kärlek börjar alltid med bråk, eller?

Full fart med bus här hemma, man får vara glad om dom håller sams för nu har det varit lite tjuvnyp sinsemellan dom hela morgonen. Så ena stunden äre lugnt och på skoj å andra är det bråk, ganska fascinerande att se hur det utvecklar sig från det ena till det andra.



Känner mig alldeles mörbultad idag, haft en jobbig natt med Nova som totalt vägrade sova och vid bröstet skrek hon bara. fick hon att somna tillsist vid 7 imorse, men det var då det.. då var ju dom andra 2 uppe redan så jag fick då ingen sömn alls och det känns.. men är bara att ladda upp batterierna för idag får vi besök. Pappa/barnens morfar kommer och ska stanna över helgen, kul som alltid :) Har är nog på ingående, eller ivarjefall påväg upp hit till oss nu så ska vl börja förbereda lite lunch och brygga kaffe för det vill han alltid ha när han har nykommit.

Fint väder så ska väl förska ta oss ut en sväng idag, kanske så att dom kan sova lunch ute i vagnen å leka efter det, ja de blir nog super bra tror jag.När man väl tagit sig ut äre ju så skönt, men känns alltid långt från att klätt allihopen till att man tagit sig ut å det :P

Ne återgå till det som göras ska

tjiing!! <333




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0