Härligheter.. japp

Är som en ny människ efter ett skönt bad med vin. Alltså inte ett glas i handen då inte utan med en skvätt vin i badet. (har en flaska sen 2007 som ja inte drucke upp och med alla grav har den ju bara stått å dammat nästan, så använde den nu äntligen) Vill lova att huden fick som ett nytt lyster och blev lite piggare efteråt, så nog gav sig vinet effekten som jag läst om. Så med andra ord, vill nu ha er ett lite lyxigare bad: Häll i en skvätt vin!

Men detta var igårkväll det, idag är en ny dag och har full sjå med barnen idag. Magsjuka som Hemi och Holly kommit hem med från Trollstugan (troligtvist, vet ju ej från varst exakt) men det var där dom var i måndas å sen dess har dom inte varit bra alls. Började igår och har fortsatt hela natten tills nu idag. Såfort dom får i sig nått kommer det upp :P så har tvättat jag vet inte hur många tvättar idag bara, och fler blire säkert. Härligheter, japp (eller inte!)

Ne hänga upp nästa tvätt medans det är lugnt här hemma, Hemi vilar fortf men Holly är det fullt spring med. Otroligt att dom kan va såpass pigga endå.

tjiing!! <333



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0