helgen som var & kläder sökes..

Nu är stortsett all tvätt grejjad, bara ungarnas kläder att gå igenom storlek för storlek och stortare bort de som e för litet å packa undan i kartonger å sen in till förrådet. Börar ana att ja måste införskaffa mer kläder åt Hemi.. han växer ju ur allt han har! Hna har nu strl 86 men de e mkt där som e för litet.. och på längden måste han ha växt alltså, för byxor börjar bli korta.. ja, jag måste försöka hitta mer kläder och STÖRRE. Så äre nån som sitter på pojk/neutrala kläder i strl stor 86 och uppåt så hör av er. Börar bli brådis!

Sen kläder åt Holly söker jag med,  74 och uppåt, alltså tjejkläder. Hojta nån som vet av det :) (vet att du Cicci R hade sagt något om såna kläder :) ..)

I helgen hade vi besök av min syster Malin, hennes Pojkvän och vår lillebror Tom. Dom kom på freda och vi åt middag och umgicks. Sen på kvällen begav dom sig in på villis å övernattade hos Jacobs släkt. En snabb visit gjorde dom igen på lördan innan dom sku åka vidare neröver. Mamma fyllde också år i lördags :)
lite bilder:

hemi och tom :)



Syrran med Holly :)



Igår söndag var det städning här hemma det låg fokus på först, sen snöskottning! Har ju kommit så vansinnigt mycket snö så det inte är sant sen i mitten på veckan.. vi har fått ikring 4-5 dm på några dagar bara så bilen var ju tvungen att vara snöfri omkring sig så man inte står kvar här ifall vi ska in på villis något.

Efter det åkte vi åt Skansholm, Hemi hjälpte Pererik med snöskottning som han tyckte var så kul :)





..tills han fick för sig att han sku in å hälsa på alla katterna då... då vare bara in som gällde!

En filmsnutt med händelsen ;) Lite mörk, hoppas ni ser nått iaf ;D



Duktig på att gå i skorna å overallen, å klättra t.o.m hehe :)

Middag sedan var det hem som gällde, å gud vad Holly var omöjligt. Ändå från 21 - 04 något håll hon på och ville inte sova. man gav hon ersättning och bröstet,, inget dög :( usch vad dåligt jag känner mig.. Så lite sömn inatt, igen.

Och nu blöder man som en gris, e inne på dagens 6:e binda nu. Sjukt!

Näe, hämta posten nu å va med hemi, dom andra sover :)

tjiing!! <33



Kommentarer
Postat av: cicci R

läste att du behöver kläder.. till båda, storlek 74 använder enya.. men om ett tag så finns de nog lite i den storleken. i hemis storlek 86 kan de finnas, elvis har växt ur dom... kan kolla om du vill

2011-01-10 @ 19:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0