Nytt år, nya utmaningar..

Blev ett långt avbrott nu som ni ser, senaste inlägget var för 8 månader sen.

Orkade bara inte skriv längre.. behövde distans från internet livet till mitt verkliga liv som få människor får uppleva då ja bor där jag bor, Mycket har hänt sen dess ivarjefall

Vi har flyttat till större sen i höstas för er som missat, till 5:an som låg vägg i vägg med våran tidigare 3:a, så nu har vi 2 plan i vårt liknande radhus som vi bor i. Spelrum så vi alla får plats och för en gångs skull garderober så det räcker åt alla! haha det var ju bekymmret innan flytten, att vi delade på 3 garderober allihopen.. ett minneblott såhär 6 mån senare.

Precis inför barnens födelsedagar blev min bästa vän Lisa och hennes sambo Jonas föräldrar till ett underverk, som jag längtar efter att få träffa!

Holly blev 2 år i Nov, Hemi 2 dagar senare i Dec 3 år och nu i februari blev Nova 1 år <3

Min mammaledighet bröt ja upp när Nova blev 1 år och sen dess pluggar jag heltid på distans hemifrån med Nova hemma då vi inväntar dagisplats åt henne på dagiset här där Holly och Hemi går numera på fulltid när jag studerar, så satsar för fullt nu på att slutföra mina fåtal kurser som ja har kvar i bagaget sen jag blev gravid med Hemi, och vilken lättnad! Varit en stor börda sen 2009 att inte fått mina slutbetyg färdiga men äntligen ser den framtiden ljus ut.

Nog om det, kombinerar dagarna hemma med pluggeriet genom att träna för fullt, varje ledig stund ser ja till att aktivera mig då det annars blir mycket stillasittande framför dataskärmen då man skriver uppsatser osv. Målet är att få ihop min delade muskerlatur i magen, har ju delat sig efter alla stora magar så det är helt förståerligt, synd bara att jag inte gjort nånting tidigare i förebyggande syfte, äsch får ta itu med det nu äntligen så det känns skönt.

Utöver det äre ju fullt upp med kidsen, hemmet å allt därtill ;) Älskar mina ungar!

Och nu framöver blire Umeå en tur till sjukan, Novas slem ska bli ett minne blott hoppas jag.. är så trist att ta bilder (hittills) med gegget som alltid finns där, och torkar man bort så blir hon arg/lessen å då blire inga bra bilder.. så det är väl det enda stora synda i det hela, ingen riktigt fin bild utan något slem, men man får se det som en del av henne under sitt första levnadsår helt enkelt, ett år man aldrig får igen så inget att älta alltför mycket :) försöka iaf!

Ne nu blire uppsatsskrivning och sen sova.. helg imöra, blir väl bara å va hemma å pluggiplugga å ev förbereda inför påsken då det blir å åka inmot fjälls som alla andra tidigare påskar :) Allt från mig sålänge.. haha håll tummarna att jag inte låter det gå 8 månader till nästan inlägg ;) Hoppas nån av mina vänner har saknat mig, för jag har saknat er och ni vet vika ni e :)

tjiing!! <333Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0