Sommartider

och så är snart denna helgen gjord. Barnen har sommarlov nu tills slutet på månaden men egentligen hade de vure bättre om den hade blive flyttad framåt när det är nu man hade behövt de timmarna istället, men bara å göra det bästa av saken å försöka endå å hoppas att vi får de som ska göras gjort :)

Igår var vi på "Rock and Raceday" inne på vmina (ioch med hembyggdsdagarna) R & Rday det är en helt ny grej som dom startat upp i evangemangeform och det är andra året nu dom kör, mopedtävling, bilutställning, tävlingar, grillat, crusing på kvällen. ÄR ju väldigt lyckat med sånt här när det e så många som äger jänkare här, och jämfört med t ex övi så kör folk här ute med bilarna om vardagarna å när dom ja känner för det, å inte endast iochmed olika evangemang (vilket övik e väldigt känt för, att ej tordas ha blien ute nästan ens) så där tycker ja vmina å byarna ikring här göre bra :) Många bruks bilar också så det är kul att det hålls vid liv på en sån här ort, men är ju så sammansvetsat så är ju tur det.

Å så hembyggdsdagarna då, med marknad å lite karuseller för dom små så det var mycket folk på byn, samt jättevarmt, härligt väder :) Vart tänkt at vi sku åka allihopen in men slutade med att farmor å pe ville ju ha Hemi å Holly hos sig så då had vi bara Nova med oss in på villis. Sen när vi var klar efter allt bleve ju Skansholm å där hade dom skoj. Barnen hade badat ute i äpplet å hemi had ju cyklat med sin nya cykel som pe köpt åt honom (en såndära balanscykel utan trampor å stöd) Han e så duktig!

Snart vankas det ju åsele M också, men fårse vad som händer. Planerat vare ju att åka över dagen som vanligt för å kik men ja som ja säkert sagt varje år å säger igen, jäkla dumt datum dom köre på (precis innan man får pengar) men ja borde också va medveten då dom alltid kört 3:e helgen att man kanske isf ska spar sig tills dess men blev nte så i år inte :P klart veckan efter äre ju Motorveckan i Lycksele, e väl drf dom kör som dom gör så det ej ska krocka, men tycker endå Åhh typiskt innan 20:e å det så nja vi fårse om det blir nått sånt ens i år, har ju nära å det så inge med det men satsar hellre på Motorveckan då som kommer veckan därpå. Blir väl ev att va där ett par dagar med hela familjen (kidsen å allt ja) å tälta i vårt superfina stora tält som daniel fick av Pe förra sommarn när vi va på semester i Dalarna/Värmland.

ne så det var lite short om det mesta härifrån :)

tjiing!! <333Längtar så mycket!

Busy mum! Minst sagt.. Nämen mycket nu med allt å massa annat måste jag säga :) Är ju bra med händelser å fart i ens vardag, och kul men nu är det mycket nu fram tills mitten på Augusti nån gång.. Evangemang hit å dit som Motorveckan, var på bröllop nu i helgen som var å inväntas mera! Sen längtar ja så oerhört mycket till...! En hemlig grej å kommer väl förhoppningsvist berätta om det längre fram här eller så märker ni ju om inte annat ;) Men säger inte ett knyst om det ÄN!

Så kommer nog vara samma uppdatering här kommande veckan, lika med Zero nästintill. Men vem vet om ja får tid utöver å sätter mig ner å skriver nått inlägg, man vet aldrig juh så ska inte säga inte inte.

Ne, fika nått gott å sen i sängs :) haft en lång dag! Tröttheten är jobbigast x)

tjiing!! <333
RSS 2.0