tvätten.. check!

Ja hur blev det idag tro?

Fick tvätten gjord som ja ville, började även ställa iordning alla kläder som ska slängas (Ja, det är bla kläder ja vuxe ur/kläder från barna som ska bort) å vill ha bort det kvickt, tar bara en massa onödig plats här hemma.. har räknat på 2 ½ sopsäckar fulla minst! Sen var det kläderna som skulle till August, när dom ska nå Umeå vettetusiken x) Han måste ju börja få så han inte vuxit ur det tills dess! Men då äre det å skicka, vad kan sånt kosta tro? typ via bussgods (är väl en banankartong minst med allt).. hmm. Får ta å kolla upp det.

Hemi blev hämtad av Pe tidigare för att få va med farmor å han :) blev sent så han sku få stanna över hos dom tills imorrn. Holly däremot blir ju lite krångligare å göra med när brorsan e borta, är ju ett tomrum som ska fyllas efter honom då å det är då krävande :P Så om folk tror att det underlättar att t ex passa 1 av barna så är det helt fel, då blir den andra mkt mer krävande än båda 2 tsm :) haha konstigt men sant, men så äre iaf med mina barn.. Nån fler som har samma med sina barn?

Så imorrn kommer han igen, å förhoppningsvist har all tvätt torkat tills dess så man fått lite mera gjort. för nu sen på måndan börjar daniel å jobba igen så lite vill man ha gjort innan dess helst.

Ne.. man sku ha blive trött nu på någevis, kan ju inte vara uppe såhär sent!

tjiing!! <33










Kommentarer
Postat av: Marlene

August har 74/80 i kläder nu så om det är nåt mindre än det så har han vuxit ur det :) Men jag förstår inte riktigt varför du vill slänga/ge bort kläder... kommer du inte behöva nu till nästa bebis också? August är inte i någon direkt brist av kläder så du behöver inte känna att du MÅSTE ge honom. Jag har en "deal" med en kompis som har en pojk sen tidigare och fick en tjej nu för 3 månader sedan - jag får låna hennes pojk-bebiskläder och hon får låna mina tjejkläder :)



Kramar

2012-01-08 @ 19:37:22
URL: http://solkatt.wordpress.com
Postat av: Camilla - bloggens ägare

Jo såg det om det var på din blogg nyligen :)

De kläder som ska slängas är kläder som är förstörda av tvättmaskinen, en massa småhål, fläckar som ej gått bort och helt enkelt gamla kläder som gjort sitt. Har självklart kvar allt från Hemis och Hollys kläder de som de haft/använt :) Men har fått så mkt kläder från olika håll å loppisar/hemifrån tidigare å mkt av det är mest bara skräp.. inget jag vill ha på barnen iaf när det är mer slitage än vad man brukar se. Så drf ska dom slängas, för ja tror ingen annan heller vill ha dom på sina barn om ja säger så :)

Jaha okej, men då vet jag det för jag visste ju nte hur du löste med kläder åt honom å det :) Sen had eja ju gjort iordning det där för att han skulle ha, men kom på nu att de var mest i strl 68.. så han had enog inte kunnat ha allt endå, men några 70/80 tror ja det finns. Fiffig deal :)

2012-01-08 @ 21:15:59
URL: http://hemismamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0