resume

Var kanske dags för ett nytt inlägg nudå? Vare fullt upp i helgen..

Kort om helgen hittills då:
Fredan var vi bara hemma till en början, men sen efter middagen åkte vi till Dalasjö å våldgästa hos Thomas och Mikkis. Roligt som alltid, och så sällan det blri nuförtiden, det fåre bli ändring på! Lördan blev en storstädningsdag här hemma, både ute som inne. Har ju börjat tina fram grejer från snön som man tydligen missade att ta in i höst (leksaker) eller sånt som blive gömt i snön.

Och inne bleve taget överallt med dammtorkning, skurning å sugning (haha dammsugarn!) å fann mig en kissfläck inne hos oss!!! Jävla katter (eller jävla Blondie) som smitit in till oss. Visste ni att våra katter får inte vara i varken barnensrum eller vårt sovrum? Stenhårt det dära men vid nått tillfälle har han tage sig in.. suck!

Nä så idag när vädret e så fint blire till att försöka ta oss ut sen idag för att gå med sopor och att barnen får leka :) Justnu ser jag att ja måste ställa fram alla klockorna, helt förvirrande att datorn å teven har rätt tid å resten av lgh inte har det, haha..tyckte väl att ja fick sovmorgon imorse när kl va 7 då vi klev upp men icket, å var ju kl egentligen 06 :P

Ne göra det dära nån gång då

tjiing!! <333




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0