kkkkkaaaallt! Nja..

Tidig gårdag.. (onsdag) Vi skulle på BVC vid 10 men först så lämnade vi Hemi hos svärmor sen bar det av vidare på platsn. Väl på sjukstuge parkeringen så tänkte jag på Thea å hennes lille Loke.. undra när man får träffa dom, tänkte jag :) 2 sekunder efteråt då jag kliver ur bilen så kommer om inte vem,Thea i sin bil! (hon skulle också väga sin bebbe idag, Loke) Åhh, så glad jag blev :D Följdes åt till BVC´s väntrum å surra lite å checkade in varandras ögonstenar.





Holly vägde nu 4895 gram och var 56,3 cm lång och homf var 37,9 cm :)
(förra veckan vägde hon 4895 gram, var 54,5 cm lång och homf var 37 cm)
Så hon har en alldeles fin en kurva! *glad*

Sen gjorde vi resterande ärenden, vilka inte var många.. så det blev snabbt tillbaks tills Skansholm där Hemi var :)  Jag och svärmor gjorde knäck och det blev perfekt (trots dubbelsats..) så vi blev så nöjda så!



tillsist var det dags att köra hemmåt å sova för våran del.. så Daniel gick ut och förberedde bemern för hemfärd.. så han var varm då vi kom ut med barnen.. men så varm som han brukar vara var han inte! Bilen gick väldigt dåligt så vi var illa kvickt tvugna att rappa oss så att bilen inte sku dö.. Väl nere på stora vägen då ja skulle växla upp höll bilen på att dö totalt! Så vi stängde av alla fläktar som stod på så att motorn sku få den värmen.. då började bilen vara körbar igen för vi stod stilla en stund nästan, hackade oss fram.. så jag körde som satan när bilen nu ville gå och då gick han bra.. ända tills korsningen utanför där vi bor, då kom jag ner i för låga motorvarv igen å då "hackade" vi oss fram till våran ingång.. så det var på håret att vi skulle bli ståendes i 32- grader!! Med barnen.. nä huvva.. tur var det att vi tog oss hem.

_________________________________________________________________

pga gårdagens nästan totalstopp emd bilen så behövdes åtgärder göras.. varför bilen inte gick bra var pga kylan.. det kom in för mkt kyla genom grillen där fram så motorn hann aldrig bli varm innan vi kördes (dels pga kylan och att vi inte har någon motorvärmare) så nu imorse så gjorde Daniel iordning en kartong som had satte fast framför grillen eftersom vi var tvungen en sväng till in på Vmina idag (hämta ut medicin, köpa suppar, hämta ut paket med julklappar..) Men idag gick det mycket bättre, bilen blev varmare fortare och höll värmen bättre än tidigare, tack vare kartongen :) Så det gjorde Daniel ett bra jobb <3



Fick besök av Frida å hennes sambo David också innan vi var in på platsn :) en snabb visit blev det men trevligt som tusan!

Hemi var jättegrinig på Vilhelmina så vi gjorde så kort för oss som möjligt, lilla sjuklingen :( (snuvig och febrig sen igår).. och ja vet, vi sku verkligen inte vara ute med han då, men daniel var tvungen å hämta ut mediciner och jag hade paket att hämta ut.. anrs hade vi varit kvar hemma i värmen.. denna golvvärme är gudomlig <3

Kan inte annat än att älska den nu när det är som kallast :)

Sen så blev hemis nya bilstol införskaffad idag (den har inte kommit till oss än) men den är nu köpt :D (eftersom Hemis har är trasig) så en ny behövdes.. (kommer då aldrig köpa någon bilstol begagnad igen, man vet ju aldrig vad man får för skrot numera!) så nu blev det en helt ny en :)




Hoppas det är någolunda "varmt" imorrn, för då kommer pappa och firar jul med oss :) fast äre samma kallväder som igår så sere mörkt ut.. så vi hoppas på -20 iaf, inte -28/-32..  Tänka sig, Julafton imorrn! Redan?! Yesbox.. å nu är alla klappar klar (förutom 1 som jag beställde åt daniel förra veckan men den har fortfarande inte kommit :( så han blir utan någon på självaste julafton..  suck) Det äre enda som e dåligt anrs e allt perfa.

Nä, Holly sover å Hemi sover.. ska göra älskling sällskap i soffan :) kik på teve nallta, sen sängen.. tidig dag imorrn!



Tjiing!! <33






Kommentarer
Postat av: Caroline

Vad fina ni är allihopa :)

God jul på er ♥

2010-12-24 @ 07:20:46
URL: http://haliesmamma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0