brockets resultat

Idag ska vi in på Vilhelmina, göra ärenden som att handla.

Holly har tjorvat hela morgonen, som vanligt. Hemi får mestadels bara vara själv när jag ska trösta henne/få henne nöjd. Kan dom inte bara operera bort det där jävla brocket så hon blir normal igen? Hon har så ont av det där men det är inte tillräckligt stort för att opererar, vi kommer att få drass med det här tills hon e 4 eller att det växt bort.. vilket tar flera år. Och hon kan inte sitta hos en för då blire för ihoptryckt.. hon måste va utsträckt hela tiden å då funkar gåstolen en stund men pga min inflammerade muskel i bröstryggen kan ja inte heller gå runt med henne i bärselen, vilket är synd.

Jag måste hjälpa henne att bajsa stortsett hela tiden, ibland blir jag förvånad för då har hon bajjat själv men då är det oftast löst också, utöver det blire att försöka hjälpa henne att lätta på trycket när hennes tarmar ligger ihoptryckt å liksom klämt.. så inte undra på att hon har ont och att det är problem med bajseriet.

Att lugna denna donnan är väldig svårt, nappen hjälper inte å att ge henne ännu mer mat hjälper ju inte å gör definitivt inte saken bättre. on får ju ett sug när hon har så ont hela tiden men kan inte ge å ge massa mat när hon endå kräks upp allt nästan näre blir för fullt i magen. Finns inga lösningar justnu annat än att vänta ut tiden att brovket ska försvinna eller bli större så det opereras bort.

Tur att Hemi är såpass självständig som han är men det är orättvist mot honom att aldrig få tid med mig när Holly slukar all tid med hennes brock å det. Därför vore det bra med dagis så han får socialt där när han inte får samma justnu om dagarna här. Annat om kvällarna då daniel är hemma å kan men det är ju då det..

Ska höra på BVC om det inte finns nån lösning till nån ev operation eller annat, för detta funkar inte, hon är onöjd stortsett hela sin vaken tid, nöjd första 10 minutern aefter hon fått mat men inget annat. Man får liksom ta det som det är, är ju bara å gilla läget liksom.

Näe, ska förereda grejer här hemma nu å sen börja göra oss klar för Villis!

tjiing!! <33



Holly 4 Månader <3

Vilken dag, blev då inge Vilhemina, har inte fått pengar än så därför å barnen tjorvade också en del, men har då fått ett kliniskt rent kök efter lite städ och engagemang där inne nu ikväll och disken är ren :) Det enda som fattar är att hänga upp rentvätten och in med en ny, är ju billigare el om kvällar/nätter och eftersom vi inte har några grannar ovanför oss som vi kan störa så gåre så bra så :)  tvätt tar ju ba 30 minuter också så man hinner med en del.

Idag var det fint väder, Hemi fick vara ute med Daniel på eftermiddan strax före maten :) Dom var upp till dagis och åkte lite pulka i backarna där, och gick med sopor och kartongen till återvinningen som vi bor granne med, ja ni vet, alla konteinrar :P så det är vår vy från köksfönstret, en mötesplats där man sorterar skräp! Sån skytte trafik det är här endå när dagis ligger längst upp på gatan å konteinrarna i början :P :)

Å dessa jävla sthlmare eller gud vet vad.. södermänniskor som varit till fjälls å bara dumpar sopor med högar brevid konteinrarna, flera sopsäckar nu för varje dag som går å dom gör det om nätterna när dom e påväg hem.. synd att man inte hinner å ta dom på plats, ta reg nr å göra så dom får en bot :) Hah vore rätt åt dom! Rätt ska va rätt..

Medan grabbarna var ute var ja å Holly inne, ja dona på emd maten å hon låg i sin säng å kika på gosedjuren sina å lekmobilen. Såg när dom var påväg från soporna å träffa på en äldre dam som bor 1 hus ifrån oss, hon har en trevlig en liten hundvalp som alltid ska hälsa :) Så ja filmade en snutt när ja såg dom från fönstret i köket



Å Hemi som aldrig brukar sticka iväg själv, detta var då första gången :)

Efter deta gick ja ut för att möta dom å berätta att maten va klar, då såg jag en Fjälluggla som flög omkring utanför oss :O :D synd man inte hade kameran med sig å fick ett kort men det var fränt å se den, å näre e ljust ute å allt, ovanligt. Är väl en sak som bar asker 1 gång / liv sku ja tro.. sådana här händelser.

Ikv så somnade Holly i sin gåstol, stönosan :) La henne i sängen hennes direkt så nu äre 2:a natten med Hemi å det går bra *tummen upp*

Och sist men inte minst vill ja avsluta detta inlägget med att Gratta Holly som är 4 Månader nu <3 :D Alltså 4 Månader sen man låg i taxin å smsade allt folk att man levde och att vi hade fått Holly på Vilhelmina! Jag låg ju fastspänd i en såndär bår inne i taxin, var skönt å ligga fast inte med alla stora hål ivägen som chaufför träffade av :P Aj för ryggen, å till höger om mig var Holly i sin bilbarnstol och endast 2 h gammal genomförde hon sin första bilresa - till BB!

Näe, nu måste ja komma till sängs :)  Imorrn däremot ska vi in på Villis, tidigt.

tjiing!! <33




Bilder och Videoklipp

Bilder och Videoklipp från senaste veckorna i ordningen från Mars början till slutet (-:











Filmklipp från i måndags och igår :)









Dom är för goa små trollen jag har =)

Nyaste bilderna


Hemi vill ju också va i gåstolen då han sett syrran i den, haha ;)



Holly, kräkmajan :)





Alla samlade för middagen :)





*Kli* .. *kliÄ i munnen, tandsingar på G :)



Hemi hjälper Holly å torkar henne runt munnen å ger henne sen nappen igen :)




Hemi blir jagad av syrran ;)






<333

tjiing!! <33



som alla dagar

Har massor med filmklipp från senaste månaden då jag varit rätt inaktiv här på nätet.

När jag har tid över ska jag först å främst lägga in allihopen på mitt konto hos youtube sen lägga in dom här förståss :) Blev lite lunchbad för ungarna innan dom sku lägga sig, Holly hade ju kräkts ner sig å Hemi blev så sugen på att bada så vrf inte sej. Nu sover dom å ja ska till å väcka hemi strax med nått ätbart. Holly brukar få sova en stund längre när hon  så piggelin hela förmiddagarna ut på dagen så sömnen behövs.

1 vecka och 1 dag sen träning sist, måste fan klämma in lite mer pass så det blir något av allt detta innan det är försent å jag ger upp allt. Har ju tokrensat här hemma och gjort vårstädningen inför en besiktning av omvärdering då hyresägaren ska byta ägare, men dom dök aldrig upp.. så allt gjordes i panik helt i onödan :P Men nu äre fint här iaf, det var väl bra det då.

Hämta posten nu, sen va med Hemi. Ikv blire DH <3 och imorrn blire nog Vilhelmina, ska försöka få en vägning åt Holly så man ser hennes kurva å det :) Och om jag får tid blire efter det att fara på mammaträff på fiket i Villis!

tjiing!! <33



I´m Back!

Ja det var väl på tiden att nån hör att ja lever fortfarande.

Min frånvaro beror på att datorn varit inlämnad senaste 14 dagarna pga att den låste sig, har varit otroligt skönt måste jag säga att varit utan datorn, men det är mitt enda sociala så det är klart att jag saknat det mycket. har då hänt en hel del och kommer att bli mycket framöver, så därför är detta bara en kortvesit för att berätta varför det varit så tyst från mig.

jag har lagt en hel del fokus på min träning och vikt. har testat pulver men funkade inte alls.. lchf har ja kört med nu i 3 veckor men inget minus på vågen trots motion och träning. Näe, inget vill fungera än fast man ställer om kost och livsnadsvanorna.. så nu blire ännu mer prioritering på just det. Ska gå min promenad runda som ja börjat gått ett tag nu på 5 km här i byn, sen när bar asfalten e framme blire joggningen om kvällarna, och pilates om mornarna (som jag alltid gjorde tidigare) Sen utöver det blire valfritt pass som ska klämmas in i allt som ja redan gör. Ska gå fullt ut som dom gör på t ex.. ja, hmm, biggest loser e ju ett bra ex. Men då tränar dom ju konstant, men ja ska ta all tid som går utan att barnen och hushållet blir lidande till träning.. för nu anamma! SOmmaren kommer närmre och ja ska bli lättare, piggare, smidigare.. rubbet innan ja tappar lusten totalt.

Ska göra en livs satsning på mig själv som ja aldrig gjort tidigare, för nu är det om jag. Nu är det fokus på jag för en gångs skull, å detta innebär ju att det blir mindre tid vid datorn. Vill gärna va inne minst 1 g/dag för att hänga med allt som händer men är glad bog om ja hinner nån dag/vecka såsom ja ska satsa nu. Är så less på mitt mående, har problem med ryggen sen flera år och förra veckan bleve nått i bröstryggen.. precis som då man bar på Holly, det bränner å gör ont hela tiden så nu fåre fan va nog! Jag mår så dåligt av att se mig i spegeln och mår ännu sämre med vetskapen att min familj ska synas med mig, och tycker mest synd om daniel som ska va ilag med en flodhäst som jag, haha någolunda överdrivet (håller med) men ja e inte vacker. Jag var vacker och ska bli det igen, och för mig sitter det på utsidan för en underbarperson är jag men när inte det inre oc det yttre går hand i hand mår man inte bra. Oj vad ja beklagar mig men detta är min verklighet, när jag vet att bara för 2 år sen var jag skitlycklig och hade världens självfötroende men det är ju borta sen över 1 år sedan och jag vet att ja ska komma tillbaks till det, hårt arbete och aldrig några fler genvägar ska nog ge resultat hoppas jag. Jag är inte petig med andras yttre men när det kommer till mig själv äre det viktigaste som finns (förutom hälsan) men poängen är att ja ska inte längre tillåta mig själv klanka ner mig själv och nervärdera mig själv längre för att ja inte är den jag var förut. jag är i botten och ska försöka bygga upp ett nytt, bra självförtroende, detta är min början på den kampen för min självkänsla är borta med kilona som ja lagt på mig.

det lättaste hade varit att haft stöd fullt ut i detta, att man bara fått lagt energi på att må bättre för att sen prestera bättre som förälder och allt annat, men ja vet att det kommer att bli kämpigt, spec när ja nu e ensam om dagarna med barnen och inget dagis åt hemi.. jag kommer att faila så hårt, kan ja nästan garantera nu när ja ser tidsbristen men ja, antingen försöker ja en sista gång eller så får ja helt enkelt leva med vetskapen att man ska  tydligen inte få känna sig nöjd med sig själv och att ja aldrig kommer att trivas med min kropp. Tid finns alltid, men ni som har barn vet att man har inte all ork. Hemmet ska skötas, tvätten ska tvättas, barnen ska ha mat, man ska va med barnen, man ska göra ärenden och massa annat. Och gudarna ska veta hur jobbig Holly är, hon är ett monster all vaken tid, förutom 30 minuter/dag då man får se den glada versionen men annars, ett monster. Hemi var likadan INNAN hans brock försvann, så jag önskar att hennes blev större så dom kunde operera bort det.. för hon är aldrig nöjd. Så var hemi men efter operationen har han alltid varit en ängel, vill se mer av det fån holly, för att stannar upp här hemma när hon bara ska bråka.. Hemi får oftast va själv om förmiddagarna, eller ja, leka för sig själv när ja måste hålla på med holly.. så när dom väl har somnat för lunch, finns ingen vila utan då äre att välja: Antingen göra hushållssysslorna allt som måste göras eller träna.. men ja kan inte träna eller gå ut från huset förrän det är kliniskt rent här. Sådan är jag och näe, ja vill inte ha röra runtom mig då min dargad består av att plocka här hemma när barnen sover, ska man göra nått eget så blire ju inte förrän nattetid, samma gäller för daniel, så han sitter ju givetvist uppe några timmar xtra ibland för att kunna göra det han vill göra, men ja har då inte samma ork som han att va uppe xtralänge för att träna. Sen det där med tärningen, ja kan bara träna när ja e själv eller på gym. Äre nån i samma rum (inte barnen då men en vuxen person) som är i samma rum som jag då jag tränar och den inte tränar, Nej, det går inte. Därför saknar ja gymmet men det finns det verkligen inte tid eller pengar för så för att få min träning gjord äre när jag är ensam hemma vilket e om dagarna då men då äre annat, och om kvällar gåre inte, för då e ja inte själv. Så det är att offra, trodde ja sku få mer tid över til saker nu när datorn försvann för ett tag men inte, fick snarare mindre tid till saker.. nä, nu har ja beklagat mig nog, nu ska ja sova för bikini workouten som ja gjorde tidigare känns kan ja lova. Ska ställa väckarn tidigt imorrn å se om ja får  hinna med pilates innan lillan vaknar, men har ju inte haft den turen senaste veckan..

Det är nog ni som skäk på huvvet å tänker vafan/vah?






Älsklingar

Holly sover ute i sin vagnsinsats på verandan i solskenet och Hemi leker på rummet sitt. Jag ska till att skriva inhandlingslistan å gå igenom ICA/Konsums reklamblad för denna vecka.. för som sagt det blir att vecko handla
för att få det att gå ihop med pengarna. Idag blir det vilodag vad gäller träningen, har så ont i hela kroppen, måste stretcha mera känner jag.. kanske att man har A bältet på men inge mer idag :)

Näe, måste börja göra klart för färden på vmina.. listan ska bli klar, bilen ska va startklar, å sen ska ja hinna ner en tid innan ja ska va på sjukan för ja ska ordna lite papper å sånt.

La upp ett videoklipp på min facebook på barnen också, kika in där :)









Mina <3

tjiing!! <33




urriven pop-up...

Nu har jag återgått till mat igen och det konstigaste är att nu har ja tappt
mer i vikt.. skumt men ja, så ser det ut iaf. Blev en köttfärsbiff m scrambled
eggs + senapssås och grönsaker/ruccola sallad. Mumsigt gott, ser fram emot
lunchen ska se vad jag gör för något gott då :)

Gårdagens lunch såg då ut såhär.. :)



Imorse vaknade ja till nått inte så kul.. gick in till Hemi å sku hämta kläder
åt Holly, vad såg jag då... jo en massa rester av hans nya pop-up bok!
Han hade kommit åt den från sängen sin då han låg på golvet å rivit ut
stortsett alla figurerna :( här har ni bilder..







Den enda sidan som var orörd var med fjärilen här på slutet.. Ja, som tur e
så ska jag in på Vilhelmina idag å då ska ja kolla på bokrean om det finns
kvar någon pop-up bok.. den va ju så fin! Fan åh :P inte så mkt å göra åt i
nuläget, bara komma ihåg att inte lämna nått alls inom 1 meters radie från
hans säng ungefär :P

Det jag mer ska göra på Villis är att fara på återkoll sen förlossningen, lite
sen kanske men hon ha varit sjuk bm så nu äntligen ska jag dit.. :) vill
ta ett järnvärde med tanke på att mina siffror såg ju inge bra ut INNAN
förlossningen trots järndroppet där.. har ju 2 st hylsor kvar så dom kankse
måste komma till användning. Är inte så trött å hängig men man vet ju inte!

Sen handla å inte så mycket mera. Sen ett roligt videoklipp från i helgen
då min pappa var upp och hälsade på :) Hemi som leker med kattren..



Nä nu ska ja ta upp Hemi som vaknat å ta mig an Holly samtidigt :) Tur man äntligen har
selen sej.. tur är det. Få lite träning i rygg å axlar samtigit *tummen upp*

tjiing!! <33



Hellu, igen :)

Det kanske var på tiden att skriva här igen känner jag :)

Men kan då kort säga, att det har varit skönt att inte bloggat på nästan 2 veckor.
ör såfort jag satt igång igen känner ja liksom pressen att bibehålla "balansen"
att det ska komma inlägg minst 1-2 ggr/ dag. Men det är ju mina egna krav
för annars tycker ja det är tråkigt om man inte har en aktiv blogg, så ibland
när det är kanske mycket runtomkring eller som nu, bara för att så behövs
en bloggpaus :) Jag tror att man uppskattar sin blogg mera då när man kmr tbx

Igår var en bra teve kväll

20.00 - Ullared / Familjen annorlunda
21.00 - En unge i minuten (premiär)
22.00 - Ballar av stål (premiär)

Grät ju hela tiden från 21 till 22 i princip, läs mer om
vad ja tyckte på min Bilddagbok :) (Rockabillychic)

Mycket skratt i ballar av stål då david Druid köde å med sitt taxi spel :) Haha
Men saknar en jobbig jävel i programmet, och Soneby sport..

Detta är bla av det som Soneby gjorde :)
--> http://www.youtube.com/watch?v=eAhgquqAtzc <--

Men hamburgare kasteriet för att samla poöng beroende på vilka hn träffa
var fan det roligaste :D hittade dock inte klippet.. och en till grej ja minns starkt
var när en jobbig jävul var ner på GK´s Ullareds parkering och målade in handikapp
symbol på typ en hel parkering, haha så ont i magen av skratt man fick :D

Men nu till annat, som dieten jag gått på nu. Gick ju inte som jag trodde, alltså första
veckan ville jag se hur mkt jag sku gå ner genom att äta mindre kcal och fortfarande
inte göra nån särskild motion, bara för att se.. och har väl tot sett gått ner 2-3 kilo
för vikten pendlar mellan 80-81 hela tiden.. var ett tag nere vid 78 men det håller sig
aldrig där, och fattar inte. När jag äter normalt (ingen diet) så håller ja vikten, och när
tar in mindre vad gäller mat i kcal så lyckas ja inte alls gå ner riktigt. Håller vikten ba
vid 80 ungefär i snitt. Näe så nu igår tränade ja för första gången sen gud vet vad
håll ett aktivt öga på min träningsblogg om ni vill följa: http://camillasnyaform.blogg.se/

Så nu blire att träna i kombination med shakes/bars och nyttig mat (alltså inte enbart
svält i shakes elr liknande utan sallader å annat, sen tillsist blire GI´n/LCHF´n.
För under 80 sträcket är mintt första delmål och det känns så omöjligt att ja inte hamnat
under där nån gång, otroligt jobbigt.

Sen när ja tränat ett tag ska jag gå över på mitt träningspaket från Gymgrossisten
Men som sagt, kommer att skriva mest om det på min träningsblogg :) Här äre annat

Holly ligger en lur nu å Hemi river ut här hemma, hahah ja som vanligt. Senare idag kommer
svärmor och vi ska göra semelbullar å sen middag. blir mys det :) Ska även se om ja lägger
in träning idag om ja lyckas få båda 2 att sova samtidigt. ska bli ku å se då sej..

tjiing!! <33



Bilder från början av Mars



















<3






RSS 2.0