Hemi

Min förstfödde och son som är 2 år och 5 månader inom kort.

(Från nyfödd till 2 år och 4 månader)

En kreativ gosse som älskar att rita, pussel, pyssla och knåpa på med det mesta. Ja en händig kille vi har. Motoriken äre ingen fel på å han har varit tidig med det mesta praktiskt, då han istället legat efter på språk fronten men där börjar det rulla på mer och mer för var dag som går :) Största intresset är självfallet bilar och annat som bär motorer, och skulle hans vilja gå igenom sku han kunna se på filmen "cars" varje dag flera gånger om. Han är för det mesta glad och energisk kille full med bus när han antingen är där som han inte får vara eller att han e taskig med lillasyster. Många gånger i välmenande syfte men då Holly e känslig kan det lätt bli fel än fast han bara varit snäll :)

Ja det som stått stilla mkt hittills är då pratet, ett och samma som han kunnat sen året tillbaks men nu först som det börjar släppas på och han säger nya ord och kommer med nya uttryck. Inga 2 meningar än men verkar inte ligga långt borta :) Han kan jättemycket, förstår allt man säger och ber han hämta/se men han får helt enkelt inte ut det i ord sålänge. Annars då, jo han gillar att mysa så när han väl är stilla är han världens goaste. Jätteduktig med pussel och kreativ med lego. När han inte sitter still står han och leker med alla sina olika bilar, ofta med ett snöre som de alla ska hänga med i.

Inte den mest matgladaste, fast där handlar det nog mer om att ge sig tid till att äta för det gör han inte ofta ;) är så rädd att han ska missa nått annat så kan va lite tjinkigt att få honom att sitta till bords många gånger men har börjat blivit lite bättre med det nu tycker jag. Och växer gör han, som ogräs! Blivit mera på längden nu på slutet och en 16 kg väger han nu :) Bär 104 (stora i strl) men annars så är han god för 110/116.

Mammas stora pojke! <3

tjiing!! <333Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0