Fredag 15/4

Idag har jag städat här hemma, en ordentlig och grundlig städning. PLockade ut allt från badrummet å sköljde av vägvarna å golvet, badkaret, toaletten, ja allt med vattenslangen så nu är det skinande rent där. Rengjorde även katternas kattlåda utvärtes så nu är den ren å fin igen.

Sen har jag tvättat, har litegrann kvar som:

1 jeanstvätt
1 handdukstvätt
1 sängkläders/lakanstvätt
1 röd/rosa/orange/lila tvätt
1 svart/mörktvätt
1 vit tvätt

Så det är väl det som är kvar, + tvätt av kläderna från Marlene som ska tvättas igenom då dom inte var tvättade på ett tag sen dom las undan. Sen har jag kläder inne på vmina som jag ska hämta åt Hemi från Cicci, tackar så mycket <3 Så jag ska väl in om en stund, inväntar bara att Svärmor ska komma så kan ja åka iväg på Villis för att handla och hämta kläderna där :)

Innan städningen, alltså imorse tog jag några bilder på Holly i sin fina klänning som hon fick från sin farmor tidigare, måste ju använda den ordentligt nu när den är på gränsen till att vara för liten.. här har ni några av alla bilderna jag tog :) När jag får råd ska jag skicka efter nån förstoring på en av dom också, sen ha ja några på Hemi som också ska förstoras <3















Fina Gumman <3

Sen till en annan grej, jag har redan nu börjat introducera välling för Holly :) Gjorde det för Hemi då han var runt 4 månader å tänkte göra detsamma med henne nu och det går jättebra, så jag har delat Ersättningen (babysemp 2) med (semper välling 6 månader) och då har jag tagit 2/3 ersättning och 1/3 välling, inget hård i magen å har kört nu i snart 1 vecka :) Sen när det jag blandat tar slut fortsätter jag med 50/50 av varje å, sen 2/3 av välling och 1/3 av ersättning och tillsist är hon helt över på vällingen istället för ersättning. Har beräknat att det kommer att ta tills hon e 5-5½ månad vilket blir perfekt :) viktigt att ta det slowly så hon inte blir hård i magen, så att hon vänjer sig vid det.



När började ni/när tänker ni börja med att ge era bebisar/barn välling?? :) Följde ni exakta tider baserat på hur gamla dom är eller gör ni på annat vis?

Ne nu ska jag hänga upp det som är nytvättat

tjiing!! <33



Torsdag 14/4 Tankar..

Ja, mycket med tänder nu. Känner i hela munne hur det spänner, påminner om åren då jag fick ha tandställning, då dom var nyspända å man hade huvudvärk dom kommande dagarna efteråt. Fast nu är mina visdomstäner på G, båda 2 nere letar sig för fullt upp fårn tandköttet å det ömmar, men snart har dom brutit sig förbi och är framme :)

Sen till Hemi, som bara haft 8 tänder hittills men för ca månaden, 1½ månad sen började det leta sig upp 4 st nya tänder samtidigt, så nu har han 12 (6 uppe å 6 nere) och det var stora tänder, nästna längst in som ville bryta ut och det är redan fler på G :) Så inte undra på all diarre som varit på senare tiden.

Anrs äre lugnt här idag och jag sk ata mig an tvätten och bli kvitt den inom några dagar hade jag tänkt, så man får det ur världen, för får man en tom tvättunna blire bättre sen, man hinner tvätta all ny smutstvätt på en gång utan att det ska samla sig alltför mycket.

Gumman idag :D







Och i nykläderna från farfar Alf :)




Och kan säga att det var otroligt skönt att skriva av sig igår angående mina tankar om träningen och egentid. Kankse känns mest som klagande från min sida, men mina tankar som jag la fram så jag hoppas det inte blev några missförstånd eller så :) Menar, jag är som gladast när jag är med barnen och mår bra på det viset, men jag mår själv som allra bäst är jag tycker om mig själv, vilket jag inte gör, så det är vissa skillnader i det.

Men jag tror att jag funnit en lösning, bara jag får bort denna hemska tvätthögen som är typ 2 meter hög här hemma så ska jag genast börja om helt och hållet. ett nytt koncept. Ska lägga mig tidigt om kvällarna, typ när barnen lagt sig, sen kliva upp tidigt, innan barnen och lägga träningen där, om det är pilatesen, stretching eller annat, jag måste bara få komma igång nån gång och göra någonting åt mitt mående innan jag lägger mig för gott. Detta är nog den enda lösningen efter allt, får sen bara hoppas att jag orkar dagen lång, kanske inte första tiden men ju längre fram dessto bättre tror jag på :)

Och snart äre helg igen, undra vad som blir av då, bara vara hemma som vanligt, har endå inga pengar, dom tar slut för fort, eller tja.. har ju nån 100 tills den 20:e men det är ju då det och har fortfarande inte fyllt på min mobil sen i februari tror jag. Lite väl mkt utgifter nu och sen sparar vi till nästa bilbarnstol åt Holly och Hemis nya säng. Det är dit pengarna går sålänge, sen dyker det alltid upp utgifter, oväntade sådana. Och dopet, finns ingen ekonomi till det för att bjuda gäster hit upp böand min släkt å inte kunna bjuda på nån större matbit/lunchbit skulle vara så dåligt gjort, först kosta på bensin för att ta sig hit å sen måsta bekosta mat, känns så fel. Den enda lösningen som sku va är att vi tar emot pengagåvor till barnens sparande, istället för grejer. För pengar behövs alltid sen om dom ska ha nånting nytt. Men på ett dop, känns så fel å tidne rinner iväg.. :(

Känns det fel att vela ha sparpengar åt barnen istället för saker? Tycker inte jag..
Och en annan sak, Hemi verkar fullt frisk nu :) Märks här hemma näre är full fart igen <3

Näe, göra Bacon å ägg med gräddsås gjort på bacon nu

tjiing!! <33



Egentid.

En sak som är jätteviktigt oavsett om man har barn eller ej är Egentid. För att göra sånt man vill göra för sin egna skull och det kan betyda plugga, träna, en promenad själv, träffa kompisar eller bara vara helt själv å andas ut för en stund.

Bara för att andas ut, komma ifrån familje livet för 20 minuter eller 1 h eller hur lång tid det än nu är. Får man aldrig den dära lilla stunden för sig själv blir det så fel. Det vet ju vem som helst att får man inte vara ifrån något nån gång så uppskattar man sen aldrig heller det man har. Man måste liksom bli påmind ibland om allt det bra man har genom att komma ifrån det för en stund.

Jag vill gärna få tillbaks min kropp innan barnen, inte för att den var något att skryta med men jag kände mig som JAG och jag kände mig fin. Jag var nöjd med mig själv även fast jag had en övervikt på ca 10 kilo redan då. Nu har jag istället 20-25 killos övervikt och jag har aldrig mått sämre nån gång. Och det spelar ingen roll hur många som säger att man är fin iaf eller andra komplimanger. Så länge jag själv inte ser den jag egentligen är på utsidan så hjälper inget från andra heller om dom tror det. Lite kankse men inget märkbart för jag är inte tillgänglig att ta emot sånt som jag själv inte tror på. Och att Daniel säger/ger komplimanger är = värdelöst, för det hjälper inte det heller.

Jag vet att resultat uppnås med regelbunden träning, strikt/hälsosam kost och bra sömn. Jag har varken eller nått av det. Jag känner sådan press att va så bra mamma som möjligt. Att vara en sån bra sambo som möjligt. Mitt hem får inte se skitigt ut, det får inte ligga grejer framme utan det ska va ordning och reda ifall något oväntat besök dyker upp. Jag mår jättedåligt av att bli tagen på sängen, som nu förra veckan kom Svärmor och svägerskan förbi på förmiddan utan att meddelat något och ja, vi var mitt i vårt förmiddags stök när jag är själv med barnen och kan säga att det såg förjävligt ut. Var inge kul att släppa in dom i röran kan jag säga, men kunde ju inte ignorera dom heller. Den enda gången jag inte släppt in folk det var en gång på larco då jag kände att: Näe, jag vill inte ha in någon, än om det är familjen i denna röran så jag vägrade att öppna dörren..

Jag tror att det mesta sitter psykiskt till. Jag vill inte bli granskad eller dömd av någon. Jag vill komma överens med dom flesta men som jag vet av erfarenhet att jag går jag inte ihop med allt och alla och så är det bara.


Men åter till min träning. Jag lyckas inte få ihop det till att bli regelbundet. När jag avsatte tid från dator (då jag inte satt på 14 dagar vid datorn) fick jag endå ingen tid utöver till att göra eget. Finns ingen ork sista timmen innan man ska lägga sig. Och att träna minuter innan sovdags är ju inte det bästa heller sen har jag ingenstans att träna ifred. Ska jag träna på kinecten så är det i vardagsrummet men där finns det ingen chans att jag får vara ifred då Daniel är där, för jag vägrar att träna inför honom. Mår så dåligt av mitt utseende, och sen att han ska få se jag till flodhäst hålla på att träna blir igen vacker syn så då låter jag bli för jag vill inte inför någon som inte själv tränar. Men speciellt honom. Då är enda atlernativet utomhus men som det är nu går det inte så bra i denna lera och vattengeggablasket. Och långa promenader ger inte resultat som jag vill uppnå. Vill promenera men mer därtill som att använda alla mina tränignsdvd:er, kinecten, orbitreken, hantlarna, gummibanden, pilatesbollen.. har hur mkt som helst! Men ingen stans jag kan va ifred och ingen större tid för då blire stökigt här hemma och då mår jag bara dåligt. Jag kan inte lämna ett stökigt hem, nej jag tillåter det inte för då har jag misslyckats. (så säger rösten i mitt huvud)

Prövade en dag för kul att bara vara med barnen helt och hållet. Att inte ta tvätten under tiden eller göra annat samtidigt utan bara dom och kan säga att Holly var som mest nöjd då hon fick vara medelpunkten men det funkar inte när allt annat blir lidande, man måste ju få allt att gå ihop så man kan inte bara ägna varje dag åt bara barnen, då har dom ju tillsist inga rena kläder att vara i eller nån mat serverad. Sen finns det grejer man kan göra i sällskap med barnen men just denna dagen sket jag i allt annat och fick se med egna ögon att man måste få sig en balans, vilket jag ej funnit vad gäller mig själv. För är inte jag lycklig nöjd med mig själv, hur ska jag då kunna prestera bra som en mamma åt mina barn? Vet ärligt inte hur jag ska kunna få en regelbunden träning gå ihop med detta familjelivet. Det skulle innebära att jag måste kliva upp 2h före alla andra och träna allting då, är väl enda chansen eller vid lunch då barnen sover men då äre ju plockning här hemma som gäller. Ja detta är det som är det största problemet nu, och jag kan ju inte lämna bort barnen för att JAG ska göra saker, då är jag ju en dålig mamma om jag vill träna ostört och vem skulle ta barnen för att jag ska göra sånt liksom? Känns ju helt fel. Att vara självisk känns helt fel när man har barn.

Ja, jag är säkert inte själv om detta och det gäller att hitta en balans som passar ens liv men jag har inte funnit den. Jag vet att med barn kommer mindre tid för sig själv, right. Men hur gör dom som har fler barn och har massor med tid till sig själv å annat? Lämnar dom bort barnen såfort det gäller nån träning eller vad?

Det enda alt fr mig skulle då vara att kliva upp jättetidigt för att få egentid å sen försöka orka hela dagen lång tills kvällen, är mitt enda alt justnu, för jag måste bli kvitt det här, jag måste börja må bra nån gång, så enkelt är det. Och jag vet att jag mår som bäst när jag får träna!



update

Postbilen åkte nyss förbi såg jag, så ska ut alldeles snart för att hämta den :)

Idag är iav Hemi uppe på benen och går omkring och leker lite med sit lego. Ska tvätta av allt han lekt med sen så inte magsjukan går runt å runt hela tiden för honom, och som tur e så har han inte varit nånting nästan på sitt rum, iaf inte å lekt :) har tagit ut hellre leksaker i hallen å det så man slipper å tvätta ALLT!





Ja anrs så sku ja ju behövt vure in på vmina, dels för att lämna böcker på bibblan sen för att resunera några filmer som jag inte ens beställt efter! Åhh, det r ju endå 500 spänn å dom vill jag inte pröjsa för för nånting jag inte vill ha eller beställt!

Hemi har fortfarande inte fått behållt nå vidare värst bra, ingen mat iaf å vet inte hur länge jag ska ge honom vätskeersättningen, menar han måste ju ha mat också nån gång, men då han bara spyr upp det. Ska väl en sväng förbi affärn här iaf sen när jag kan, för Hemi ska stanna inne änsålänge, nu när han inge feber har men då han kräks vill ja ha honom inne nån dag till.

Näe, lite mat på det här och posten vore något

tjiing!! <33



Onsdag 13/4 VideoklippsBOMB!

Här kommer filmklipp från senaste tiden :) se och Enjoy!





Kommentera gärna :) eller ställ frågor om det är så!

tjiing!! <33



Tisdag 12/4

Har varit ovanligt lugnt hittills idag, men det är ju för att vår energi kick är sjuk och alldeles orkelös. Men däremot inge mera kräk sen igåreftermiddags/kväll. Febern sitter kvar så det är väl den som är mest tröttsam oh mest påfrestande för honom justnu. Han har somnat på soffan här igen, hållt på såg sen imorse, så han har inte lekt med några av sina leksaker alls sen i söndags.. på det viset äre ju skönt att man behöver inte tvätta igenom allt han varit i då han spytt, för han har liksom inte varit upp i något, speciellt inga leksaker.

Holly ligger ute och sover på verandan sen någon timma nu och egentligen sku ja ha varit påväg in på platsn nu på utbildningen där men istället blire att kurera Hemi och ta hand om tvätten näre är April väder ute = regn. Regnar i massor justnu här, bra väder för att vara inne å göra nytta

Bilder från idag :)





Holly när hon somnade på golvet :) <3



Hemi nr han somnade i soffan.. <3



Hemi sover fortfarande och ska ta å väcka honom nu å se om jag får i honom nån föda

tjiing!! <33



Månda 11/4

Igår var det full rulle här hemma. Blev en tidig dag som bjöds på mkt sol så det blev att vara mycket ute :)
När jag hämtade Hemi ur sin säng på morgonen låg det massor med brunt och mandarinbitar, som han åt kvällen innan. Min första tanke var at blöjan hade gått upp och det var skit eftersom Hemi hade bajs i blöjan å han var halvt uppe, tog bort alla sängkläder å tvättade upp det. Sen efter vällingen börjar han att spy i massor, de tkommer då upp ännu mer från kvällen innan och vällingen på det, trodde att han kanske hade knaprat i sig skit i sängen så tänkte inte så mkt längre utan han fick dricka lite vatten men det kom upp det med. Några timmar senare efter att han varit ute en sväng tänkte jag göra ett nytt försök och då spydd han massor igen och då slog det mig att han hade nog börjat spy sen natten, eftersom det jag trodde var skit i sängen det var spya! Hög feber och spya hela dagen..

Mitt i mellan allt detta lyckades jag endå hinna med 3 bakningar till föräldrautbildningen och mammaträffen nu i veckan. Hann också städa, tvätta och lägga mig under audin för att skruva/fixa slangen till spolarvätskan.

Holly fick för första gången sitta upp i vagnen också :)

Men sen på eftermiddagen så blev Hemi bara sämre å sämre, febern steg och kräkningarna fortsatte.. så vid 20 tiden åkte jag in ed Hemi på akuten, tog några blodprover å det såg bra ut sålänge. Däremot om han sku bli slöare igen måste vi in direkt då han ligger stor risk för uttorkning. Men det är dessa gånger som man tackar för att han sitt hull, ifall han blir riktigt sjuk har han reserver, så jag kan bara föreställa mig småbarn/smala att dom inte har samam tur då :/ att dom dabbas hårdare.

Idag tisdag var det mkt på kalendern.. möbler sku köras bort till bränngropen, jag sku på föräldrautbildning men blir inget av när Hemi är sjuk :( synd för jag har nu inte träffat mammorna med Holly de senaste 6-7 veckorna :( å nu blire inte förrän om 4 veckor igen ungefär då jag inte har så mkt tid framöver.. suck. kommer att tappa allt de sociala jag har här uppe nu känns det som när det bara kommer saker i vägen hela tiden. Nu må han va sjuk å det är inget att göra åt saken men tidigare har annat kommit i vägen så det är bara ren otur efter allt.





Här hade Hemi somnat mitt på gräsmattan.. :O





bild tagen från köket.. sjuklingen <3



Holly gumman :)



tjiing!! <33



resume av gågna veckan

Tisdag 5/4
Idag gick vi igenom kläder som jag fått av Cicci tidigare, och andra kläder som vi köpt/fått tidigare eftersom det var en hel del som barnen växt ur senaste tiden, så det blev urrensning av gammalt och det ersattes med nytt :)

Holly har nu strl 70-74 och Hemi har på gränsen vissa stora 86:or anrs 92






Onsdag 6/4
Idag var det städning som var prio nummer ett. Blev en grundlig städning och även en trip på Vilhelmina för at handla, äntligen hade jag fått resterande av min Föräldrapenning så det var på tiden. På kvällen åt vi middag hos svärmor sen var det hem igen för att slutföra städningen.





Torsdag 7/4
Idag var jag först ner på vmina med barnen, handlade å mötte upp moster Marlene och hennes familj som skulle hälsa på oss lite snabbt när dom var påväg upp mot fjälls. Jag hade samlat ihop kläder till deras kommande bebis/min kusin och vi fick kläder åt Holly som passar bra i sommar :) Eftersom Meja (min kusin) är precis 2 år äldre än Holly. Sen på eftermiddagen gick jag ut med hemi å lekte i vattenpölarna, med grannbarnen och jag fick äntligen träffa våran granntjej, som också har ursprung från Övik :) Mitt i allt kom svärmor å vi gick in för att göra mat, gjorde såndär "bag of taste" med skivade kycklingfileer och kan lova att det var den godaste och perfektaste kycklingen jag ätit! Fyfan vad jag ska köra på detta mer alltså, något att rekommendera. På kvällen blev det filmen Beerfest, fan så rolig film.




Fredag 8/4
Åkte in tidigt på platsn idag, gjorde ärenden/hämta ut paket sen hem en sväng några timmar för att diska/va ute med Hemi å sen vid middagstid begav vi oss till Tomas och Mikaela i Dalasjö, blev ditbjudna på middag och det blev som så att vi stannade över hos dom efter lite alkohol och det :) Hemi fick sova i Elias säng och det var en såndär växa säng utan spjällor så det blev första gången han fick sova i en sån och han låg kvar i den hela natten tills morronen! Från 20 - 08 :)






Lördag 9/4
Blev en tidig morron i Dalasjö, frukost sen Vilhelmina innan vi begav oss hem. Näl hemma så hade vi Hemi ute så han fick leka och Holly satt i sin bilstol på altanen också en stund, innan det blev alltför blåsigt. Gjorde iordning mat och efter det så myste/lekte jag med barnen, Holly fick ligga på en filt i vardagsrummet å rulla runt å jag låg där brevid henne ett bra tag och hon var så nöjd, och fikc ännu en gång ett smakprov av hennes goa skratt :) Ungarna var i säng redan strax efter 19, båda 2. Skönt att dom båda lyckades somna såpass tidigt och bra, körlaget därefter och sen datorn en stund.





Söndag den 10:e idag, och barnen sovde fram tills 08, otroligt skönt eftersom det blev lite sent för mig igår. Idag äre grått å trist ute så det blir väl mest att va inne, men ska gå ut med Hemi om en stund då jag lagt Holly för att sova lunch :) Ser justnu på Biggest Loser

Har massor med videoklipp på barnen från dessa dagar som jag kommer att lägga upp i ett enskilt inlägg senare när jag kan :)

tjiing!! <33




Oro angående Holly



Holly utvecklas alltmer för varje dag som går, jag som tycker hon varit långsam hittills och trott något varit fel. Men så blir det när man har en son som varit tidig med typ ALLT, då blir man lite orolig när hon inte utvecklas likadant.. men det slår mig ju varje gång att dom e 2 helt olika personer, jag får inte se dom som jämnlika x) fy på mig!

Men en sak som inte känns rätt alls, är ett evigt kluckande i henne när man lyfter, håller i henne å det. Inte kluckande efter en full mage, att det liksom skvalpar fram å tbx där inne utan i benen typ, att det knakar till å har sig :S man känner rakkt när man lyfter att ja, det där kluckar.. typ rebenen eller så. Har liksom inte tänkt på detta förrän svärmor sa det, i helgen då hon tog henne att det kluckade, sen höll Pe i henne å han blev riktigt orolig.

Men förstår mig inte på sjukstugan här, får inte tag i nån tid för vägning och vill ju göra en vägning snarast möjligast. Har inga pengar på mobilen sen typ 1 månad nu och har inga pengar alls! Inväntar fortfarande från FK men inget verkar vilja komma, skit jobbigt är det.

Man har bara lust att åka in på akuten här med henne men samtidigt så är dom så duktig på att skicka hem en likafort.. sitter å försöker finna anledningar till vad som kan ha hänt? Äre sen hon gled ur stolsvaggan sin för typ 1½ månad sen? Dum som jag va la jag henne som var så stillsam å sov i vaggan medan ja sku hämta Hemi från hans rum, när jag kom tillbaks, typ 7 sekunder senare såg jag hur hon gled över kanten och landade med filten på golvet under stolen.. svår å beskriva men eftersom det är en gungbar stol så sköts den bakåt ju längre kanten hon kom så hon föll inte ner från en hög höjd alls.. å hon mådde bra efter det så jag har aldrig åkt in eller sånt för det. Men nu börjar tankarna gå.. har det hänt något i ryggen/armarna eller annat sen det? När det knakar precis som att nått e löst eller ur led.. skit hemskt :( Näe, ska be dom göra en röntgen snarast så vi får se att allt är som det ska och så att ingen ev operation måste ske, ja man vet ju aldrig.. måste alltid vara beredd påre värsta! Och armarna som verkar låsta rakt ut/bakåt.. nog för att hon alltid haft armarna så men ibland ser det ut som att hon inte kan göra annat heller, so då man lägger hon på magen, då vi hon inte ta stöd på armarna utan hon ligger med dom rakt ut längssidorna.. :O :(

Fan vad ja känner skuld för att jag inte spännde fast henne.. varför kan man fråga sig men att hämta hemi sku ju gå så fort å hon som var så stilla, men icket.. ja man har då lärt sig att aldrig lämna henne utan tillsyn, å aldrig lämna henne i stolen ofastspänd.. Jag är en urusel och slarvig mamma! </3

Nån annan som haft/har samma bekymmer som jag? Att det låter som att det inte är bra med ert/era barn med kluckande ljud som om något e löst? Snälla, lugna min oro.. om jag bara fick pengar nån gång så man kunde ringa! Blir tokig, tänk om det är något allvarligt som Pe sa? Ikv när Svärmor å Svägerskan kom förbi satt vi å fika, allt var lugnt å bra, hade Holly hos mig men sen helt plötsligt gav hon ut ett sånt skärande skrik och högt! Panik och orolig varför hon började så tvärt.. hon hade ont för några krokodil tårar var det inte, utan hon skrek av smärta, var så hemskt å man vet inte vad det är heller! Om det är tarmarna som hon känner av eller om det är något med kluckandet där? Nästa gång det blir som det blev ikv åker jag nog in med henne på akuten..



Vad tycker ni?

tjiing!! <33



Flitiga händer här hemma

Gick igenom halvfulla/halvtomma kartonger i förrådet igår,  nu är det bättre ordning då massa småplock sorterades bort till mindre kartonger ist för att ta en liten del i en stor kartong! Sen fick Daniel ett ryck och satte upp grejer i lägenheten.. som våra nya lampor vi fick av Pe och en anslagstavla i köket. Under tiden gikc jag igenom kläder till Hemi och sen fick ag ihop en kartong full med kläder åt min kusin som beräknas komma i sommar..Marlene och Johans nytillskott :D

Dom nya fönsterlamporna som hänger under gardinen



Vad har vi gjort idag då? Jo jag klev först upp vid 6 och gav lillan mat, sen slockna hon om till 7 och jag la mig ju direkt efter vällingen hennes, då var det dags å ge lite till + byta blöjan igen då hon nu hade bajsat, sen slockna hon igen å ja slummra tills 8, då var det tags å kliva upp 1 gång för alla å vara vaken, för nu vaknade Hemi i samma veva så har varit full tjå sen dess  :)

Gjorde Hemi lite havregröt, men han tycker den e så tråkigt då dne ser brun å äcklig ut så nu testade jag en grej, å tro mig det fungerade jättebra! Behövs bara en skvätt fantasi för att få barn att äta :)



En liten färgklick var allt som behövdes, nu åt han mer än gärna! *tummen upp*

Och har lagt Holly ute för ett tag sedan, nu ska ja lägga Hemi för såsom han hållt på, ja det blir en sen sovtimme men bättre det än ingen alls. Själv ska jag efter Hemi lagt sig städa i köket sen träna lite på Kinecten.. usch sån värk jag har idag men gud så bra det känns :D

Jag och Holly imorse





Sen ska det bli kul å se om en viss en <3 fått något i brevlådan idag.. spännande!

tjiing!! <33



Nyheter

Bilder på det nyaste från mitten på Mars till nu

Skoteroverall som Pe kom med :)



Nya vårblommor i köket



Kläder till Hemi från hans Farfar



Kläder till Holly från sin Farfar



Hemis nya gummistövlar från sin Farmor



Skor som jag köpte för typ 6 månader till Hemi som han kan ha nu å i sommar



Hollys nya säng från Svärmor och Pe



Sänglakanen Hemis från Svärmor och Pe



Nytt i hallen, har satt upp tavlorna på barnen :)



Kinecten



Skyltarna :)



Och gardinerna i varadagsrummet är ju också nytt

tjiing!! <33



Dagarna som varit

Det måste ha hänt något sen ja va offline typ 14 dagar, inte samma besöksantal trots inlägg (och jag vet ju vilka ja gett ut blogglösen åt osv) känns märkligt men å andra sidan kanske man blev lite bortglömd å skriver inte lika intressant längre.

Strunt i det, till dagarna i veckan nudå. Har städat, möblerat och varit en sväng till Storuman i fredas, åkte med svärmor. Där så hälsade vi på Daniels farmor och hon fick för första gången träffa Holly och för andra gången träffa Hemi. Väldigt trevligt men man fick ju ha hjärtat i halsgropen under hela besöket. Avskyr på det viset att vara hemma hos dom som inte har barn eller barnsäkrat, då kan mna inte koppla av alls av att umgås med som man hälsar på utan ska lägga det mesta kruten i att va rädd för att Hemi tex ska råka ha sönder något eller göra sig illa.

Så det blev ju att springa efter honom under hela visiten, vilket var lite synd. Men så blire å de e inte första gången :P Så på det viset hälsar ja mer än gärna på dom som har barnsäkrat/har barn hemma själva för då kan man iaf slappna av och ha det trevligt :)



Igår då fick vi besök och det var av Daniels pappa och hans sambo. Sist jag träffa han var i somras då jag och Hemi var till Skraven och även träffade bl a mina svägerskor, Alexandra som bor i USA, Victoria och Frida.

Igårkväll kollade vi å körslaget, Svärmor och Pe kom hit också å kikade med oss :)

Men sen måste ja nämna min födelsedagspresent från Daniel som han sparat länge till



Kinect, med 3 stycken spel. "Kinect Adventures" "Biggest Loser" "Active 2"
Fick med lite träningstillbehör till Active 2 också som bl a pulsklocka som
håller kolla på förbränningen och andra grejer :)
Kan inte uttrycka min glädje nog och det är så kul att spela detta! <3 Tack D!

Sen till en annan kul grej, våra inomhus katter har blive utomhus katter.
Nu har dom varit ute till å ifrån sen 3 dagar, och det funkar bra. Hoppas
dom är nöjd med detta å slutar förstöra grejer här hemma nu :)

Bilder sen möbleringen









Gardinerna kom svärmor å Pe i fredasnatt med och vi höll på säkert 1½-2 h
innan vi fick till alla smålängderna i sätt ordning och det, haha vicket görm!
Å hade vi gjort fel typ oi mitten vare ju bara att börja om igen stortsett.. ja
nu vet vi utan å innantill hur man ska klä på längderna rätt, det är ett som e säkert.
Tack till dom, och speciellt Pe som jobbat ett dygn innan också, det var snällt av han.

Nu har ja kikat på nyhetsmorgon med mina små och nu vankas det lite lunch, ska få
holly att sova ute en stund å sen måste vi åka å handla mer ersättning till henne :)
Ska se om ja ka klämma in lite spelande också, har inte än hunnit testa nån av tränings-
spelen så det är väl på tiden det också.



Haha båda 2 blundar, sötnosarna :D <3

tjiing!! <33



RSS 2.0