Dagens ALLA Fynd <3

Hemma i lugnet en dag som denna då de äldre busfröna är på Trollstugan. Var och handlade efter ja lämnat av dom imorse och stötte sen på finaste Thea som skulle öppna på jobbet sitt idag (hon jobbar på en klädaffär här i Villis) så följde med henne in och var med hon kanske 1 h tills ja kom på att "ah justja, kanske ska hem å gör nå nytta nu när jag får tillfälle med lugnet hemma" .. hehe nämen det var kul att språka lite med henne å hon fick snusa lite bebis samtidigt :)

Älskar verkligen veckor när matvarukedjorna sätter ner vissa saker, som på arnavdelningen t ex. Och så var det nu på ICA :) Libero babyvård, 2 för 45:- (ord 37:-/flaska eller / våtservett förp.) och på det hänger det rabatt kuponger "18 kr vid köp av 2" så då blire ju 45-18= 27 kr endast för 2 prod :) Så ja körde stoelas jag, haha för att fylla på lagret här hemma.



Sen häromdagen fick ja ju hem månadens Libero rabatt kuponger, har fått hela 435:- i rabattvärde på alltsammans :D Så nyttjade några sånga babyvårdskuponger nu också. Ja nog behövs alla rabatter man kan få näre e 3 blöjbarn här hemma :) Men nu när vi har tvättmaskin i lgh (som vi ej had när vi bodd inne på platsn) har ja fått erbjudande att köpa en hel del med tygblöjor billigt.. så ev nästa månad har ja införkaffat det till Nova, samt de äldre också nu när de ska börjas pottränas på allvar näre blir varmare ute :)

var även billigt med solskydd som kostar sin slant endå, och för barnen gåre ju åt så förra sommarens är ju slut. ord pris 150:-, köpte denna för 68:-



Sen vare en del andra lotions som de had satt ner rätt så rejält (inga bilder på dom)
men kan då klarlägga att ja gjort en hel dle fynd idag :) Fick prover på apoteket för
en hudvård som var nedsatt med 50% denna veckan så ska testa nån dag eller
2 å se om det är nått jag vill införskaff mig.. har sån torr hy att inte ens smink
gäller längre.

Ne, plock å städ lite nu när Nova sover :) Sen invänta Svärmor som ska kik
förbi en skvätt å sen hämta barnen igen

tjiing!! <333




Kommentarer
Postat av: Victoria

Himmel vad du fyndar! Varför säljer de ut så mycket där? :P

Du kanske ska köpa något återfuktande för torr hy? ...och kanske något med kamomill i. Jag rengör mitt ansikte med denna varje dag: http://www.yves-rocher.se/control/hudvard/alla-hudtyper/rengoringsgele/?cmSrc=Category samt återfuktar med lite olika krämer på de torraste ställena. :)

Kram

2012-05-24 @ 10:10:31
URL: http://danielsvictoria.wordpress.com/
Postat av: camilla - Hemis, hollys och novas mamma

Hehe säg det du :) är så sällan dom e billiga så när dom väl är det är dom typ MEGA billiga :P hehe!



Tack för tipset :) ska absolut kika var det är för något! Har hittat nått som ja sku testa nu iaf,, var någr aptod som såldes ut som ska utgå ur storimentet, så hoppas dom inte är för bra , för om de ej finns mera äre isf synd :P men funkar ej dessa ska ja kolla det dära som du tipsade för, för ja blir så röd å bränt lätt nu x)



Kram :D

2012-05-29 @ 15:16:02
URL: http://hemismamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0