kattmats stapling

Daniel och Holly låg länge idag.. då fick jag och Hemi lite "egentid" :) Sist vi fick det ju innan Holly föddes. När Daniel å gumman vakna gjorde vi oss iordning för att fara in på Vilhelmina, kollade igenom ICA bladet för å se vad veckans handling skulle kunna bli.. lite snopet att dom hade såpass många varor för bara 10:-.. men bra för plånboken såhär mitt på månaden.

Påväg hem så bara några 100 metrar från vår lägenhet ligger affären. Då såg jag svärmors bil, som stod på tomgången utanför, vi stannade till å sku hejja lite, hon hade handlat å var väl just påväg hem igen men vi bestämde oss för att göra mat i lag istället hemma hos oss :) Hemi blev så glad då han fick vara med Farmor igen.. och han fick ratta i bilen de sista 100 metrarna inne på vägen vid lägenheterna, gud så han lös upp bakom ratten hos farmor! <3

När vi kom lektes det med matvarorna.. :P Hemi i full koncentration..





Han är så otroligt företagsam min goa pojk :)

Sen blev det en dusch för hemis del då farmor spola av badrumsgolvet :)





Hemi med sitt gosiga och fina badlakan :)

Sen var det övertrötter som sprang runt i lägenheten och busa på soffan, så nu ligger lillgubben och sover för natten. Holly däremot är vaken och är i fullgång med att pira, som varje kväll vid denna tiden. Troligtvist magknip då hon inte bajsat på några dagar, för hon sitter å stonkar en massa.. tycker så synd om henne. Inatt var det jobbigt, usch.





Hoppas på en "någolunda" tidig kväll ikväll.. <33 wish me goodluck!

tjiing!! <33



Kommentarer
Postat av: DONKEN-2barnsmorsa 2be

hoppas att hon somnade sen? :P



jag har ju massor med sovkläder om hon behöver, det är ju neutrala och till pojk, men det avgör du ju själv om du tycker att hon ska ha rosa osv. ;)

du har väl iofs massor själv.. från hemi. :P

2011-01-11 @ 00:54:09
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: DONKEN-2barnsmorsa 2be

himla söt badcapen var med grodan på! :D

2011-01-11 @ 00:54:31
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Carro

Åh så fina ni är :)

2011-01-11 @ 14:10:41
URL: http://haliesmamma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0