Ultraljud

Var på skolan idag, kändes konstigt att kliva upp tidigt, och att det inte var för Hemis skull utan nu äre Daniel som är pappaledig :) På skolan iaf prata jag först med syv, sen rektorn lite snabbt och imöra kl 8 har vi ett möte alla 3, kuratorn, syon och rektorn. Får se då om det blir någon rätsida med mitt schema, och jag hoppas att min graviditet inte ska vara något problem..

Ringde även på SpecialistMödraVården och fick en tid för rutin kollen i v28 vilket blir om knappt 2 veckor, sen fick jag även en ultraljudstid imorrn kl 7.15 för att kolla bebisen, Spännadne å få se den för 3:e gången!! En barnmorska ska kolla ifall det är mkt fostervatten, att bebisen är stor eller vad det är som gör att jag är så stor med magen nu redan. Så imöra blire upp tidigt först på sjukan sen sitta i möte på skolan tills 10 ungefär.. puuuh!

Ekonomiskt sett när jag börjar plugga nu kommer jag ha väldigt lite pengar, som dels ska gå till bostad i vmina/mat så jag vet inte hur det ska gå runt riktigt. Som det ser ut nu så ligger jag -3000 i månaden nu när jag ska börja plugga, ijämförelse med om jag sku vara mammaledig.. så jag hoppas pengafronten löser sej för anrs kan jag inte plugga klart, helt enkelt. Och det vore synd att det ska sitta i pengar.



BUSEN!

Efter skolan var klar åkte vi på Norrlands, för sist vare stängt.. fanns inge annat å göra sen så vi gick på stan en sväng, träffa Sofi <3 och Andreas å hans mamma :D Jätteroligt!

Näe, nu är krubbet klart hör jag.. Tjiing!




Kommentarer
Postat av: Victoria

Hoppas att det går bra och att allt löser sig för dig. :)

kram

2010-08-24 @ 23:03:59
URL: http://victorianilsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0