Rent efter språng

Pust! Barnen är lagda sen kl 19 och nu äre bortstökat i både kök, hall och vardagsrum sen barnens lekrester idag samt middagen. E så skönt när det är tomma ytor överallt, spec redan på kvällen så man vaknar dagen efter utan ångest eller stress :)



Nystädat.. puh! Undra hur länge det får va i sånhär ordning alltingen då? x)

Vad för spännande hände igår då?

Jo en rätt så seg en morgon (tidig) och mest slöande inne i vardagsrummet och i barnens rum i sällskap av dom. Sen mitt på dan åkte jag ner mer Svärmor på Villis och passade på göra de ärenden som sku göras och handla. Älskar ICA, spec dessa gånger när det är massa 10:- erbjudande, så man fick då 2 kassar fulla med mat för 100lappen. (superb såhär i slutet av pengarna, och snart slutet av månaden) Har också blive duktig på att köpa endast det som vi ska ha i nuet, förut kunde jag köpa på mig (om det var tag 2 för samma pris som 1 eller liknande) och det blev ju genast dyrare, och var det alltid att man hade använt det xtra somman köpt? Nej, så tänker helt annat när man går och handlar numera att jag ska endast ha det och det, si å så många.. menar vissa frysvaror näre e biligt då måst man ju pass på men anrs utöver det köper jag endast för veckan/dagen å inget mera å det spar man ju massor av :)

Och idag vart det igen en tidigt morgon, Hemi gillar att vakna halv 6 de senaste dagarna oavsett hur tidigt/sent det blir kvällen innan, så är väldigt i mån att de kommer i säng senast 19 för att man sj ska få varva ner/ta efterstöket eller annat som måste göras å sen för att lägg sig. Men till idag då, såg på en dokumentär imorse på typ 1:an eller vad det va, ang 23 veckors bebisar (för tidigt födda/prematur barn) och detta utspelade sig från Storbrittanien, och frågan var då hurvida man ska bestämma om man ska försöka rädda f.o.m v 23 eller om man ska skita i det. Var väldigt känsloladdat program då man fick följa några små bebisar, födda f.o.m v 23 och var bara 1 av ja jag vet inte hur många) men som överlevde, resten hann å bli dåliga innan 1 månad gått sen dom föddes. Ska ta mer om detta i ett kommande inlägg :) Påtal om just 23 veckors bebisar, här är en tjej med en dotter som är född där vid gränsen på vecka 23 http://lisadecker.bloggplatsen.se/ En liten kämpe dom har som är hela 31/32 veckor i nuet om ja inte minns fel :) Läs och häpnas!

Å en sväng ute hann vi å vara efter barnen sove lunch, skottade och var upp på dagis å åkte i backen där med bobben/pulkan, det tyckt dom var skoj :)







En rödrosig gumma :D

Nä, Nu blire gladiatorerna, å göra något gott å slaskigt som kanske en kladdig kladdkaka, haha daniel tjatar efter nått, å nu e man ju sugen själv också :D bäst å pass på då!

tjiing!! <33




Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Maya

Så mysigt med snö =)

2012-01-26 @ 23:38:23
URL: http://akeroe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0