Desperate day

Igår var det måndag och alltså trollstugan som gällde för de äldre barnens del. Besöket hos bm blev flyttat några timmar när det blivit dubbelbokat så det blev villis lite senare än planerat men ingen fara med det. I samband med att barnen sku hämtas var besöket en tid innan, men när jag väl kom dit vare smockat (bokstavligen)  i väntrummet, hmm äre drop in nu tänkte jag (?) men det hade blive fler dubbelbokningar så mitt besök blev uteblivet helt, fick en ny tid nästa vecka istället så är inte förrän då det blir snack om spiralen där.

Anrs är allt tvätt och städ å stök gjord nu. Endast lite sängkläder otvättat å sen är korgarna tomma! (det var längesen sist!) Så för tillfället är alla klädesplagg rena å det känns mer än berfriande! :)

å nu äre kväll, alla 3 barnen sover och det är DH på teven. Imorrn blir fullt upp med ärenden på villis, barnen ska till dagmamman också så passar på när man e inne, spec nu när dieseln gått upp igen. Fan, nu innan höjningen låg vi på 15.40 kr/L, vad har det höjts till nu tro? Snart ät vi över 16 kr..  ja, undra när folk inte längre har råd att köra längre, är väl en tidsfråga, spec med inlandspriserna. Å tal om bil å resor, sku så gärna vilja va i Umeåpå torsda kl 07.. (barnenshus premiär/nyöppning) 100 första kunderna får 50% rabatt på valfri vara, något man sku gärna vilja ta del av!

Nä, inta amning framför teven sen sängen.

tjiing!! <333Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0