gulliga grejer

blev inget skrivet igårkvälls, så jag skriver om det nu.
Blev nästan inget gjort igår alls, av det som var planerat. Holly ville inte sova en sekund på hela dagen och inte hela eftermiddan/kvällen. Hon kom till ro vid 22-23 men då var vi båda så slut på att det var bara att sova själv. Hann rensa igenom några kläder hemifrån Norrfors, men inget mer. Inte ställa iordning nå mera så idag äre det som väntas. För jag måste bli klar! Imorrn ska Hemi till tandläkarn, och på torsdag ska vi in på Villis igen på ett möte osv, så det är idag det ska göras, för vill bli klar innan helgen.

Detta var det som jag hittad eigår bland kläderna :)




Jättesöta träskor som är säkert sedan 40 år tillbaks, om inte mer. Sen dessa små sandaler + 2 par tygballerina och ett par sockskor med snörning :)




Kör lite grabbigt idag ;D
Här ser ni dom röda sockskorna :) för gulligt alltså!



Älskar dom! Och dom passade ju så bra till kläderna som hon har idag :) Synd bara att dom båda e förkylda. För hemis del äre ju bättre nu men holly tycks bara bli sämre, så ska ha ett xtra vakande öga på henne under dagen, blir hostan allt för tilltalande så måste vi åka in med henne, likadant om febern blir. Men det får vi ju hoppas att vi slipper, verkligen :/

Ne nu måste ja ta Hemi som har klättrar över soffan till katternas hörna.. :P

tjiing!! <33



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0