Väder för att vara inne :)

Snart sängdags, men vad har hänt idag då?

Var lite väl kallt för att vara ute å leka :) Så blev en innedag (förutom när jag gick en sväng på affärn för att handla,) men bortsett från den promenaden var jag bara inne idag med dom små. Vart en mysdag, lek och en del filmer, så sällan man har såna dagar å att de kikar på film/barnteve (spec när vi ej har något barnkanal heller) utan nu i jul/födelsedag fick vi åt barnen några dvd:er med mussepiggsklubbhus (olika avsnitt) som de älskar :) perfekt att slå igång på kvällen när de ska lugna ner sig för sängen, för anrs har dom aldrig kikat på teve eller filmer förräns nu.

Hemi kom då inte till ro vid lunch idag så han somnade nästan vid middan, men höll sig uppe till 19 trots allt och somnade direkt som lillsyrran hans <3 Så har haft en fridfull en kväll, passade på att stryka tvätt å fixa med det när de lagt sig, sen dess inte så mkt mera :) Men att det varit så lugnt, ingen som vaknat av mardrömmar (hittills) eller något annat, blir nästan paff. Kanske en fridfull natt på ingång då också? Hoppas jag iaf (:

Ja å sen ringde ju denna från kommun ang dagmamman där, som had pratat med hon som har hand om själva barnomsrogen så ska bli uppring av henne å UTIFRÅN det ser vi vad som sker :) Men lär antagligen (förhoppningsvist) höra av henne imorrn så man vet läget, så justnu tar vi en dag i sänder.

Hoppas man får lugn och ro i magen inatt med :) avskyr att vakna av jättesmärta i ryggen å sen behva springa upp flertal gånger innan det lugnat sig/försvunnit igen, lika obehagligt varje natt det sker..

Ne, Kanske man ska röja bort tvätt från sängen innan man lägger sig.. humm

tjiing!! <33




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0