Vårdag med snö!

Gokväll läsare!

Underbart väder idag, vi var ute flera timmar vid lunch tiden tills sena eftermiddan. Hemi å Holly sovde i vagnen medans lillan inkvartera sig i en av pulkorna i sin vagnsinsats, gick ju hur smidigt som helst. Har ännu inte bestämt oss ang vår vagn vad vi ska investera (ståbräda eller en xtra sits) eller inget kanske? Just för tillfället är vi inte mycket ute med vagnen, spec när skuffen på bilen gått i baklås sen nån vecka så att ta med vagnen gör vi inte i första taget. Utan är mer aktuellt mot vårkanten tror jag så tills des kör vi på detta viset :)



Medan de sov blev det en promenad på affärn i byn, var lite svårt först att styra å både dra pulkan men efter att fått in stinget gick det kanon (till en början drogs ju pulkan in i min häl om vartannat så haltade mig fram :P haha)

Väl hemma igen Röjde ja på altan och plockade fram en del av sandlåds leksakerna åt barnen, blev väldigt uppskattat av dom, spec Hemi för han älskar att leka med traktorerna i snön och att kratta.









Och inte bara fint väder idag, även milt jämfört med igår när vi hade närmre -30, är helt otroligt hur vädret kan skifta alltså. Tonvist med snö finns det då kvar här jämfört med andra orter söderut där man sett via nätet att det är bar backe och att gräs tittar fram, helt galet i vårt endå lilla avlånga land.

Det blev hemmagjord pizza till middag, populärt hos barna så allt slank ner i magen utan nått problem. Annars har ju Hemi börjat kärva lite och inte äter allt som serveras, vissa favoritmaträtter som inte duger längre så är så nöjd de dagar han äter bra och utan problem :) Holly är då så matglad, precis som Hemi var i samma ålder. Finns då många gånger inget stopp för den magen, haha hon trugar in än mer och är så nöjd för det.

Och lillan verkar då växa som gräs! Var på vägning igår vid 3 v kontrollen och vågen visade då 4880 gram och 57,5 cm. Alltså från start har hon lagt på sig snart 700gram och 5 cm! Kanske inte så mycket i allas öron, men hon låg då högt på sin egna kurva, med både vikt och längd :) På BVC vill dom se en ökning på minst 150 gram/vecka och hittills har hon gått upp det dubbla så hon får då mjölk så det räcker vilket stillar oron vad gäller amningen, så skönt. Och fortf inget namn skrivet på papprena än, 2 st det står om men vilket blir det? Inte ens jag vet för tillfället. Hoppas vi kommer överens snart!





Alla 3 sover för tillället, lillan ammades för dryga timman sen och tömde då 2 st sprängfyllda bröst så nu är hon nöjd å mätt för ett tag, kanske lagomt tills läggdags så man hinner med sig själv lite :) man kan ju alltid hoppas! Imorrn var det tänkt dagmamman men ser ut att bli hemma för dom trots allt. Sova ute idag trodde ja sku göra gott trots att dom var varmt nerbäddade men Hollys hosta lät värre ikv så vi ser imorrn hur allt är då. Ne bäst å pass på av den stund som det blir innan lillan är onöjd.





tjiing!! <333




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0