Del 2: inskolnings dag 2

Inskolningsdag nr 2 är nu gjord.

Gick lika bra som igår, förutom lite xtra gringia barn då. Dom testade både mig och dagmamman mer än 1 gång x) Men vann gjorde dom inte, men var så kul att se att båda 2 gick in så i bomben på att göra allt för att testa gränserna, haha dom e för roliga de små liven.

Efter det var vi på folkan å hade "lunchmammaträff" med Hollys mammagrupp, barnen fick leka av sig i lekhörnan också tills det int gick längre, dom var alldeles omöjliga båda 2. Hemi blev otrevlig, lyssnade inte och skulle vara taskig mot alla, inkl en av de andra mammorna genom att slå/knuffas.. å Holly grinig utan sin mju mju (sin snuttekossa, samma variant som hemi har fast hans e en krokodil) Så inget annat hjälpte än bilen, att få sova och bege sig hemmåt var enda lösningen :)

Och nu ligger dom och sover de små änglarna. Hoppas på en betydligt bättre natt inatt (att ja får sova tills kl 6 minst!) och att barnen e mindre griniga imorrn, har varit en kämpig dag och när ja skull till att vila mitt på dan när barnen sov, vad hände då, jo Hemi vakna hysteriskt å var alldeles förstörd.. så e måttligt sliten i kropp å själ efter idag. Har iaf helgen å se fram emot, i hopp om lugn och ro men riktigt så blir det inte heller.

tjiing!! <33



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0