Didriksons & Gore tex

Lite bilder från gårdagens tvätt..



Och har fixat belysning i Hemis rum så det inte är kolsvart
(då vi inte kan ha dörren uppe pga. katterna)



Mysfaktor på hög nivå :)
___________________________________

Söndag idag, vaknade spontant vid 9 och började med att plocka i köket som varje morgon. tål verkligen inte att se en diskbänk med grejer framme på.. det ska va tom yta och rent! Sen vaknade Hemi och gav han en flaska i sängen, sen satt han där med sin nya "peka och känna bok" (där man kan känna t ex hundpäls på en hund osv.) Han satt och gjorde roliga pipljud under tiden.. haha :)

Lillan sov däremot ytterligare ett tag, tills pappa kom :) Han ringde strax efter 10 och fråga ifall vi var vakna.. "Jo det är vi, vart är du då? Är du påväg?" frågade jag. Han svara att han var 200 m från oss :P Hehe.. å kaffet stod färdigt och Daniel vaknade till liv.



Blev gräddstuvad pytt till Lunch sen gjorde vi oss iordning för en tur in på Villis, skulle shoppas litegrann.

Lillan i sin nya rosa overall och nya mössa som vi fick av Victoria <3 :)



Först på ICA, kolla efter overall åt Hemi.. men som vi misstänkt sen tidigare är strl:arna nästan slut, och vi hade rätt. Bara strl 100 och uppåt :/ Hemi ligger ju runt 80/86 så det gick ju inte.. å likadant med skor. Så på skoavdelningen fanns inget heller som vi sökte. Jahapp.. nästa bästa ställe blev då sportringen, åkte dit och fann direkt storlekarna och det märket som vi ville ha på overallen (DIDRIKSONS) fanns ju 80, men den skulle isf inte räcka vintern ut tills i vår.. så vi fick gå på större. Strl 90 fick det bli, en som han kunde ha, fast också att växa i. Då var overallen kirrad, men skorna var ju kvar.. som tur var hade dom rätt bra med skor kvar där på sportringen så det stod tillsist mellan ett par "Bagheera igloo" och ett par "Gore tex Viking".. och det fick bli ett par Gore tex :) (älskade anrs dom andra skorna fast då var dom så små i storleken att dom skulle va bra nu men inte till våren, vilket var synd) Men å andra sidan så Gore tex är jättebra skor :) ångrar inte dom.

Det jobbigaste under själva skoprovningen var att Hemi var jättetrött, sen jättegrinig på det och tillsist så började det dunderspraka i hans blöja.. usch så det stank! Haha, fan så vi skrattade för han bajsade så jag vet inte vad, och Hemi skrattade så det gick inte att låta bli själv :D haha!
-
Ja ni.. kostar här uppe kan ja lova, för av vad jag sett så skiljer priserna i sig en del faktiskt beroende på vart man handlar. I Övik/Umeå är det möjligen 100-200 kronor billigare (beroende på vilken kedja/affär) Overallen gick på 899:- och skorna var nedsatta till 699:-.. Men huvudsaken att Hemi har rejäla kläder nu i vinter, spec då det är planerat mycket skoter åkning till våren :) Då måste det vara varma och bra vinterkläder.






Sen gjorde vi kväll, åkte tillbaks åt Malgovik och bryggde kaffe åt Pappa
som sedan åkte vidare hemmåt. Tack så mycket för allt idag! <3

Nu så sitter ja å ska göra iordning lite krubb, potatisbullar sere ut att bli :) Hemi är
och leker i hallen och Daniel sitter å spelar med en sovandes Lillan på magen sin.. så sött.
Hon har legat så i en timme nu :) <3







Tjiing!! <33



Kommentarer
Postat av: Victoria

Men vad bra att hon kunde ha mössan! <3

haha Kan tänka mig att händelsen med Hemi inne på Skoringen var lite lustig. ;) Börjar skratta när jag läser det. :D

Kram

2010-12-19 @ 21:40:10
URL: http://victorianilsson.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Men vad bra att hon kunde ha mössan! <3

haha Kan tänka mig att händelsen med Hemi inne på Skoringen var lite lustig. ;) Börjar skratta när jag läser det. :D

Kram

2010-12-19 @ 21:40:50
Postat av: Marlene

Heter den där overallen typ "Tignes" eller nåt sånt? För det var det var den modellen som fick bäst-i-test i Vi Föräldrar i år. Hur som helst så är ju didriksons riktigt bra grejer och den där overallen kommer han säkert kunna ha nästa år med. Jag tror även viking gore-tex skorna fick bäst-i-test såå.... Bra köp!! :D

2010-12-19 @ 21:57:10
URL: http://solkatt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0