Kattfanskapen

Inatt somnade vi 3 här hemma. Holly sov till halv 10 kanske sen ville hon käka :) Så man fick ju sova en del, förutom nån gång imorse då ja vaknade av att katterna rev ut i vardagsrummet.

Ja, dessa katter.. vad ska man göra med dom? Dom får uppmärksamhet, dom är med oss om dagarna MEN dom har enda sen vi skaffade oss dom inte fått gått in på Hemis rum och vårat sovrum.. alla andra ställen får dom vara i. Men ända sen några veckor innan jul har dom börjat förstöra en massa saker här hemma.

Ragge, vår äldsta katt (snart 2 år) han äter kläder å annat tyg. Han åt på våran julgardin några dagar INNAN den sku hängas upp så det blev stora hål i den, svärmor hjlpte till å "snygga" till den med annat tyg.
Han har ven smitit in i sovrummet å ätit hål på 4 av daniels tshirtar. Sen en skjorta har strukit med. Lillans vantar ger han sig på å har ätit upp snörningen och nästan ALLA flece filtar vi har, har han tuggat i sig tyg fårn kanterna.. dom e inte fina alls. Varför äter han just tyg? Än sålänge har han inte gett sig på mina kläder, den dagen han gör det då blire ett par handskar av honom!

Och Lillkatta då, han går och pissar lite här och var. Ibland äre som att han inte hittar på dass, å jamar å har sig, sen när man går med honom till kattlådan, ja då går han ju dit å gör sina behov..

E så less på denna ständiga förstörelse som bla Ragge gör. Lillkatten e beroende av att försöka ta sig in i vårt sovrum, så han klöser på våran dörr om nätterna. Ibland går dörren upp å han är där inne å göra jävulskap.. Å köper man fler leksaker så äter/förstör dom de bara. 5 nya leksaker gick åt på 2 dagar sist..

Och dom e inomhus katter, från första början. Provade ha dom ute på altan för nån 1-2 veckor sen, men slutade med att Ragge gömde sig under självaste altanen och kunde inte hitta ut så vi fick slita upp nästan hela altangolvet för att hitta åt honom! Så nu har vi det jobbet, att spika tillbaks alla brädor där ute..

Nån som har liknande problem? Vad ska man göra med dom egentligen?

Blir det inte ändring måste vi ju ta bort dom

tjiing!! <33



Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vår ena katt äter upp Novas nappar och strumpor =O och han äter ju såklart inte på båda utan det är verkligen på bara ena så man har olika par lite överallt här hemma. Sjukt irriterande! Speciellt nappar för man måste köpa nya hela tiden :S Vet dock inte vad man ska göra åt det för då hade jag gjort det för länge sedan.



Och ta bort Biffen skulle nog Smulan (den andra) bli helt tokig eftersom dem är syskon, och Nova ska vi inte ens tala om hur hon skulle reagera. Katterna är hennes allt! Hon verkligen älskar dem. Så man kan ju hoppas det bara är en fas han har.. Just nu har vi iallfall fått ha våra strumpor i fred peppar peppar :)

2011-01-27 @ 10:24:07
URL: http://mammatillnoova.blogg.se/
Postat av: Emma

Hundar går att lära om, men inte katter tyvärr... Men du kan ju försöka att skrämma dem med en sprayflaska med vatten, men då måste du vara på katterna hela tiden å kolla så att de inte gör nåt dumt...

(Kan inte komma till helgen, är sjuk IGEN!! :@ Å läkarna vet inte vad det är, så de vet inte om det smittar. Onödigt att chansa. suck...)

2011-01-27 @ 10:55:21
URL: http://emmalundgren.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0