tvätttid sökes

vaknade imorse av att Daniel hade hämtat upp Hemi i sängen och han ville va så försiktig me att väcka mig, lillgubben men jag var sur å fräsig som en kärring istället.. var så xtremt trött och känner ångest att ja inte bemötte Hemi lite bättre, som att klivit upp och lekt med han direkt istället för att dra täcket över mig och försöka sova vidare.. men men.

Magen har varit riktigt stenhård, typ hela dagen. Fast det känns ju inge annorlunda på nå vis, bara att den är hård men det gör inte ont.

Nu blire som så att ja kommer ha Hemi själv tills ja ska hem till vmina igen, för daniel sku till L-sele imorrn så han fick ta bussen hemmåt idag eftermiddag, så nu äre bara ja, hemi å pappa.

Var även förbi skolan idag och fick lite mer uppgifter, såhär i slutspurten.. men har bestämt mig för att vara hemma snart helt. Ska bli så skönt.. men det enda bekymmret nu är att vår tvättmaskin i vmina är paj.. någon här i stan som har tvättstuga som man kan boka så man kan tvätta lite kläder? Har inte end fått tvättat bebiskläderna så min BB väska är långt ifrån packad.. känns inge bra :( så kort om tid nu.

Hojta om ni har så att man kan få tvätta några maskiner, vore så snällt :)

Näe, sängen nu.
Tjiing!! <3




Måndag

Idag blev det inte mkt gjort. Skolan e sväng sen efter det var vi förbi hos min faster Kerstin och sa Hej :) Hade ingen kamera med mig så därav inga bilder heller men Kerstin fotade en del med sin kamera iaf.

Gjorde iordning en såndär Tacogryta från Findus (som ja fick prova på gratis) den var jättegod! Dock lite dyr om man tänker efter fast sånadära är egentligen jätte enkla att göra själv.

Har några filmsnuttar fårn gårdagen då Hemi var med Halie, ska försöka få in något sånt klipp under morgondagen är det tänkt, för internet segar så hemskt justnu så det får vänta tills imorrn istället, sen så är ja rätt trött efter dagen.. fullt upp.

Tjiing!! <3




Hemi träffade Halie :)

Idag våldgästade jag och Hemi hemma hos Carro, Matte och Halie (http://Haliesmamma.se/) Det var väldigt trevligt :D Fick se hur dom umgicks nu och det gick ju bara kanoners! Fast starten var väl lite väl dramatisk :P (Halie skrek till så att Hemi blev rädd och börja gråta, sen började även Halie sympati gråta.. snacka om världens gråtkalas!) Haha, har aldrig varit med om något liknande tidigare

Roligt att det gick så bra mellan dom, att leka och komma överens och så :) Även fast dom pendlade i att vara blyg men endå, så längesen dom träffades sist också.

Sånt här måste göras oftare, Carro!

Sen på slutet kom Petra, Malin och Nina förbi med för att säga Hej.


Här är bilder från dagens besök :)









Fin fina Halie <3



Hmm, Hemi verkar va intresserad av att strosa runt i Halies rum ;)







(Ajaj på Kisse som inte ville låta bli att klösas!)

Jag hade då kul idag och det verkade dom små med
Så söta dom är bägge tvåen! <3 Det här har vi gjort bra Carro ;)
________________________________________________________________

Nu blire fika och sängen sku ja tro
Tjiing!! <3




Helgen

Bilder från flytt och senaste magbilderna finns på min Bilddagbok (Rockabillychic)

I fredas var jag på koll hos SMVC. Allt gick bra förutom:
- Att jag hade gått ner 3 kg
- Att mitt järnvärde hade gått från 104 till 102
- Att jag följde min SF kurva (bra) men måttet är fortfarande stort
Mer om besöket står på Bdb

Igår Lördag var en fullspäckad dag. Vi åkte med pappa ner till S-vall på Veteranmarknad, as usually. Denna gången var det inomhus i Nordichallen

En filmsnutt på Hemi från marknaden



Såhär såg det ut i år :)



Sen blev det IKEA, Birsta K och andra affärer
Våra fynd genom dagen:

- Sydstatsmatta
- Kudde
- Necessär
- Förvaringsprylar till Hemis rum
- Leksaker åt Hemi (födelsedag/julklapp)
- lamp kontakter

Och lite andra saker

Blev fullt i bilen kan jag lova, hade vi varit 1 pers till hade pappa t ex inte kunnat köpt barnmatstolen som han köpte på IKEA åt Hemi (att ha här i Övik) eller några xtralysen åt Audin, så vi behövde all plats vi kunde. Skulle egentligen velat köpt mer då vi var på IKEA men vi fick inte plats med mer grejer. Får bli en tur ner dit snart igen.

Pappa fick köra hem, för jag var alldeles slut på.. usch vilken dag och mina fötter! AJ! Sen magen på det, hade verkligen otur den här dagen med en helspänd mage till å ifrån och frossa.
-
Idag Söndag håller man på att kurera sej från gårdagen, Ska hälsa på http://haliesmamma.se/ och sen ska vi vara med Lisa och Jonas är det planerat.

Hemi imorse




Näe frukost nu
Tjiing!! <3




Filmklipp

Har filmat lite i veckan som varit, här är några klipp :) Enjoy!

Hemi leker hos farmor



Fortsättning



Och här är första badet i nya lägenheten :)



Tjiing!! <3




klar med flytt

Nu har jag fått mig ro och tid för att skriva, äntligen!

Lite kort bara, Flytten är klar så nu återstår bara att ställa iordning allt i nya lägenheten, men för tillfället är det inte så lätt... speciellt då vår nya lägenhet inte riktigt är klar. Målarna som var där gjorde ett riktigt slarvjobb och andra missar med så nu måste dom fixa allt innan vi har tänkt att bo där. Därför är vi för nuvarande i Övik.








Mikaeli helgen

Tjohej! nu skriver jag äntligen ;)



I fredas kom jag hem till vmina lagomt till sängdags, Hemi sov redan när jag kom hem, satt uppe och såg någon film med gubben sen gick vi å la oss.

Lördag, packningsdag så vi packade i lägenheten, började fylla upp alla banankartonger som vi samlat på oss, sen mitt i allt kom vi ju också tänka på att det är Mikaeli helgen här uppe, höstmarknad och fest så vi gick ner på marknan en sväng. Blev en tripp förbi Blommona med (barn/bebis/leksaks affären här) Daniel köpte mössor åt Hemi, samt en såndär som man drar över huvudet som skyddarbåde huvud och hals :) (bra om det är kallt ute eller vid skoteråkning)

Sen en lätt fika på ICA blev det



VIDEOKLIPP

Hemi när vi satt och fikade på ICA :)




På eftermiddan kom Per Erik och hämtade upp Hemi och tog honom till Skansholm, för att underlätta för oss då vi skulle packa och fokusera på flytten.. så svårt med Hemi mitt upp i allt så det var skönt att få saker o ting gjort. Igår Söndag så kördes det ett fullt släp på kvällen, mycket kvar och några få dagar kvar.


Idag så har jag varit och fixat parkeringstillstånds lappar på VIBO så att vi inte får någon böter när vi står med bilarna utanför vårt hyreshus (finns en vaktmästare i huset vårt som har en tendens till att bötfälla allt och alla (han ringer securita om man står 10 minuter på fel ställe) så vi måste vara på säkra sidan nu vid flytten, för jag har fått av att bara stå på min parkering t.o.m, sjuukt!) Har dessutom varit och hämtat ut mitt rosa plastkort! Äntligen självaste körkortet istället för att dra med pass och körkortsbevispapprerna. Sen ska vi fixa adressändringen med idag eller imorgon blir det.

Hemi och Daniel sover fortfarande, ska börja packa i några kartonger nu och fixa en sista tvättid för alla resterande kläderna. Sen nån dag måste vi förbi Stensele och hämta alla bebisgrejer/kläder i förrådet mitt som jag har där. Nä nu måste jag sätta fart :)



Tjiing!! <3




Videoklipp Bebis rörelser/sparkar


Bebisen <3

(vecka 30-31 nånting)




Man ser man tydligt hur bebisen rör sig och sparkar innuti mig :)

Tjiing!! <3



SMVC




Kollen idag hos SMVC gick bra :)

BT
: 136/69

Hb: 104 (järnvärdet)
Flj: 140
Urin: Glukos 1+
(pga att jag druckit överdrivet med juice senaste 24 h..)

SF mått: 35cm

Allting såg bra ut, förutom bla. järnvärdet. Trots att jag lagt om kosten/äter mer järntillskott ligger jag på samma värde som senast (v 28) så vi ska ge det ett försök igen (till nästa gång) går det inte upp måste vi ta till andra åtgärder.

Sen efter att kollat en urinodling sen sist fick vi nu veta att jag har Streptokocker B i urinen.. man kan alltså inte bara ha det i halsen, som jag trodde. Så nu är det livsviktigt för bebisen att få antibiotika vid födseln direkt för att inte bli smittad, sen ska även jag ha en dos 2 h innan jag ska föda.
(hade tydligen samma sak sist, när jag fdde Hemi fast då strula dom på förlossningen så att Hemi fick aldrig nån antibiotika, och inte jag heller.. så vi blev kvar 3 dagar YTTERLIGARE tack vare personalens miss i mina papper, hoppas det blir uppmärksammat denna gången..)


Sen låg SF måttet fortfarande efter min egna kurva (över det normala) så det har inte gått ner, utan ligger fortfarande högt sa Barnmorskan. Hon sa också att det blir en läkarkoll för fostervatten/foster tillväxt 1 månad innan ja är beräknad att föda, för att se om födseln kanske måste bli tidigare lagd, men det ser vi då :)


Sen kände hon efter, och huvudet var fixerat nu redan :) Fast bebisen är fortfarande mycket rörlig fast nu ligger den som den ska

Det som återstår för mig just nu är att uppsöka sjukgymnasten i Sund och låna ett bälte för foglossningarna. Nästa koll blir om prick 2 veckor.
___________________________________

Sen usch denna trafiken, var förbi Wilys efter sjukan och påväg hem höll jag fan på att få psykbryt totalt. Hamnade bakom världens segis, som körde med avståndet på 20 m till framförvarande fordon, och lilla minsta inbromsning som den framföravarande gjorde så PALLNITA gubbj*veln som låg framför mig, höll fan på att köra in i han mer än 3 ggr.. satans gubbe som inte kan köra

____________

Nu blev pappa nyss klar med skiftet till
vinterdäcken,bara fara å pumpa däcken, köpa
 servo olja och tanka bilen, bege sig till Vilhelmina :)

Tjiing!! <3




Fredag: Dagens planer och händelser

Vilken natt, måste haft såkallade förvärkar.. för magen var superspänd flera gånger.. liksom en träning inför förlossningen men såhär hade jag aldrig förra gången jag var gravid, utan då var det mera Pang på jsälva dagen då Hemi föddes, men aldrig några förvärkar några veckor innan.. det var nå nytt :P

Så det tog tid innan jag fick sova, dels för detta sen för att älsklingen sms:a mig inatt så att jag vaknade. Men nu äre fredag, ska göra iordning saker att göra när det gäller lapptekniken, sen åka på sjukhuset på koll och sen efter pappa slutat ska vi byta över till vinterdäck på audin.. lika så bra näre e minus i vmina :) Skönt!

Sen idag så ska Ragge (1 av våra katter i vmina) kastreras, så bra :) slippa hans märkliga beteende och hans stinkande urin som han har för tillfället. Så nu borde det bli mkt bättre för både Ragge och lillkattungen vi har :) (båda killar)

I helgen blir det att börja flytta möbler.. sen till veckan en massa massa städning

Ska göra någon nytta nu :)
Uppdaterar senare angående besöket på sjukan

Tjiing!! <3




Hann innan larmet

Kom nyss hem från skolan, hann dunsta innan larmet går igång iaf, det är huvudsaken :D
Som sagt klar med skyddet nu, och 1 av mostra mina tyckte jag skulle göra ett matchande täcke
också, har ju trots allt lappar kvar fårn dom där färgerna.. Hm, kanske värt ett försök att göra
nått skoj och användbart :) Ska fundera på det tills imorrn då ja sak se vad som går att göra.

Ska ju inte vara på sjukhuset (SMVC) förrän 15 imorrn så jag har gott om tid från morgonen redan
så då ska ja isf påbörja ett ev täcke som matchar det som jag gjort hittills, sen en annan grej ja
funderat på, om den är genomförbar.

usch på min högra bröstrygg, samma värk dag ut och dag in. Måste smörjas mer regelbundet och
masseras känner jag! Nu får daniel jobb när jag kommer hem.. han som är rätt hårdhänt.

Och snälla hjälpsamma Svärmor sku ringa vår nya hyresvärd idag, så får väl höra å se om det blir nån lösning på
renoveringen, för hursomhelst har han lovat att de ska va klart INNAN 1 November sedan flera
månader tilbaks, fast nu ser det ut som att det är en evighet bort, det godtages ju ej!
__________________________________________________

Se lyxfällan lite senare sen fika och sova :)


..Tänker på dig min vän <3

Tjiing!! <3



Gravid i vecka 33 (32+0)

Går in i vecka 33 idag! (32+0)

Barnet

När man mätt aktiviteten i hjärnan har det visat sig att det händer saker även när barnet sover. Kanske drömmer det redan. Nu kan barnet skapa röda blodkroppar och underhudsfettet lagras. Bebisen uppfattar ljus och mörker, natt och dag. Om barnet kan fokusera blicken redan i livmodern är forskare inte helt eniga om. Några hävdar att barnet lär sig fokusera först under första till andra levnadsmånaden.

 

Vikt 2 200 gram.

 

Mamma

Ditt magmått (symfus-fundus) är nu 29-34 centimeter. Det varierar något beroende på barnets storlek och fostervattenmängden. Huvudsaken är att magen växer. Tänk inte för mycket på vikten, tänk istället på vad du äter och att du äter nyttigt. Ladda med kolhydrater inför förlossningen. Mycket grönsaker är också bra och ett par frukter om dan. Många tänker på förlossningen nu.

___________________________________________________________





Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-02

Barnet blev till omkring: 2010-03-11

Du är i vecka: 33

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 32 veckor 0 dagar (32+0)

Antal dagar kvar till förlossningen: 56



8 Veckor kvar idag <3



Klar!

Nu är jag äntligen klar med Spjälsängsskyddet :)
Efter hela dagen då man suttit och sytt sista grejerna för hand
så finally är allt klart! *pust* Blev som jag hade tänkt, dock
kanske en aning längre (typ 4cm..) Men nu äre klart, ska sätta
mig ner och fundera nu över vad jag ska göra härnäst inom
lappteknik, ett täcke/örngott sku inte vara fel ^ ^
Har ju morgondagen med på mig men det är så skönt att sitta här
i lugn och ro, ingen Tv som stör eller någon annan, bara jag, symaskinen
och Spotify som spelar min favorit musik.







Vad tycks?!

Släng in en kommentar med din åsikt :)
Vill gärna höra om det är något som kan förbättras eller så

Tjiing!! <3



Kenneth & the Knutters

Sitter ensam nu i hemklassrummet på skolan och syr för hand fast de sista detaljerna, som banden till spjälsängsskyddet. Lyssnar samtidigt på spotify :D gamla go låtar som Kenneth & the Knutters och andra som Eddie Meduza, Dr Bombay, LinkinPark.. ja en god blandning av allt det bästa från 80-90 talet ;) hehe

Tjiing!! <3



Hoppbacken

Blev inte så tidig kväll igår som jag hade tänkt. Fick oväntat besök av en gammal vän från hemtrakterna kring Norrfors :) Ingen mindre än Nils Erik som kom förbi, med 2 av hans vänner Robin och Linnea. Slutade med att ja följde med dom upp på varvsberget och upp i den högsta hoppbacken.. usch vad otränad jag kände mig, kan jag ju lova. Men det var fint å se Övik från ett högre perspektiv, som från hoppbacken :) 3 år sen sist man var upp. Det enda negatvia var den hemska blåsten, tur det blåste bakifrån och inte från sidan.. hujedamej.

Har drömt mycket inatt med, eller ja, man drömmer ju varje natt men sen kommer man inte alltid ihåg vad man drömt om. Men senaste nätterna har jag faktiskt kommit ihåg nästan varje natt. Så är inne i en "drömperiod" nu, hittills har det bara varit fina drömmar, vilket får mig att försova mig med 1 h om mornarna :P
____
Sjukt dåligt väder idag, jag som var sugen på att gå in mot stan, sen vidare till skolan men i det här regnet för det lov att bli bilen, tänker inte bli förkyld -_- Sen så känns mina bröst förbaskat tunga idag! Dom har växt på sig, både känns och syns.. :P

Ska försöka göra bort så mkt som möjligt på skolan, sen också göra iordning så jag kan göra saker hemifrån för till veckan hade jag tänkt (och måste) vara hemma och hjälpa till med flytten. Vill ju själv kunna packa klart mina egna grejer, sen blire grovstädning av lägenheten för besiktningen. Men jag hoppas det är mindre strul med den nya lägenheten som vi ska till, att dom hinner klart renovering istället för att komma mitt upp i allt då vi nyss flyttat in alla grejer, jag gruvar mig.

Nä men nu ska jag in i duschen, sen skolan :)

Tjiing!! <3




almost klart

Hej och hå! Vilken dag..
Satt kvar på skolan tills 19.40 ungefär, sen blev det diska när man kom hem till
pappa. Idag har jag nästan hunnit klart på spjälsängsskyddet, det som återstår nu är att
sy fast alla knytbanden för hand och sy några sömmar så att stpooningne sitter där
den ska. Här är bilder från dagens gång och vad jag gjort :)

1.

2.

3.

4.

1. Här är snörerna som man ska knyta fast spjälsängsskyddet med :)
2. Här har jag sytt alla kanter (förutom ena kort sidan, där stoppningen ska in)
Sen efter det så lurade jag in all stoppning, trångt men tillslit fick jag allt på plats :)
3. På den kortsida som jag lämna kvar så gjorde jag en hand söm på baksidan
för att det inte skulle bli någon synlig söm på framsidan eller vid färgrutorna
4. Såhär ser det ut på framsidan av hand sömmen som jag gjorde :)

Imorgon är det tänkt att jag ska avsluta det och sen påbörja något nytt
Har kollat och funderar på att antingen göra nått som kallas för "Blockhusruta"
eller "fou", vad gäller lappteknik :) Var och hämtade inspiration imorse på Signerat M
i stan, och ska kolla över lite mer tyger och se vad jag kan pyssla ihop för vettigt :)
______________________________________________________________

Blir nog en tidig kväll, förutom att ja ska se Kungarna av Tylösand då fast
efter det blire bums i sängen, lång dag imorgon och vill hinna med mycket

Tjiing!! <3




Flytt flyttad till tidigare datum

Vår hyresvärd ringde idag.. och sa först att vi sku vara utflyttade till nu på MÅNDA! (eftersom det är en kille som vill ta över vår lägenhet) Men det är helt omöjligt i dagens läge att hinna flytta ut alla möbler/grejer under veckan då vi inte har allt färdigpackat + att ja e i Övik..  Fast datumet för utflyttningen blev flyttat till den 15:e istället. Men dock så kommer våran nya lägenhet inte vara klar tills dess heller, men vad gör man? Vaktmästaren som har hand om lägenheterna hade blivigt uppbokad med annat jobb för kommunen så han skulle inte hinna renovera lägenheten, vilket är surt. Hemis rum är det värsta i sitt slag.. bara färgen, chock Lila typ, jag spyr då ja ser färgen.. vill ha bort den!

Men men, vi får iaf flytta till större än vad vi har nu, hoppas att all renovering blir klar innan bebisen kommer.. men man ska inte hoppas på så mycket i dagens läge. Justnu är det sagt att vi ska ta renoveringen ett steg i taget, men känns fel att vi ska betala sama hyra som alla andra lägenheter som är HEL RENOVERADE redan..

Nått bra med dagen är att pappa bjöd på en Maxdrive-in, Frisco burgare å lyxshake blev middagen för dagen :) Sen är det Desperate Housewifes premiär ikväll, FÅR INTE MISSAS!



Usch min rygg.. vad bebisen ligger med benen mot rygg/revben.. vilket tryck man kan känna ibland alltså :)

Näe, ska ta mig an disken och sedan göra iordning bilder på Bdb "Lägga in bilder på dom som ville att ja skulle skriva vad jag tyckte om dom" :) (ni som inte mailat bilder, GÖR DET! Fattas fortfarande..  maila till: [email protected])



Tjiing!! <3




Spjälsängskyddet

Snabb uppdatering bara..
Är snart klart :) bara stoppningen och snören kvar att sy på och sedan syihop det hela. Har hållt på hela dagen nu och skönt att snart vara klar. Ska dock göra klart imorgon, börjar bli hungrig och ska nog fara hem till Pappa snart..  för magen vrålar MAAAAT!!

Hittat fler tyger nu, och tog med mej lite fårn vimina så imorrn kanske man hinner påbörja något nyt inom lappteknik :) kul!







Tjiing!! <3



Pampers Active Fit

Har fått hem tester angående denna blöjan, Pampers nya Active Fit och jag tyckte den funkade jättebra :) tunn men bra sugförmåga! Rekommenderas starkt, har köpt massor med sådana blöjor nu ;)

Tjiing!! <3



Helgen

Ja helgen då

I fredas åkte jag hem på eftermiddan, var väl hemma kring 18 och det belv bestämt att vi sku hälsa på hos Isaksson eftersom det var så länge sen sist vi umgicks :) Blev tillsist så att vi sku sova över eftersom vi kom så sent och Hemi var trött så han fick sova i Elias säng. Blev några öl för grabbarna eftersom ja å Mikaela inte får dricka, vi är ju båda gravida så ;P Sluta med att Thomas, Daniel å Davis sku in på plats (thomas bor 1mil utanför vmina) så det blev ja som skjutsade dom, sen när vi kom hem vare å sova

Lördan åkte vi ganska tidigt vidare åt Skansholm, Daniel sku hjälpa Per Erik med nå vindskivor eller vad det heter.. ja å svärmor var med Hemi hela dagen, ute på en promenad i skogen sen passade Daniels mamma Hemi så jag fick sitta vid symaskinen och sy lapparna som jag gjorde iordning på skolan, så nu är det klart, alla lappar iaf. Nu ska allt bara bli till en slutprodukt :)

Och på söndagen hände det inte så mycket, dåligt och blåsigt väde så det blev mest att vara inne, förutom en promenad med vagnen då. På kvällen åkte vi hem till Vmina igen och började packa grejer i lägenheten, knappt månaden kvar nu till flytt ju :)

Igår, måndag så hann man inte med så mycket. Handla och planera veckan sen var det att bege sig ner till Övik. Stort grattis till Gry var det också, hon som fyllde 1 år! Hörde av Thea litegrann, vi är gravid med några dagars mellanrum så det var kul att höra av henne, ett tag sen :)

Idag då, maila återigen några uppgifter eftersom jag tydligen fått fel adress till läraren sen kolla över fler projekt.

Bilder från helgen









Tjiing!! <3




Övik

Försökte tidigare idag lägga in några videoklipp på både hemi och min mage men gick inte så bra när internet i Vmina bröts. Surt. Fårse om det går att lägga in nu under veckan via pappas dator, hoppas hoppas! (:

Nere i Övik iaf, sen tidigare ikväll. Dryg väg ner, låg bakom en långtradare stortsett halva vägen, regnade så jävulskt att ja ville inte chansa å köra om. Inte med sommar däck och minusgrader. Anrs tvekar ja aldrig men nu blev jag feg och förståndig.

Näe, skola imorrn igen, skriver om helgen som varit då. Är så trött nu

Tjiing!! <3



Skojakt och hemsprång

Måste kolla in vinterskor åt Hemi, gjorde det tidigare när jag var på ÖoB
gick upp till skokanonen å kika lite å de skilde sej på priserna från Vilhelmina..
hittade ett par alldeles perfekta (kavat) med ull i botten, som var riktigt varma,
som kostade 600 kronor (jag vet, visst äre endå dyrt?!) och samma skor
sku kosta 7-800 i vmina, skandalöst..

Hade dock inga pengar för det nu men vet vart ja ska kika om kanske en månad då det är
mer aktuellt, fast det är ju redan minusgrader i vmina så, måste nog ligga ute lite tidigare.



Ska packa klart sygrejer till helgen, för jag ska försöka till att sy hemma hos svärmor medan Daniel hjälper Per Erik med uthuset och andra saker på taket :) Å medan ja syr ska svärmor isf ta hand om Hemi så jag hinner klart lite, perfa!

Sen äta något kanske å sen åka hemmåt Vilhelmina igen :)

Tjiing!! <3



Nestle barnmatsburkar

Ja, har varit förbi ÖoB nu och kollat..
Jag trodde det skulle vara nå gammal lager burksmat som gått ur datumen
men icket. Bäst före datumen räckte tills nästa år och andra burkar till slutet
av detta år. 5:- / burk är väldigt billigt! Fanns dock inte nått för åldern
8 mån men köpte några kring året burkar och några fruktgrejer.

Vanligen om man tar 10 burkar går det på minst 100 lappen,
men nu gick det på 50 lappen istället ;)

Än fast vi har börjat laga egen mat till Hemi så är det bra med burkar, ifall
man ska ut eller under nån resa eller så. En stressig dag kan det vara guld
värt med burkar i kylskåpet!

Undra om man sku kööpt mera innan man beger sig till Vmina sen... Hmm :)

Så ett tips till er mammor, fynda på ÖoB medan det finns kvar




Tjiing!! <3



God morning

Godmorgon!
Usch, vaknade imorse av "mensvärk" eller som man kanske säger i det stadiet som jag är i nu, en slgs förvärk inför förlossningen.. Har suttit med lite upgifter nu hemma, ska åka till skolan och fortsätta där med arbeterna :) Men först ska ja förbi Coop och ÖoB. Kika va de var för barnmat egentligen, om det är "begagnad" mat med utgånget datum eller vad så Tjiing!! <3



RSS 2.0