Hemis första snöskottning!

Pappa åkte hem igår mitt på dagen ungefär, lagomt innan snöstormen drog igång och mörkret föll över oss. Tur var det att han åkte när han åkte så att han slapp köra i storm och mörker.. helst när det är en massa renar hr uppi som kan dyka upp på vägbanan när man som minst anar.

Idag har lite och ingenting gjorts. Badade Hemi i diskkon på badrummet, behövdes dels efter en bajs explosion som han hade gjort strax efter att han klev upp idag, sen bada bara för att. Han är fortfarande väldigt snuvig men febern är förbi sen i fredas, lite hängig och seg nu bara. Supparna gör underverk, likaså Näsfridan :) inte älskad av Hemi, men älskad av mig!

Svärmor kom förbi idag.. för att komma sig ut lite med Hemi så dom skottade här utanför :) Hemi med sin snöstyra och hon med spade. Inte så lätt att komma sig ut med Holly då våran vagninsats ej är inskaffad än (till tvilling/syskonvagnen) så när vi ska neröver nu snart (övik) ska vi in på Babyproffsen å köpa den så man kan ta sig ut med vagnen och ha dom båda med sig :) fast nu hittills har det endå inte varit väder ute.. ja menar -30 så ska man inte ha barnen ute i vagnen.. det är för kallt. Så hoppas det blir mildare såfort vi har vagnen komplett :) då blire att av att gå.. !

Barnen i baksätet :)



Hemi ute å skottar :)



har röjt i sovrummet idag med (gått igenom alla påsar med mina grejor ifrån övik, sen ja bodd hos pappa) så hade en del att stå i med.. å fått iordning på placeringen av lakanen nu helt å barnens kläder är ju som en jungel.. dom kommande kläderna å dom förgågna som de växt ur.. så en himla sortering, men nu är det ordning på grejer också :)

Å suttit å bläddrat i reklamen har man också gjort bort (mtreklam: ICA & Konsum) å skrivit upp veckans handlingslista.. (veckans varor) för det är billigast att leva så, iaf här uppe då det inte finns någon stormarknad. Basvaror hemma sen gå på det som är billigast vecka för vecka å göra mat efter det. De tycker ja e smartast och så gör vi. Några fler som gör så? :)

Åhh Daniels FÖRSENADE julklapp kom idag också, (äntligen!) och han blev så glad så :) (hade beställt efter en t-shirt med ett tryck på han å hemi från i somras då vi var på dragracing i s-vall)
Alltså denna bilden:



sen en anna julklapp som daniel fick av mig som jag gjorde åt honom var denna:



han blev så glad och tyckte det var jättefint, tyckte jag med :) <3


Imorgon ser det slappt ut, men onsdagen däremot ska vi in på Villis (om det nu inte blir -30 som det ser ut på vädret) å väga Holly.. fast blir det mkt kyla blire bara å vara hemma.

Näe, fika å sen sova om Holly tillåter då, vill säga.. :)

Tjiing!! <33



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0