Xtravaganza

Lugnet har nog lagt sig nu, för en stund. De äldre barna sover sen 19 men lillan har ammats till å ifrån sen dess och nyligen lyckats komma lite till ro på amningskudden i vardagsrummet. Amningen funkar bra, men såfort brösten ej är proppfulla vill hon inte ta sig an dom heller, hon ligger bara och skriker vid dom och det gör en bara stressad och får mjölken att sina. Så det är många gånger man vill ta till ersättningen men den tar hon inte heller, utan sku tippa på magen det sitter i då när inte ens mat tröstar.

Men nu är hon lugn, några minuter till. Mötet idag då, vad var det? Jo det är så att för 1 år sen snart skulle jag just på detta mötet hos Bodycenter och prata om att komma i form igen efter graviditeterna men hann inte så långt, hann påbörja cambridgekuren men sen kom plusset på stickan att jag var gravid igen så det var bara att bryta allt då. Men nu var det möte hos Bodycenter/Xtravaganza, som haft stor succe sen dom kom till vmina i höstas (xtravaganza) så ville kolla vad det exakt är för något, priser osv. Var då inte det billigaste att gå med, är bindningstid på 1 år minst också och rör sig om minst 2500/mån till 3600/månad om inte mer.. dom pengarna finns inte till för att prioriteras på mig, men det var bra information och om inte annat lite motivation fick man.

Stötte strax därefter på Thea och berätta om mötet där och hon fick världens idee när hon själv är helt inne på samma banor som jag inom hälsa, kost och träning. Tal om att ev träffas och ha liknande "Biggest Loser", ja att man träffas och motiverar varandra, byter tips och ventilerar för att leva sunt, gå ner i vikt och sen hålla den livsstilen.. ja nått i den stilen och gillade ideen, så det var något som sku tas upp med några andra oh sen se om det ev kan startas nån kurs i Vilhelmina snart. Ska träffas framöver och diskutera saken mera, hoppas att något sådant kan bli av med t ex mammagruppen våran :) Ja vi ser hur det stadgar sig, hoppas något blir av :)

Sen var vi på Mio och kollade in ev en säng åt barnen i framtiden, när vet jag inte men är när Hemi är mogen nog att sova i våningssäng kan man säga, nu när vi bor trångt och kommer fortsätta göra det så måste man titta på lite alternativ så man ryms allihopen och då har vi funderat på en variant av detta:

Ja ni ser, en säng för 3 ist för 3 olika sängar, ska vi ha så blire inte nån plats för nått annat i deras rum nu när vi bor i denna 3:an, perfekt med lådorna inunder sängen där också så detta är väl tanken framöver men frågan är bara när? Holly sku kunna börja redan nu med en säng som Hemi har ist för spjälsängen men då är frågan om Hemi om han kan sova på överslasen än på några år, f.o.m vicken ålder tro? Minns när ja å syrran var små att vi hade ju våningssäng hos pappa å sovde i den från rätt tidig ålder men är nog väldigt individuellt detta. Hade vi haft råd hade vi ju flyttat över till 5:an som e ledig brevid oss, den är exakt som vår lägenhet fast spegelvänd då. + 2 rum på övervåningen, därav en 5:a. Men vi klarar oss i denna lägenheten nu, det enda som det är brist på är garderober och plats att förvara saker, eller rättare sagt förvaring.

Ne nu är lillan onöjd igen, rätt så väntat.. många gånger man vill bara ge upp amningen när hon skriker vid ens bröst varje natt och kvällar, inatt fick jag inte sova en blund och hon tar fortf inte napp som tröst. Inte ens mina bröst som tröst så man är totalt handikappad och ställd som mamma, om hon hade kunnat nöjt sig i gungstolen som hemi gjorde dessa gånger? Men nej, helt hopplöst

Det var min korta stund vid datan för denna dagen,
Gonatt

tjiing!! <333








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0