bloggpaus och diet

varit lite inaktiv, sånt som händer. Hade också en tanke med det, eller 2. Ska ha det lättillgängligt å hitta å förlossningsklippet nåra dar till så därför ja inte skrivit nått efter det, sen att ja ska ta en bloggpaus några dagar. Och denna pausen innebär datafritt i huvudtaget. Ska inte alls sitta vid datorn, utan få alt gjort här hemma med allt istället, 1 gång för alla för det är just datorn som e en stor del av boven å det.. näe så skärpning!

Är också inne på dag 2 av min diet. Äter shakes och bars i 14 dagar nu har ja bestämt mig för. Har en del urval, och det blir 5 mål/dag. (ca 500-600 kcal tot)

Har gått jättebra hittills faktiskt. Sen en tid på slutet av graviditeten med holly så åt ja inte så jättemycket, kände ingen ork dels, så det dära med att hantera lite hunger är inge problem. Kan då säga att ja varit hungrigare än med detta. Är inte alls hungrig t.o.m! Är snart inne på 3:e dygnet ja :)

Detta är det som jag har i mitt program (smakerna/varianterna), uppdelat då på olika dagar osv i 14 dagar. Som tex choklad varje frukost å en bar i mellanmål osv..


Och dessa:





mina vitaminer och en sjujävla massa vatten! Är då inte alls hungrig nu, å ja som gruvade mig inför detta. 12 dagar kvar då, *tummen upp*


Nån fler som kör liknande eller ska för en kortare tid?

Ja, nu vet lite vad som försigår å det, barnen håller på å bli friska också :)

Näe, blogg/data paus nu!

:)

tjiing!! <33





Förlossningsfilmen

Här kommer nu det efterlängtade klippet.

Detta videoklippet filmades av Daniel (min sambo och pappa till mina barn)
han filmade detta i smyg, så därav det gungiga och flackande med kameran.
Jag kan då säga att jag visste inget, klart jag var ju alldeles upptagen med att föda!

Inge blod eller annat känsligt, eftersom dels att det är så mörkt, sen är det filmat från min vänstra sida så man ser i profil. Så ingen vagina eller annat att man ser huvudet :P Så för alla känsliga, det är lugnt.

Filmen e mörk eftersom vi hade ingen särskild belysning, vilket var både skönt och mysigt. Så ursäkta för det ifall ni inte ser så bra, men om inte annat så hör ni allt som sker ;) Detta e alltså i sluttappen på min förlossning, krysningsskedet. Det lilla man hr mig är det enda ja låtit under hela fl, så det är inget skräck scenarium som det oftast kan tänkas vara, ONT göre men det är hanterbart för mig! :)

Ja, inte världens bästa klipp kvalla, men här kommer det



Kommentera gärna vad ni tyckte :)

tjiing!! <33




Starke Holly

Idag äre bara jag å ungarna hemma, justnu iaf. Daniel är på ett möte och åkte på Villis med svärmor. Hon ska gå på rean å sen idag kommer dom väl hem. Fram tills dess äre bara ja å barna. Holly sover justnu å hemi ska väl till å lägga sig snart. Då om Holly fortfarande sover ska ja göra lite här hemma hade ja tänkt. Tvätta mera av kläderna och röja efter baket igår å fylla diskmaskinen.

Holly när hon väckte pappa imorse










Sötnosen :] Så stark nu, och sitter stortsett själv också, ska visa bilder på det sen när jag hinner å ta nån bra :) Min duktiga tjej! Snart 3 månader också, vart tog tiden vägen, fortfarande så liten men endå duktig för sin ålder.

Blev morotspure idag och morotsjuice, vilket gillades starkt!

Filmer från igårkväll då Daniel busade med Hemi, och ja, det är Daniel som skriker å har sig x) haha









Haha!
Ne nu måste ja göra nån nytta här hemma.

Tjiing!! <33



tandis för Hemi

mycket som hände igår, här har ni bilder som får tala för sig självt :)















Tandläkarn med Hemi
Köpte nya gardiner
Handlade i bokrean
Handlade mat
Bakade muffins m frosting, Hemi hjälte till

. . .

Ja ungefär det som hände :) + en till grej, haha som ja ska skriva om sen, det får ni inte missa! Ja iaf när jag kom hem igår så var svärmor här och då hade hon och Daniel bakat bullar, så det luktade så gott när ja å Hemi kom hem.  Ska lägga ut bilder på resterande av grejerna senare idag had eja tänkt, ska he upp dom nya gardinerna å de :) Nu blire å byta bajsblöja på Hemi.. så det stinker! Haha

tjiing!! <33



Då var det dags igen

För en uppdatering







Här ser ni tygballerinorna som ja snackade om tidigare :) Dom hade väl antagligen ja eller syrran då vi var bebisar. Så fina! Kunde inte låta bli att ha på hon dom här hemma idag.. samma med dom tidigare skor/sockarna :]

Nu är det inte långt kvar, rensning av kläder klart. Nu äre att tvätta det som ska tvättas och det som ska ut i förrådet/slängas ska göras. Fårse om ja hinner imorrn innan ja å Hemi ska t tandläkarn med han. Spännande!

Hemi leker rakst och gott här hemma, och ycket själv. Typ 80 % av hans dag går åt att leka själv med sina bilar och bilbana, försöker man vara med blir han så sur x) haha Gullunge!


Nönönö... *bruuum* njenjenje.. haha ja alla möjliga motorljud ;)



Såg också på Erik & Mackans nya serie "99 saker man måste göra innan man dör", så jävla bra med "ufo ballongen" där :D hehe Skicka en fis ut i rymden, BOKSTAVLIGEN! haha, ja dom lyckas då göra underhållande och intressant tv :) Nån fler som tycker det? Samma med Hela och Rena, haha!

Mera skratt kommer nu, ja.. Hemis goa skratt!
Ett videoklipp på hemi vid middags bordet, han sitter å kikar på mig som sitter till höger om honom och det enda jag gör är att peta på min pannkaka.. haha kika å se




<33!

Ne kanske få bort kläderna till tvättkorgen som ligger på sängen nu :) Lägger väl in bilder imorrn på resultatet här hemma om ja får nån tid över. Ska ju handlas på vmina också så.

tjiing!! <33



Läggningar

Här en en lista över alla dess olika läggningar, trodde det ej fanns så många, finns fler

Transsexualism – En person som upplever sig vara av motsatt kön jämfört med sitt biologiska kön. Är en medicinsk diagnos och kan vara ett sätt att identifiera sig.

Transvestism - En person som är transvestit vill tidvis, ofta eller alltid ikläda sig eller använda sig av motsatta könets kläder och/eller andra attribut i syfte att uppnå behag eller i vissa fall sexuellt behag.

Pedofil -När vuxna tänder på barn

Hebefil - När vuxna tänder på tonåringar

Dendrofili – När man tänder på träd och växter

Koprofili – När man tänder på att äta avföring (bajs)

Asexuell – Tänder inte på något.

Voyeurism – Tänder på att se andra ha sex/smygtitta på andra som har sex

Exhibitionism – Tänder på att visa upp sig

Gerontofili – Dragning till åldrade människor

Actrotomofili – Sexuell dragning till amputerade kroppsdelar på andra

Apotemnofili – Önskan att få en eller flera av sina egna friska kroppsdelar amputerade

Axillism – Att tända på sexuell aktivitet i någons armhåla

Dacryfili – Sexuell attraktion av att se sin partner gråta

Emetofili – Sexuell upphetsning av kräkningar

Fetischism – Sexuellt intresse koncenteras på ett föremål som inte normalt anses sexuellt laddat

Frotteurism – Önskan att gnida sig mot någon annan, vid onani eller annars

Hybristofili – Sexuell dragning till kriminella personer

Klysmafili – Att bli sexuellt upphetsad av att få lavemang

Nakrofil-När man tänder på döda kroppar 

Urolagnia – Att tända på att kissa/se någon annan kissa

 

Jadu, Hetero är det enda som stämmer in på mig. Tack å lov för det (om man tänker över allt annat som detta pålistan nu i slutet..)

 

 

 




webcam



jag med en nysomnande donna i min famn <3

Nu har hemi lagt sej, la han tidigare men då va han inte ens trött så nu la ja han å nu ha han somnat :) nu ska ja börja röjningen. Syrran ringde fö en stund med. nu ska vi dieta ihop oss nån vecka iaf bara för att peppa varann, så hon var ute å fixade sitt, för jag har redan hemma allt. Sen startar vi när hon tycker, alltså diet på distans :) kul om man e 2 iaf :)

nä, återgåå till röjningen.

tjiing!! <33



gulliga grejer

blev inget skrivet igårkvälls, så jag skriver om det nu.
Blev nästan inget gjort igår alls, av det som var planerat. Holly ville inte sova en sekund på hela dagen och inte hela eftermiddan/kvällen. Hon kom till ro vid 22-23 men då var vi båda så slut på att det var bara att sova själv. Hann rensa igenom några kläder hemifrån Norrfors, men inget mer. Inte ställa iordning nå mera så idag äre det som väntas. För jag måste bli klar! Imorrn ska Hemi till tandläkarn, och på torsdag ska vi in på Villis igen på ett möte osv, så det är idag det ska göras, för vill bli klar innan helgen.

Detta var det som jag hittad eigår bland kläderna :)




Jättesöta träskor som är säkert sedan 40 år tillbaks, om inte mer. Sen dessa små sandaler + 2 par tygballerina och ett par sockskor med snörning :)




Kör lite grabbigt idag ;D
Här ser ni dom röda sockskorna :) för gulligt alltså!



Älskar dom! Och dom passade ju så bra till kläderna som hon har idag :) Synd bara att dom båda e förkylda. För hemis del äre ju bättre nu men holly tycks bara bli sämre, så ska ha ett xtra vakande öga på henne under dagen, blir hostan allt för tilltalande så måste vi åka in med henne, likadant om febern blir. Men det får vi ju hoppas att vi slipper, verkligen :/

Ne nu måste ja ta Hemi som har klättrar över soffan till katternas hörna.. :P

tjiing!! <33



smakis å zumba!

Sitter och ger lillan sin försa smakis (ja inte hela men litegrann iaf) har hittills bara gett med henens tutte, klickar på lite sen suger hon på den ett tag å varvar så :) hennes första smak fick bli en Mango, minns ju att jag gjrode desamma med hemi då han var ca 3 månader, om inte 3 månader och 1 vecka. Hon blirju 3 månader om bara nån vecka så tänkte att ja ska smygstarta litegrann å se vad hon tycker iaf :) Hon verkar då älska mangon!



Tänkte, det är ju viktigt att få i hon lite c vitaminer å andra nyttigheter trannu när hon e förkyld. Kanske sku ha tagit en morotsburks pure istället men kanske köper en sådan senare. Nu har hon iaf testat :) När brukar ni börja å ge era barn smakisar/pureer med frukt? :)

När hon blir närmre 4 månader ska ja börja med lite lätt med gröt å se om hon gillar det :)

Anrs då, jo busar på med Hemi och Holly tjorvar samtidigt. Det bästa är ju då hon sover lunch ute men nu när hon e sjuk så ska hon inte va ute.. då blire jobbigare. För inne sover knappt en halvtimme om dagarna, medan ute sover hon timtals.. så får väldigt lite gjort tills Daniel vaknar.





Såhr fin är Holly idag :) Lite sommarkläder, men i småstrl, så måste använda upp allt nu! Hihi så lite sommarfin i februari e inte dumt! <3

Sen satt ja å blädda i vmina bladet (ett blad man får hem 1 gång/vecka angående sånt som hände rpå vilhemina, loppisar, annonser osv.. såhär ser det ut:



ungefär som tidningen 7/metro om det ni har kallas för det.. och helt gratis förståss :)

Bläddrade på och kom fram till vilhelminas reklamn för gymmet, där jag gick på förut
då vi bodde inne på villis



Snacka om att man blir sugen igen! Var så fint å bra där och är ännu bättre nu när dom byggt ut gymmet och fått in nyheter, som Zumba och indoor walking.  VILL VILL! Men har inte råd, sen då man inte bor inne i centrum blire ju en kostnad å åka dom dära 3 milen fram å tbx då man ska gymma.. ne synd äre. :/ Nån som testat Zumba och funkare? Funderar på å köpa hem.. :) ifall de e värt det så

Nja, kanske man sku fått något gjort sej, och för er som missat äre frågestund på min Bdb, funkar även att fråga här om ni vill :) alltså FRÅGESTUND!

tjiing!! <33



Keso




Min frukost:
Frukostbröd, Keso, Jucie, vitamin tillskott + järntabletter

Vad äter ni till frukost? Tar ni några tillskott/mediciner till det? :)


sitter och äter det, inväntar att hemi ska vakna så man får ge honom nått att äta också :) Lillan ligger i vagns insatsen och hostar å snuvar.. undra vad man kan göra för att underlätta för henne, förutom att höja vid huvudet och har testat näsfridan, men hon har så små näsborrar så den vill inte riktigt ta nått snor.. å någon saltlösning hade jag inte heller hemma.. men hjälper det bara inte att blanda ihop salt å vatten å droppa in själv i näsan eller måste man köpa sånt? Nån som vet?



Hemi var då piggare igår så ja hoppas idag då ev svärmor kommer att han e pigg nog å kan va ute så ajg får göra klart här hemma, höll på till hal 2 inatt, så är pågod väg, e snart klar :) Då ska ja visa er före och efter bilder! Trots det sena igår så känner jag mig otroligt pigg :O fick ju bara sova 5 h, för sen sku Holly upp men pigg var jag och är jag fortfarande.. jag var väl så slut på nr ja höll på hela eftermiddan å igårkvällen.




(detta är då gårdagens klädesel, glömde klämma in den) :P
Hjärtsparkdräkt och rosa body :) Fortfarande kläder från Mickis! <33

Nu ska ja sätta mig vid nyhetmorgon på 4:an som varje morgon då vakna med the voice slutar. Sen fortsätta med mitt andra då daniel vaknat eller då svärmor kommit :)

tjiing!! <33




förfrusning?

Var in på Villis en sväng ikväll å handlade. Blev bla 15 paket med Bacon :D hehe, anrs här hemma så börjare å likna nått nu :) Men än äre inte klart, halvvägs iaf. Bara kläderna som ska sorteras å sen ska kartongerna in i förrådet. Puh.. så jag hållt på men känns så bra :D imorrn kommer ev svärmor å ska leka med Hemi så då får ja chansen att fortsätta å förhoppningsvis blir jag klar då. Ska lägga upp före och efter bilder så ska ni få se..

Men är så nervös nu istället. Funderar ifall Holly förfrusit sin ena kind.. Rödrosig var hon ju sist hon låg ute (iförrgår eller igår) men det försvann ju fort. Ungefär som då ja bruka va ute å Hemi, att man blire lite rödnätt sådär. Men nu är hon som rödrosig en fläck på kinden liksom.. å den e varm. Men så har det inte varit förut å jag har bannemed klätt henne varmt varje gång, och lägger inte ut henne i kallare än -20.. huvva.

Googlade lite å det ser så ut, men samtidigt kan ja inte fatta hur det kunnt bli så.. :( hoppas bara inte att det är så, försvinner inte rodnaden tills imorrn så måste ja ringa BVC å höra.. Bara det inte är förfruset, förlåter mig aldrig då :(

Ne, måste röjja nu lite,, å invänta morgondagen å se hur det syns då.

tjiing!! <33



sunshine!





Våran vy från vardagsrummet utöver bakgården och altanen :) <3

Säger bara: fysatan så härligt väder idag! Bara så synd att båda tvåen är sjuka här.. anrs sku man varit ute emd dom å kanske börjar bygga på en skaplig solbränna inför påsk :)  om Inte blir man brun då men att börja lite innan e inte fel, ja som inte solat regelbundet på snart  3 år! Här har ni ett smakprov på hur brun jag var som mest:



fast nu handlar det mer om att få lite färg om ansiktet, e så blek, spec tack vare mitt låga järnvärde. Ett vandrande spöke ser jag ut som :) Bara det inte blir så fullt upp här hemma och barnen e sjuk så måste ja va ute mer!

Nu sitter ja å ska gå lägga in räkningarna, har ju mina gamla vanliga som jag får varje månad. Tänk om man kunde va skuldfri? Så skönt.. då hade man ju haft nån 1-2 tusen över/månad å lägga på annat eller spara till dopet och genomföra det dop man vill ha, men justnu finns inga pengar till övers alls. Isf måste ja till å sälja grejer.

Ja, ska bli kul å bläddra i mina gamla kläder från då ja var liten :) hoppas det är mkt som e fräscht som Holly kan använda sen ^^ för som ja minns vare mycket finfina kläder. Sen tjatade daniel om att vi sku fått det klar ti sovrummet.. sant! Kunde inte hålla emd om bättre så när ja ska börja där får han ta ungarna, för det funkar bäst om ja får göra det i fred å han har barna *tummen upp*

Ne kanske man ska göra lunchåt hemi, å se om amn sen kan påbörja nått :)

tjiing!! <33








spring för livet


Sen uppdatering men..
Gumman imorse :)







Blommigt med en rosa byxdress under + body då :) fortfarande kläder fårn Mickis <3





Randig Tröja men krage, långkalsonger inunder hängseljeansen A la bamse :D

Vilken dag, stresigt som vanligt på morgon sidan.. nog för att ja hade förberett mkt men då vara bara det att när allt annat var klart så var inte jag klar! gick fortfarande runt naken under min morgonrock x) haha! In på Villis, släppte av daniel på lanet som var på folkan sen åkte ja å parkerade på ICA. Lite kallt men tog endå ut vagnen å gick med barnen en sväng i väntan på daniel, som bara sku käka lunch med sin kompis på lanet. In på ICA en säng på deras fika hörna, gav Hemi käk sen gick jag upp på folkan å sku se vart daniel tog vägen åt.

Väl där hade hemi somnat, medan Holly vaknade.. gav henne mat sen ringde/smsade ja daniel utan resultat. Visade sej att han ville hnga kvar å ja kunde tydligne åkt hem förlångesen! åhh blev en aning irriterad då han inte meddelade mig att ja kunnat åkt för typ 3 timmar sedan. Packade in allt sen bar ja mig väg hem, strax 1 h efter kom Svärmor å Pe med daniel med sej.. dom hade varit t stensele, t mitt förråd å hämtat barngrejer å sånt som kommer hemifrån Norrfors. Typ klänningar då ja var liten å så :D ska gå igenom det imorrn..

Ikv då, Melodifestivalen och Qx galan.. haha så bra med Judith och Judith, trodde dom inte fanns liksom sådör på riktigt. Nog för att dom spelade bara men trodde dom hade gjort värsta makeovern på dom som spelar dom i relamerna för COMHEM x)

Men påtal om Melodifestivalen..



Tyckte det var jättekul att lite Rockabilly kom direkt till final! Sen vare väl lite förutspått av Erik Saade sku gå direkt med.. me alla hans tjejfans sverige runtom. Gillade även nr 7, (Sara Varga - Spring för livet) En sån tilltalande text som stämmer så bra! Menar, ja i kärlekslivet om det inte är så bra men den ene kämpar på och i farten förlorar liksom sig själv på vägen.. näe, gillade den grymt bra! :) Men sen vare endå bra på nå vis att de såkl veteranerna som verkade vara så stensäkra inte gick direkt vidare, utan fick en sprätt på näsan. Sverige vill ha något nytt, det märks genom röstningarna hittills endå. Många nytillskott som fått chansen och det är bra. Nog för att de som hängt med ett tag eller så kan va bra och dom flesta e det men vi behöver nått nytt sound.. tycker jag.

Näe, sova nu kanske.. å göra nytta imorrn!



tjiing!! <33









Villis



Godmorgon, Frukost som ska vankas här för sen ska vi in på Villis. Daniel ska
träffa en polare från Storuman å va med honom ett tag å ja å ungarna, ja
vi ska väl bara tare lugnt. Kanske en tur i vagnen på byn i väntan på daniel
beorende på hur barna känns.. för nu hostar lillan också! Vetefan hur man ska
göra som, har inga penga förrän på måndag, vill ju ha nått åt dom nu, elr ja
Hemi som kan ta nått för slemlösande osv. Ne nu måste ja ta Hemi.. han
e å sliter i katterna så dom bara vrålar här! haha :)

tjiing!! <33



doft av badhus

Japp, så luktar det inne i vårt badrum sen jag städade där tidigare i eftermiddags. Sålänge sen man var på ett badhus och badade, så kände för att det sku få dofta likasådant. Känns fräscht! Det som gör doften är detta:



Tvättade badkaret med detta, sen toan då såklart. Blev stor rensning av grekor som varit i en badbalja hittills sen flytten, ja, nog har man varit lat! Men nu äre ur världen sån lättnad. Bestod mest av daniels hygienartiklar så :P Jag har då koll på allt mitt sådant, ni ser ju bara min Schampo/balsam hylla..



Har för alla sorters olika typer av hår, har lvar mitt silverschampo sedan jag var blond, 2 stora flaskor, sen resten i blandat kompot. Allt förut mot mjäll har jag, eftersom det har jag aldrig råkat ut för, men om jag sku mot förmodan göra det så har daniel sånna schampon, Fundan som det heter. Så nog e vi inte utan nått. Barnen har sin hylla längst upp å därimellan äre en del shower sen rakskum, hårborttagningsmedel osv.



Ja såhär sere ut nu efteråt :) Skötbordet på sin plats med alla grejor och andra shower/scrub produkter på badkarskanten. Men detta är bara 1 av våra skötbord, vi har ju 2. Detta och 1 på barnens, eller än sålänge Hemis rum. Fönstret där e perfekt då man duschar å ska ha nått lätt tillgängligt :D hihi!

Det roliga var att efter städningen då daniel gick på toan, kom han ut fundersam å frågade: "varför luktar det precis som på ett badhus hemma hos oss?!" haha :D

Påtal om badrummet å allt, ska visa nu hur mitt skötbord ser ut fårn nära håll. har fått i uppdrag av en ung blivande mamma på Bdb att hon vill gärna veta vad som man ska ha, vad som är bra att ha hemma osv :)




:)

Sen i somras så vet jag att ja köpte en massa ansiktsmasker, men dom förvann bara! Men nu i all städning så fann jag dom igen :) har inte hunnat mig en sån sen innan Holly föddes nån gång.. typ 3-4 månader sen! så det är på tidn, förut så gjorde jag ju 1g/vecka, samma med hårinpackning :) Ska lyxa till snart igen.. !



Efter all städning vare letsdance, sen parlamentet.. :) Känner mig urtrött som jag hållt på idag! Fortfarande en del i förrådet kvar, men imorrn läre nog inte hinnas, ska skjuta daniel in på villis, han ska träffa en polare ett tag å man vet ju inte hur lång tid det tar :) försökte med mkt ikv men tjorv med barna nu ikv, spec då lillan hörs vbli krassli hon med :( Dom sover då ivarjefall nu, skönt.



Ne sova nu. ögonen e tunga!

tjiing!! <33



Nytt tema: Dagens

Dags för någe nytt på min blogg, Dagens :)
kan bestå av olika saker, från dagens klädsel eller dagens tips. Blir lite olika. Roligt med ett tema eller ja, en röd tråd i bloggen också ist för bara skriva som vanligt :)

Justnu sover dom båda, Hemi inne och Holly ute i solskenet. Imorrn hoppas ja hemi e kry nog, då ska han också få sova ut så han får börja bygga upp litegrann och få mera d vitarminer, vilket är bra mot benskörhet. Särskilt här i norrland då vi har solen kortare tid på dygnen så behövs det med d vitamin för det förekommer som mest benskörighet här än neröver i sverige.

Nu ska jag passa på att städa å gå ut till förrådet å få ordning på en del grejor, sen förbereda middagen till senare. Vet inte riktigt vare blir men nått sej.



Japp, Hollys Outfit för idag består av kläder som i fått av Mickis <3 :)



. . .. . . . . .



Hemi valde detta idag :) ibland vill han bestämma själv, å ibland får jag
bestämma klädseln, idag vare han som bestämde som sagt. Kläder från
Morbrorn dom var hit för snart 2 veckor sen.


Också en frägglad grabb :D

Mellisen idag för hemi bestod av nått som ja också älskar, Danonino!
Nog för att det är för barn i första hand, men gillar verkligen den krämiga
men samtidigt inte för lösa konsistensen, och smaken! MmmMmMm!



Nån fler som har smak för nått som ni bara brukar ge erat barn, som inte är
egentligen avsett för er själva? hehe

tjiing!! <33



1 vecka redan?

Nu sover Holly bredvid mej här på golvet i vagnsinsatsen.. :) sitter läser bloggarna som jag följer, och ja, det som jag brukar göra vid datorn.  Idag är det fredag och jag fattar inte vart tiden drar iväg, seriöst. Tyckte helgen som var var bara igår, men visar sej vara 1 vecka sedan och har man fått nått vettigt gjort? Jo, lite men inte såpass som jag hade hoppats på. De e som att de e sirapen.. det är segt.

Idag sere ut att lätta på himlen, och soligt äre så ev att man går ut då, beroende på hur det mås för Hemi. Hörde host för ett tag sen från hans sovrum, men han somnade om lika snabbt. Holly har också börjat låta rasslig, lite hosta å sånt. Hoppas då att hon inte blir sjuk! Om inte hemi är pigg nog och frisk nog så blire bara hon som kommer med ut, så har det varit sen söndas.. men bra är ju det å hon bygger på sitt försvar och håller sig frisk :) Igår ställde jag ut henne på altanen där sovde hon gott i 4 h.

Ne nu ska jag ta mig nån fika medan barnen sover, hemi har inte vaknat för dagen ännu. Sen ser man vad som sker under dagen, hade gärnat fått klart i förrådet där ute, och sovrummet!!



tjiing!! <33



fler grejor åt barna <3

Vaknade 7 imorse av Holly som sku ha mat :) Strax därefter vaknade en hostig liten Hemi till liv, så rosslig han lät. Precis som att han inte varit igång på flera månader, ja som en bil.. Han verkar då tjock i halsen men vet ej vad jag ska ge honom (typ av hemmakur) för har inga mer pengar förrän nästa vecka, så nått på apoteket kan jag köpa nu, nått tips som man oftast har hemma tack!

Hämtade posten och där var det 2 paket till mig :D
Mina senaste framkallningar och ett paket från morbrorn m familj.
Fick kläder till barnen, ett gosedjur och en leksak åt Hemi :) Tack så mycket Ida och Conny! <3



Plockade på här hemma som vanligt, var med barna och hemi var faktiskt lite piggare nu än tidigare dar, snuvan var som borta men möjligen feber då. Men full fart vare då hela dagen och mot kvällningen kom svärmor förbi. Åt en såndära "Bröllops tråta", (en "utgåva" iochmed kronprinsessans bröllop å allt) god varen :) Kaffe på det för dom som drack och sen sveriges värsta bilförare.. hah bästa var ju då dom sku hålla dragläge inför de olika situationerna som dom råkade ut för, haha, snacka om att varva rejält där ett tag! Jag tränar då dragläge hela tiden i biltrafiken :) vid korsningar, rödljus.. ja då man står stilla eller måste stå för nån sek så håller jag dragläge, ist för att lägga ur växeln å liksom starta om på nytt. Okej i nerförsbackar, då äre ju bromsen som gäll.

Tog många härliga bilder i dag, + några videoklipp, här kommer lite av det :)

Hemi kikar på Magnum









Kvällningen..






En slocknad böna här på slutet i pappas famn :) <3





Våran framtida snickare/hantverkare :D



NU är klockan mkt, ska sova.. har en del å stå i imorrn :)

tjiing!! <33



dagiskön!

gud så trött jag var igår när jag kom hem från vmina, därför jag skriver jag nu ist.

Hade mammaträff inne på platsn kl 11, blev lite försenad men vi var alla förutom 1
som var borta/sjuk. Annars så var vi alla och riktigt trevligt, som varje gång :)
Tiden går ju sjukt fort också när vi väl träffas, vi hann stortsett bara äta lite, sen
gosa lite med våra bebisar sen hade 2 h gått och våra vägar skiljdes åt. Jag tog
vagnen och gick direkt bort på sjukan, fixade en tid för efterkoll hos MVC. Om
2 veckor ska jag dit, passade bra med den tiden för samma dag kl 10.10 ska Holly
på 3 månaders koll/vaccination, kl 11 äre mammaträff och kl 14 ska jag på efterkoll.



3 flugor i en smäll! Snacka om glad jag är :) Gick sen å handla på ICA, blev för min
sista peng tills nästa vecka. Väl vid ICA så gick jag på Kommunhuset och ordnade
med Dagisansökan åt barnen. Har skickat in sen tidigare vad gällande Hemi men det
hade aldrig kommit in nån! Så en ny fick göras.. fick även då ställa Holly i kön redan
nu :) känns bra, fast tid tare allt. Inte förrän KANSKE nu til hösten som Hemi får komma
in.. men det r ju nu man behöver dom dära 15 h/vecka. Holly ska börja sin inskolning iaf
i början av Januari nästa år, efter jul ledigheterna å det, för kändes onödigt att skola in
henne i början av dec å sen blire ett uppehåll, då äre bättre å vänta tills loverna är slut.

Så nu är det fixat, och nu vet jag att dom båda är i kön! Och innan det blev
hemmåt så var jag förbi FK  och fixade både med Hollys namn (skatteverket
och fk har samma kontor) sen fick jag mina papper för jämnställdighetsbonusen
som jag ska få, alltså att dom drar av på mina kommande skatter, upp
till ett värde av 13.000 kronor.. inte illa det.

Nu har vi allt klart, förutom faderskapsmötet på sociala, hon som håller i
det är sjuk fram tills i Mars nån gång.. så det är strul med det sålänge
men allt annat är ordnat. Det enda som kanske är e att ja sku fixat tid hos
tandläkarn (innan jag hinner å bli 20) vilket jag blir i April i år.. ska fiax även
en såndära tandläkarföräkring, då kostar det en summa varje
månad, men då får jag laga, besöka kostnadsfritt annars.

Så blire nå akut tandsmärta får jag åka i princip in vart jag vill å laga det gratis,
det går  alltså på försäkringen. Daniel har det pga sin diabetes, å han betalar
kanske 75kr/månad.  Alltså beroende på sin tandhälsa så sätter dom kostnaden

Kom hem, var alldeles slut på och kände mig febrig.. så jag
gick ut å var på promenad 1 h. Kallt ute men kndes bättre efteråt :)



Holly som slocknat!

Och inte kort därefter sängen å sova var det :)

tjiing!!<33




milf träff

Ja, om drygt 2 h äre mamma träff igen inne på Villis :) Folkan som sist, sen ska vi börja åka hem till varandra å se hur man har det, sen för att spara på pengarna att äta ute, och lägga i bensin för att hälsa på varann ist. Ganska smart ideé, som ska diskuteras nu idag och kanske börja om 2 veckor, spännande.

Fick sova bra inatt, hade t.o.m lagt huvudet typ snett under daniels rygg.. så han låg i princip över mig, men inte märkte jag det, förrän jag vaknade då. haha! Har då varit uppe sedan 7 nu, ställde väckarn på 8 men bra då att jag vaknade 7, då hann ja fixa lite på datorn innan Holly sku upp. Har också ställt ihop ganska bra med alla grejerna i hallen som jag ska ha med mig, inte bara ett inte.. måste tänka på allt och i tid.

Som morgonens schema inför färd på Vmina:
Starta motorvärmaren 8.00
dra av kapellet, packa in vagnen i skuffen
+ tillbehören till vagnen (insats, täcken, filtar, fällen)
koka vatten i vattenkokarn till termosen som ska med
Hollys ersättning i resepack + flaska + kallt (förkokt) vatten på flaska + magdroppar
skötväskan
Lokes kläder
ombyte
sen lite andra smågrejer, och listan med ärenden som jag ska göra på vmina

Sen göra bilen startklar 15 minuter innan vi ska bege oss, ta av kapellet, sopa av bilen (vid behov) låta han stå på så värmen är i fullgång när sen Holly ska ut.

Man kommer snabbt i det när man haft 1 sen tidigare, men första tiden med försten.. det är svårt :) tog ett tag att få in rutiner, verkligen. Har då lärt mig att börja i tid med allt, eller göra det mesta kvällen innan för att slippa stress.

finfina kläder på denna sidan, kläder man blir glad av: http://www.smafronbarnklader.se/

Nu, fräscha till sig själv medan Holly e lugn, sen börja med lite med att göra klar bilen å sen åka iväg.. svärmor kommer idag också och ska va hemma här med Hemi, då han fortfarande är väldigt förkyld.

tjiing!! <33



En galen natt

Såg nyss den filmen (En galen natt) Haha så jäkla rolig, hände tamefan saker hela tin :D Innan det satt jag med kläderna som jag fick av Mickis, sen passade jag på att gå igenom trasigt, gammalt, försmått.. sånna kläder och det blev en hel del om man räknar på båda ungarna. En av högarna där ska Thea få till sin son Loke, hon som sorterat ur Grys kläder å hittat lite åt Holly, så vi byter med andra ord :) ska bli kul å se imorrn på mammaträffen vad fint hon hittat.



Hittade många av mina loppis fynd också.. minns innan hemi kom att ja letade och snappade upp mycket kläder för en liten peng och ja, det var min start. Loppis/begagnade kläder, sen givetvist fick man mycket nytt men hade inga pengar sommaren då så det blev att köpa det som man hade råd till. Och fina kläder är det, jag menar.. känns väl kul å köpa nytt, men i början då dom växer ur saker på nolltid, då känns det inte lika kul. Nu äre anat, när Hemi inte växer lika fort som Holly gör, då äre roligare å köpa nytt å kosta på litegrann som han kan använda mycket.


Sen måste jag försöka få in pengar. När jag inte får av dom som e skyldig mej, vad gör man? Måste man bli ovänner för att dom ska fatta att det är allvar?! Hur kul är det för mig att måste berätta FÖR ER om jag har dåligt ställt en månad? Spec nu med järntillskottet där, inte fan hade jag råd med någon sådan ovänat utgift! Jag må tåla jävligt mycket men 2 år är för helvette 2 år. Och på 2 år har jag fått 400:-.. av noggrannt räknat hmm.. låt se.. 10 000 + 3000 + 6000 + 6000 + 10 000.. blir 35 000 som dom e skyldig mej sen en lång tid tillbaks. Lån, lön, skuld, bidrag..

tobaken eran kan ni ju sluta upp med.. ni säger att ni ska sluta men vafan gör ni inte det då för?! VAH?! Ni kostar hellre på eran egen död än att betala det som ni är skyldig folk. Har den tanken slått er nån gång? jag vill inte att ni ska dö i förtid pga ert val 1 gång i tiden men det går att förändra. Hade ni slutat med tobaken hade ni haft kanske 1500-2000 kr/måand till godo att klara upp era skulder med. Hade inte det kännts bättre än den dära ciggen på morgonen, sen 1 gång varje timma hela dagen ut?

Jag är så less på denna skiten som har blivit. Vi har knappt någon kontakt med varann.. varje gång jag ber om hjälp så äre precis som att det betyder ingenting. Minns när jag stod med volvon totalförstörd i Lycksele på bilverkstan för 1 år sen exakt, en nästintill nuyfödd hemi å kallt vare ute. Det ksu gå på några tusen å laga bilen, anrs ksu vi bli ståendes där. Ringde er och bad om hjälp, inte ens en minut kunde ni bry er! Direkt vare prat om erat, att det hade hänt något och att det var värre än att gå runt på lycksele med en 1 månader gammal bebis i -28 ute och en bil som man inte hade råd att laga. Hur tror ni att det kändes då? Så hemskt. Och mer hemskare när ni inte brydde er ett skvatt eller ens försökte fixa fram pengar.

Jag har ställt upp på er så jäkla mycket, när man själv behöver hjälp så får man det inte. Jag sku må så dåligt om jag var er, jag sku försöka sälja allt, bara jag slapp ha en skuld som ni har till mig. Blod är tjockare än vatten, säger dom. Men det där tror jag inte på längre! jag offrade många skoldagar/lektioner för att hjälpa er.. Jag offrade många jävla helger och kvällar efter skolan till att hjälpa er.. och ni gladeligen kör över mig, bara sådär?

Minns när mitt skadestånd var på ingående sommaren 2009. Jag sku få 65 000 för en grej som hände sommaren 2003. Ni var på mig som hökar långt innan pengarna kom in på kontot. Ifall ni sku få låna å ditten å datten. Efter 1 månad vad man less på erat tjat och frågande. Tiden gick och tillsist fick jag mina pengar, men jag ville inte berätta för er. FÖR NI VET ATT JAG ALDRIG KUNDE NEKA TILL ER och jag visste att om ni sku veta av pengarna, att jag hade dom så sku ni göra allt för att låna. Era slugna typer. Men hur kom det sej att ni visste UTAN ATT JAG SAGT NÅTT OM NÄR PENGARNA KOM. Jo det var en annan som berättade att hon hade fått sina och iomed det förstod dom att jag också hade fått mina pengar. Då börjades det, om igen på nytt. Ni ringde å rentav tiggde pengar nästan. Frågade om ni fick låna, och summorna var stora.. nejfan tänkte jag. Ni var på mig så jävla mycket att jag fick nog tillsist! Lånade ut pengarna för att ni sku hålla käften nån gång. Sen när ni inte fått lånat av den andre så tänkte jag: "jaha, men då äre bara jag som finns då" .. men har nu på efterhand fått vetat att INNAN dom lånade av mig, så lånade dom pengar av den andre FÖRE mig. Men detta fick jag aldrig veta förrän bara för ett tag sedan. Hade jag däremot vetat om det då, då hade dom inte fått lånat ett piss öre av mig! När jag frågade i samma veva justdå om dom hade lånat av den andre: "näe, hon vill ju inte låna ut, så det är bara du det hänger på nu. Du måste inte MEN.." då kom alltid det dära MENet in..

Ja, jag tyckte så synd om er att det var därför jag lånade ut, för att göra en god gärning. Avbetalningsplanen låg på 4 måander, så innan ens 2010 blev så sku jag fått igen allt. hade inte fått ett körv öre innan ens 2010. Första pengen fick jag kanske våren 2010.. 200 kr. Sen 200 kr i student present.. "oj vilken PRESENT" inte skuldbetalning.. näe, det var tydlignen en present. Men endå då jag frågade om pengar nån vecka efter studenten, fick jag svaret: "Jamen du har ju fått dina pengar, du fick ju 200 kr i studentpresent, det är dom."

Sen när jag bad er att sälja bilen som jag köpte i mitt namn som ni sku ha.. eftersom ja knappt visste nått om den och för att jag bor en jävla bra bit ifrånd den.. näe, inte ens det kunde ni! Fyfan.. å jag kunde ringa in annonsen å allt åt er, bara ni tog er an affären å det. Men nej, ni var inte ett dugg hjälpsamma alls, och har tjatat om det dära över 1 år nu. Bilen står fortarande kvar å rostar..

Skriver inte detta för att smutskasta er, utan för att uttrycka mina känslor, min vrede, min ilska, min besvikelse, min ledsamhet.. för jag vet, av erfarenhet att sku det bli tal om detta per telefon så äre 1 av er som e duktig på att slänga på luren så fort det blir lite hett om öronen. Och jag är för rädd för er 2 för att ta en diskusison också.. så nu vet ni det, JAG ÄR RÄDD FÖR ER... fattar ni. Det är därför jag inte kräver av er.. jag ställer upp på er för att jag bryr mig om er.. inte era ägodelar eller annat. Det är NI som räknas. Men nu brister det. Ha ställt upp på er i vått och torrt. Men att ni ska ljuga för mig, gå bakom ryggen, göra allt för att ni ska ha det bäst och att ni ska kunna genomföra era planer utan att tänka på jag eller andra. Jag som bär på eran skuld å allt, bara för att jag var snäll, till vicken nytta. Så att ni kan gotta er i mina förluster eller? Det är precis så det känns! Ja, jag hoppas att ni läser detta och begrundar verkligen. För om ni ens har några känslor så tänker ni nog efter nu, om inte så slänger ni er efter mobilen och ringer upp mig å skäller ut mig för det just jag skrivit. Ja, det är väl så det kommer att bli. Så jag väntar ju å ser, men jag vet hur ni fungerar.. tro mig.

JAG ÄLSKAR ER SÅ FÖRBANNADE MYCKET ATT JAG INTE VET VAD JAG GÖR! Om jag nån gång ens fick känna detsamma från er.. men inte. Det enda som speglar sig blindt i era ögon är materiella saker tydligen. För det är bara prat om saker å pengar å saker.. och jag är inte den förste som tycker detta.

Nä, jag hoppas ni verkligen läser å begrundar detta, och kanske börjar förstå varför jag jag hör av mig så sällan. Vill inte säga upp bekantskapen, har aldrig verlat och vill inte det heller. Det är det 1 av er tror, jag vet jag vet.. för det har jag fått hört förut! Jag får fan för att daltar med er, och för att jag inte vågar säga emot er. Men det är det slut med nu, och försöker ni det minsta å sätta er emot mig, ja då jävlar ska ni får se en ny Camilla jämfört med förut. Jag kan om jag vill förstöra era planer som jag vet att ni har på G, eftersom ni skrev ju över en del grejer på mig, som är i mina ägor trots allt. Så börja inte jävlas med mig, börja istället att fundera hur ni ska kunna börja betala av skulderna era..PÅ RIKTIGT. inte bara till mig men era andra också. Om ni inte har råd så tar ni er råd helt enkelt. Det är så jag får leva nu när jag måste stå för erat. Var glad för att dom grejerna inte är borta sen länge.. vrf jag valt att inte hiva iväg dem är för att jag bryr mig om er, alltför mycket. För hade det varit så att jag inte hade brytt mig, då hade jag hett iväg dom grejerna för längesen och då had ejag inte brytt mig om vad som hade hänt er. Men nu bryr jag mig som jag beskrivit så många gånger hittills. Bryr ni er om mig, och barnen?

Det må bara va pengar, men man försätter inte sitt eget kött å blod i ens egna skulder!



movie

har beställt ytterligare bilder nu från Fuji... så inväntar dom kanske på fredag om jag har tur, eller nästan vecka då :) Gjorde Kycklingfile idag, sist jag gjorde det var typ 3 år sedan? Ja, då jag bodde i norrfors vare iaf så det var längesen..



blev jättegott, takterna sitter kvar :)

Och på posten idag fick jag en gratis film efter att medverkat i en frågeställning på nätet. Det blev denna, som vi kanske ska se nu senare ikv:



Sen msåte jag också hinna gå igenom lite kläder, för imorrn har jag ingen tid alls :) Då äre mammaträff på Villis som gäller, handla å sånt. Även ringa angående föräldraskapet, sen fixa med fk angående jänsställdighetsbonusen som vi är berättigad. Ja mycket.. vill juh träna.. men ingen tid till det än. Hoppas snart.

Och hemi är jättehostig.. måste komma ihåg å köpa hem fler suppar imorrn, har bara 1 kvar och så förkyld osm han e måste vi ha mer. bra när dom ska gå å sova att he in en.

Ne nu ska ja väcka upp Lillan, sen förhoppningsvist hinna med lite till innan kvällen e slut.. :)

tjiing!! <33



Dop planer

Vaknade 7 av att Holly sku ha mat, nu sover hon igen och inväntar bara att Hemi ska vakna till liv. Under tiden sitter ja å redigerar ev dopkort om vi nu ska ha dop för barnen. Jag vill, eftersom jag är döpt, sen både för traditionens skull och för att det är en fin tillställning, när familj, nära vänner samlas. Eftersom det var så fullt upp då Hemi var nyfödd och det så blev det aldrig något dop då, och hade inga pengar. Men nu när Holly e såpass liten (fortfarande) så vill jag genomföra dopet som vi aldrig gjorde för 1 år sedan. Alltså ett dubbeldop där båda 2 ska döpas.

Men då är det en kostnadsfråga. Har alltid velat haft ett stort dop, alltså om nu alla jag vill bjuda hade tänkt å komma så blire kanske 45 pers (då är daniels släkt/vänner inkl). Det är min dröm, men har då inte råd med det. Så antingen får det bli ett litet dop med bara som allra allra närmsta eller inget alls, ungefär. Känns tråkigt att inte kunna bjuda all dom närmsta man vill, eftersom om vi skulle ha dop så blir det antagligen här uppe i Vilhelmina som det sker. Men det blir en dyr kostnad det också (efter vad jag har beräknat) på mat, för åker man sålångt om hit upp (för dom som bor nere vid kusten) då msåte dom få sig nån matbit och då räcker inte enbart fika.. för känns ju dumt att dra folk hit upp och inte bjuda på det hela. Blir ju dyrt det med.. åh! Tanken var först att ha dop i antingen Övik eller Norrfors, fast Norrfors helst eftersom där är jag själv döpt, sen blir det nästan lika långt för de flesten till dopet, för om jag hade det här så blir det för 80% ca 20 mil att åka, och det känns som, vem åker så långt?

Men att ha det på annan ort för våran del känns också struligt, speciellt då ingen av familjen bor kvar i Norrfors (om vi ska ha det där) utan då måste man pendla mellan Nordmaling och Norrfors för att göra förberedelser och det känns också som en kostnads fråga.

Ja inte är det då lätt, speciellt inte då Daniel inte är för dop i huvudtaget. Han själv är inte döpt, och han tycker det kyrkliga e inget å ja.. hålla på med. Han tycker också att dom ska få chansen att bestämma själv, sen när dom är äldre.. men samtidigt, hur kul äre att döpas då man e kanske 10 år och uppåt? Ångrar fortfarande att jag inte fick Hemi döpt då han var 3-5 månader. Isf hade han fått haft en dopklänning som gått i min familj, eller den som Daniel var tänkt å sku ha (som hans mormor gjorde/fixade åt honom men som Carina har nu?) ja jag vet då inte vart den klänningen är men nu är ju Hemi stor nu så jag vet inte, ska man bara ha finkläder på honom då, för han är ju för stor för att ha på sig en såndär dopklädd, eller vad har man på dom?

Som det ser ut nu så kanske (om ett dop blir av, vilket jag hoppas) så kanske i April/Maj nån gång.. och såsom det ser ut blire här uppe isf, men man vet aldrig. Finns inga pengar så blire inget dop alls. Nå förslag på att få det till en sån liten konstad som möjligt, och endå kunna bjuda båda sidorna av släkten + närmsta vännerna (och det inkl daniels också) ? :)

Här är 1 design av korten hittills.. har inte skrivit nått av den andra texten än eftersom vi inte har något datum inbokat, vad tycks? :)







Vilken? :)

tjiing!! <33




4:e blogg

Ni har väl int eglömt min träningsblogg? :)

http://camillasnyaform.blogg.se/

tjiing!! <33



present till er <3




Go middag A la camilla style.. skivad Bacon, pasta med ravioli m Bearnaise sås! Nu senare ska jag till å baka en chokladkaka med goda bitar i, sen ge Daniel hans presenter (2 små ramar med bilder på oss) sen had ejag nått kort någonstans också.. sen förra alla hjärtsans dag som han aldrig fick då x) haha passar ju bra idag då om han sku få det :)

Sitter å beställer än mer kort från Fuji direkt, har en ny kod och säger bara varsågod till er bloggläsare att ta del av den om ni vill :) Koden ger er 100 st gratis framkallningar, precis som sist. Den räcker t.o.m imorrn så imorgon tisdag äre sista dagen för beställning!

Gå in här:
http://fujidirekt.se/tara
kod: k2pef3

Min alla hjärtans dags present till er läsare :) <3

Påtal om bilder, fick mina 2 förstoringar idag :) Köpte ramar till dom förra veckan som jag hett dom i, nu äre bara till å bestämma vart dom ska åka upp ngrst! Här har ni dom:

(30x40 cm)





Visst blev dom bra? :)

Gumman sov ute idag med, länge också. Så skönt sig :) Fast vicken temperatur skillnad! När jag la henne så var det -8 ute, sen när jag hämtade in henne var det -29 grader! Hon var då varm.. som tur var.



Hemi han fick va inne hela dagen han, för han har blivit jätteförkyld. Hittills har han bara haft feber, men aldrig nån snuva eller hosta så nu var det första gången, så kör på med suppar å apelsiner å massa sömn å det. Snart ska han nog ha kurerat sig, förhoppningsvist. Ikv blire väl bara att gotta sig en massa å se på nån film (om det går nån bra) sen va med Gumman som e hyperpigg nu jämfört med Hemi som bara är hängig å sur. Ja, nyheterna nu på teven :)

Hoppas alla haft en bra och fin en dag <3

tjiing!! <33




A quicky

ska till å göra kroppkakor snart, jättefitn väder idag så ska försöka ta mig ut en sväng, om inte så ska barnen få koma sig ut å sova iaf :) sitter justnu å kollar genom lite mail å grejer bara lite snabbt. Hemi sitter med mig å innan det så hade jag Holly i knäet, hihi

Oss för några minuter sedan..





Ne nu brjar det hungras här

tjiing!! <33



alla <3ans dag

Bilder från alla <3 dag för 1 år sedan :)



Ja å Hemi



Hemi lika liten och gammal som Holly e nu <3

Alla <3ans dag idag! Vad ska alla göra idag då? :) <3

tjiing!! <33



sö, sö, söndas

Fått en del gjort idag :) upp tidigt, var kanske uppe nån timma före Holly. Sen donat på här hemma, gjort iordning lite ramar med fotografier, röjt upp i köket klart, gårr igenom hemis rum å annat. Barna sov lunch som vanligt vid 12-13 tidn :)

En nyss inkommen glad Holly. rödrosig å god :)



Hemi var på allert å sku ge hon nappen å serva henne med flaskan :) hihi han är mycket mer nu för att hjälp till å vara upp i henne, jämfört med första månden.. längtar tills hon börjar krypa å leka å allt sånt <3

och vettetusan om det är nått jag börjar å inte kunna tåla.. ja som tålt allt. Men nu såfort jag äter dipp emd chips dså blir jag dålig i magen.. om det är filmjölken som spökar? Men inte har jag varit sån förr! grädde går bra, men filmjölken.. ?

Sedan solsidan som vanligt :) och efter det time out, sen kom Pe en sväng å sku säga hejdå, för han var nu påväg till jobbet å är borta över veckan som vanligt. hemi blev så till sig å så trött som han var.. mest flamsig blev han :) hehe, la honom efter att Pe åkte. Så nu sover alla barnen, Holly bredvid mig i vagnsinsatsen.. hon gillar ju när det är trångt!

Å känner att mensen e på G för 3:e ggn sen Holly föddes.. ja, man e ju tjej så :P



En ÖÖÖÖvertrött Hemi :) hehe <3

Sitter å ska försöka mig på å byta header på bloggen antingen nu eller imorrn, Emil har fixat några bilder till mig så :) tack vännen!

Ne nu ska ja fortsätta med mitt :) bjuder 2 videos från ikväll med en övertrött hemi








Imorrn har jag en del att stå i.. ringa å boka tid för faderskaps grejset hos sociala.. sen skicka in namnet vad gäller för Holly t skatteverket å sen planera onsdagen då det är mammaträff igen :)

tjiing!! <33



min träningsblogg



Kommer numera att blogga från ännu en till blogg.
Har en träningsblogg sen tidigare men den togs bort då jag inte tränade längre, nu har jag startat en ny igen:

http://camillasnyaform.blogg.se/

Där ska jag föra min träningdagbok, mål och tips osv f.o.m nu
Följ gärna bloggen! :)



tjiing!! <33



Videoklipp på barnen

Här kommer några färska videoklipp på barnen,
2 där Hemi håller på att skratta ihjäl sig!
Haha kolla å kommentera gärna :)



HAHAH! <3



Och Holly gumman :) <3



Hope you enjoined!

tjiing!! <33



W W W

Wilhelmina Winter Weekend. festernas helg i vilhelmina (förutom Mikaeli helgen då) Ja i torsdags drog det igång i Vilhelmina. Iaf Istolpssittningen *burr* så kallt det måste ha varit för dom deltagande. Igår, fredag var vi ner på Villis och kikade läget. Gick på inomhusmarknan på folkan, sen drog raggen några turer på byn :) Skapligt med folk ute, men alltmer mot kvällningen. Blev att vi åkte till Dalasjö och hälsade på Mickis, Thomas å barna :) Grabbarns tog sig några bira å det var fullt upp med barnen. Hemi och Elias som gick runt å röjde, fast det var Hemi som drog ut mest å höll på x) Jonathan å Holly e ju 1, varav bara 2 månader så dom gjorde det dom är bäst på. Att bara finnas, äta, sova, rapa, gnälla, fisa.. hehe ja :) Ja kvällen slutade ju inte som tänkt, alltså i Dalasjö. Utan blev en blandning med Villis å tillsist hem igen till Malgovik.

Bilder från WWW för 2 år sedan då det var fest :)



Idag lördag har jag vi inte gjort nästan ett piss, förutom att hälsat på hos Svärmor med barna. Hemi lekte med Pe å hade så roligt :) Dom är tajt med varann. Middag där å sen hem lagomt till melodifestivalen. Bra bidrag som fick till final :) Sanna hade ju en låt som verkar kunna ta sig till Eurovision, liksom den tonen å det.

Sitter å försöker planera in morgon dagen nu, har en del banankartonger å gå igenom, ställa ordning i innerförrådet vad gäller mitt "hemma gym" och placera om en del förvarings grejer å sånt. Känns som att man aldrig har saker å ting klart med flytten helst x) har kvar mkt i sovrumemt vårat.. gruvar mig för vi får det aldrig gjort helt nån gång. Bara halvdant :P

Känns som att jag får mest gjort nattetid endå, men det är ju för att jag e själv då och kan dona på hur jag vill :) Så dom gånger ja e pigg så sitter ja uppe till 2-3 å städar, å donar på med grejer här hemma, om det inte hunnit blive av på dagen då. Men då blire sömnbrist ist som jag själv rår för men ibland får jag ta det.

Ska lägga in videor på barna också i ett eget inlägg efter detta :D kika vettja!

tjiing!! <33




torsda

Vårt vardagsrum nu





Ljud, data och spelhörnan



Igår var svärmor och ib hit en sväng, smärmor stannade över på några hamburgare och busade med Hemi en massa å kika igenom mina nya framkallningar. Både nya å gamla bilder i dem :) Sen bad för ungarna. Blev rätt tidigt igår endå, skönt. Dock tidigt idag då men känner mig lite utvilad iaf och det är huvudsaken. Holly ligger i sin barnvags insats här på golvet bredid å sover som titt å tätt med nappen i munnen. Väntar på att Hemi ska vakna, å göra fika åt han. Ställa i ordning i innerförrådet, sen idag nån gång på eftermiddan hämta träningsmaskinen (blev inte igår) så idag fåre bli :)

Nä kanske hinna fika själv innan Hemi vaknar



tjiing!! <33



trött

var så trött igår kväll.. vile gå å lägga mig typ 8-9 men gick inte. Fick sova kanske där vid 2 inatt.. å sne upp 7 då Holly ville ha mat. E så trött å arg. Vrf äre bara jag som ska va uppe längst MED Holly alltså? Att ta henne varje stund innan man ska sova. Man kan aldrig få gå å lägga sig tidigt nån gång.

Nu e ja å hemi uppe. Resten sover. Jätefint väder idag å hyffsat ostökigt här :) kanske man tar sig själv ut för en gång skull? Jag hoppas då det, ska även försöka få hem maskinen idag å röjja klart i skrubben. usch mitt huvud, så ont så ont. Käner mig allmänt less på allt justnu. Och det här med att köra på en diet känns omöjligt. Inga rutin tider som är fasta för min matdel, vaknar olika varje dag å så, känna bara rent piss.

vill också kunna sova ut.. sova mer än 5 h/ natt uppskattas



blåbär fulla lägenheten..


Ja detta vaknade jag till imorse, fysatan sån kul en städning.. och syntes aldrig vem boven var heller.. tassarna var alldeles blålila på lillkatten! Direkt i badkaret för bad.. sen städa å torka piss.. å jag som gick en extra rond gång igår innan ja la mig för att spraya med "piss of" sprayen..  den hjälper då inte. Och vrf va han tvungen ha sänder blåbärspaketet i plastpåsen? Nu e ju sydstatsmattan förstörd av blåa tass fotspår.. ingen glad daniel denna dagen. Och jag minst sagt, helvette så arg jag var. E så less på kattjäveln nu!

Men sen efter all städning å slit til att få det å se lite vettigare ut här hemma å inte en massa blå bäravtryck överallt så förgylldes dagen med det som kom på posten:



Mina framkallningar och tidning från min prenumeration :D

Sen åkte jag in på Villis. Var på föräldrautbildning. (något nytt dom infört här) att man träffas som vanligt med sin mammagrupp som vi haft sen vi blev gravida å att man  går igenom olika skeden i barnens utveckling beroende på ålder :) Som nästa gång ska vi träffas då dom hunnit bli 4 månader, då blire prat om smakportioner.. osv. Skoj att det är med ens egna grupp med + att man träffar dom på sidan av :) Fast ja missuppfattade allt först så ja lämnade ju Holly hemma idag med daniel å Hemi.. så jag var den enda som inte hade sin bebis med sig :D haha

Handlade sen hemmåt igen, har inte gjort mkt alls ikv förutom å städat, lagat mat å de..
Ska imorrn försöka få hit träningsmaskinen å de :) göra iordning i skrubben/förrådet där min träningslya ska va, hoppas allt blir bra.

Ungarna idag

Hemi i sin nya tröja, love It!



Och Holly myser i soffan med pappa och lillkatta


Ska se Resident Evil nu, nyeste filmen.  Sen sova!

tjiing!! <33




möblering & paket på posten

tjosvejs igen :) Blev så glad när posten kom, inte bara för att de e måndag och reklamen kommer utan för att det hade kommit ett efterlängtat paket :D Från Donken <3 Hade köpt tröjor till hemi :) Här har ni 1 av dom, min favorit:



Jättefint paket med julklistermärken <3 Tack tjejen :D

Har hållt igång hela dagen nonstop anrs, speciellt då jag fick barnen till att sova ute samtidigt, dom sov kanske 2½ timme där ute, sen vare dags att ta in dem :) Under tidan tog jag mig an Hemis rum, möblerade om litegranna, sorterade ur leksaker och gick igenom kläderna deras och sorterade.

Klistrade även upp djuren som vi fick av Thea för typ 1 år sen x) men nu så..

Bilder av Hemis rum nu









Mystältet :)



och några såna hära lite utspritt på golvet :) hihi



Blev mycket rymligare, sen fick jag kläderna där jag ville ha dom, i garderoben ist för bara byrån. Det blev jättebra tycker jag och hemi han älskar redan alla figurer på väggarna å de :D han går runt med en hammare nu å slår.. haha! <3

Holly idag :)








och en film på Holly som avslutning av det här inlägget =)




Nu blire å göra mat åt Hemi å Daniel, men jag.. får inte låta mig frestas! :P

tjiing!! <33



halo reach

kaos här hemma justnu. Lillkatten har pissat i hallen (IGEN) den där satans dyrflaskan verkar inte hjälpa. Hemi har en full blöja med blått bajs, ja.. bokstavligen blåbär! Lillan pirar till å ifrån och planen nu är att få ut dem i barnvagen båda tvåen så dom får sova lunch.

Och allt som har med xbox spyr jag åt justnu.. jävla beroende framkallande apparat, ut skaru genom fönstret så man får nån hjälp här hemma istället, när det väl behövs. 4 jävla månader.


ne nu blire å försöka få dom klara för vagnen.. sen medan dom sover blire å städa, gå igenom kläder, laga mat..

Ne om man hade tid över till att vara ute för en gångs skull, och idag dåre är så fint! ... =(






färga håret hemma - själv

Har färgat mitt hår själv se 6-7 år tillbaks.

Här är få enkla tips som underlättar din färgning på egen hand där hemma!

Detta behöver du:

- Spegel/speglar
- Handskar, pensel, hårfärg, kam
- En skyddsklädsel, kläder du är orädda om
- En bra och skonsam hårinpackning
- Schampo & Balsam
- Hårklämmor/hårsnoddar
-  en "ica påse", vanlig stor plastpåse
- handduk
- vaselin/fet salva (för att smörja runtom hårfästet så att ev färg inte torkar in på huden)

  1. När jag köper hårfärg så måste jag alltid ta minst 2 förpackningar tack vare min längd på håret, men också min tjocklek. Köper också 2 olika nyanser i ungefär samma ton (om jag nu ska färga brunett t ex) så att färgen inte blir "platt", utan att den skiftar i färgen.
  2. Brukar alltid ta 5-10 mintuer mer på verkningstiden än vad som dom rekommenderar (men det är jag det)
  3. Fuktar ALLTID håret lite lätt innan jag applicerar färgen (även om det står på förpackningen att det ska applicerar på torrt hår) Risken e stor att du måste ha mer färg om du applicerar på direkt torrt hår eftersom håret suger upp vätskan fort.
  4. När färgen är färdig applicerad tar jag plastpåsen och drar över huvudet som en turban med allt hår in i den, knyter fast den framtill sen tar jag en handduk utanpå det så värmen som bildas där inne hålls kvar där. (i och med värmen så öppnas hårstrårna och tar upp färgen mycket bättre och fortare) Massera lite nu och då under verkningstiden.
  5. Sköljer ur håret, sen tar jag direkt mitt vanliga schampo (eller ett för färgat/skadat hår, beroende på vad du behöver för ditt hår) tvättar ur det, sedan en inpackning i några minuter och tillsist balsamet som stänger hårstrået. Så ordningen: Schampo, inpackning och balsam. Inte schampo balsam och sist inpackning som många tror.
(ja resten av grejerna som ska användas antar jag att
ni vet hur man gör osv :) ..) om inte, fråga/skriv isf!
Det är mina små tips som gör att det blir lika så bra som hos frissan, iallafall för jag som e van att färga helt själv :)

Bilder på några saker jag använde vid min färgning








Hoppas ni lärde er nått nytt tips tills ni ska färga håret nästa gång :)
Kommentera gärna, speciellt om ni också har era små knep ^ ^

Bilder på mitt resultat kommer in under dagens gång

tjiing!! <33




Min morbror på besök :)

Vicken helg =)



Städade igår så nu äre mer plats i inneförrådet, har burit ut kartonger till det yttre förrådet vilet ger mer spelrum här inne. Ska anordna mitt ett eget litet hemma gym där inne så jag kan träna ostört (förhoppningsvist) då min orbitrekmaskin kommer tillbaks på onsdag :) Har också hantlar, pilates/trningsboll/ vikter för mage/rygg träning, roddmaskin och min knubbis teve på ena hyllan med inbyggd DVD och träningsdvd:er som väntar :D Det enda ja saknar e kanske en träningsmatta men har klarat mig hittills utan en sådan. ja detta låter mycket men då jag fått ordning på allt ska jag fota så ska ni se hur det kommer att se ut ;)



Som ni såg har Holly gått över till sin overall strl 68 nu, som ni ser e den endå lite tajt men hon hade mkt kläder på sig inunder då också :) Lite lång i armarna, men anrs sitter den som ett smäck! tänka sig vad fort hon växer.. fortare än hemi gjorde.

Men åter till städningen jag gjorde, trots den så hittar jag inte BÄRSELEN! Svärmor kom på att den kan va i Stensele (där jag har mitt förråd) och nu när jag tänker efter så kan den vara där, då han inte är här, alltså. Spciellt då jag inget minne har av at jag packat den inför flytten heller så. Hon ska fara å klippa sig där i närheten imöra, å då ska hon förbi förrådet och kika :) finns den inte där så är den helt väck!

Tidig dag idag, eftersom vi skulle få besök av några släktingar till mig :) Morbror Conny och hans familj komme på besök, dom som inte varit upp och hälsat på förräns nu, så det var riktigt skoj! Första gången ska ju va nån gång sej? :) Dom hade med sig kläder och leksaker åt barnen. Så bra!



Det bästa e också att deras barn (mina kusiner då) e född vid samma årstid som mina så kläderna skall passa bra efter årstider :D Isabelle e född i dec och oscar i januari. Mina ungar Nov/dec så kunde inte bli bättre + att min mosters dottra e född i dec hon med :) lika gammal som isabelle, snacka om att dom tajmade in varann!

Hemi och min kusin Isabelle :)



Sen innan dom begav sig hemmåt bestämde dom sig för att bjussa oss på pizza inne på Vilhelmina :) Riktigt snällt av dom, och trevligt. Tack så mycket för grejerna åt barnen Conny och Ida :) Får planera nått framöver tsm!
Och i April kommer Mostern min upp med hennes familj, iochmed annat ärende :) Ska bli skoj!

tråkigt bara att min mamma inte varit upp hit sen
sommaren 2009 (5 månader innan Hemi föddes) :(
väntar fortfarande och hoppas på ett besök från henne
. . .

Innan vi begav sen oss hem igen handlade jag, sen hem lagomt till Solsidan å kika på det med en sista Ben&Jerry´s i min hand :) Imorrn börjar allvaret.. min diet. Här har vi Holly, nöjd efter lite mat i magen sig :) Sötnosen.. sitter å pratar för sig själv som bara den, gullbruttan!<3



har färgat håret tidigare ikv också, skriver ett inlägg angående det imorrn :) Med lite färgtips som man lärt sig genom åren då man färgat håret själv.

Ska röjja lite nu sen sova.. för imorrn börjar min diet. Ladda.. Ladda!

tjiing!! <33



100 gratis framkallningar

Man blir ju så glad av bilder. Speciellt då man får föreviga dem i riktiga
framkallningar, men kostar ju en del om man ska ha litegranna. Nu
tänkte jag vara snäll med er mina kära bloggläsare, bjuder på en kod som
ger 100 gratis framkallningar (11x format) hos Fujifilm. Det enda du behöver
betala är frakten (29:-) Gäller fram tills 24/2, och kan bara göras 1 gång/hushåll.
(funkar inte om du redan beställt från tidningen Vecko Revyn´s kupong)

Men jag har 2 hotmail adresser, och beställde från båda och det gick
bra, huvudsaken det är 2 olika konton hos fujifilm så :) (litet tips bara..)
:) Tycker 200 bilder e värt 60:- (frakten)



Du behöver bara göra detta

Gå in på denna länken nedan:

http://fujidirekt.se/vr

ange kampanjkod: pse5rt

(om du redan e medlem, logga in och skriv in koden.
Om inte så bli medlem med din hotmail adress sen äre bara å framkalla)

Har redan beställt efter mina framkallningar nu, inväntar glatt till veckan mina bilder :D

tjiing!! <33



trög start

usch sådan morgon, Holly somnade i tid igår. Ja. Fast ja kunde dock inte somna förrän vid 4, å hon vaknade 6 så ja, lite sömn. Tog nyss lite vitaintillskott som jag ska börja med (vitaminerna ABCDE) så kanske känner mig piggare snart, + att ja inväntar en gräddstuvad pytt av älsklingen som står å steker nu.. :)



Sen ska vi ut med vagnen så brnen får sova luren och skotta, för nu hare kommit mycket mer snö!

tjiing!! <33



Videoklipp på barnen

här kommer en drös med olika Videoklipp på barnen från senaste 2 veckorna :D

Enjoy!


















tjiing!! <33



blåbär

Har nyss varit ute med vagnen, och en sväng på affärn.
Hemi sovde kanske max halvtimman, sen lekte han ute med pappa i snön.

Här är en film på dom där ute för en stund sen, stod i köket å filmade ut :)





Nu för tillfället sitter han å äter gröt med blåbär :) Holly sover fortfarande, sen om nån timma eller så ska vi in på VIllis å handla. Och för att inte glömma, så ska vi köpa den dära utomhus lekhjälmen till Hemi på konsum :) Hade ju lagt undan en där då jag glömde medlemskortet tidigare.

Ne nu geggar han blåbär överallt..






tjiing!! <33



jag som hund

fredagen är redan här och det känns som tisdag. Väldigt märkligt. Man blir väldans dagablind när man bara e hemma stortsett och inte gör något särksilt annat än att just bara vara. Att vara mamma och vara hemma. Vore annat om man hade skolan att fara till varje vardag, eller ett jobb. Måste börja planera in saker man ska göra, att man tar sig ut på nått nyt varje dag så man har mer koll på dagarna som bara tickar iväg..

Kattren.. stirriga Ragge och slöa Sir Lancelot (även kallad Lillen) haha :D



Är snart klar med mitt schema i övrigt, vad gäller träning, vardagsmotionen med promenader, sträckor, diet och matplan. På det viset får man lite mera struktur i saker.

Låg typ 2 timmar i sägen imorse och bara myste med Holly, ammade och pratade med henne. Hon svarade förstås tillbaks och flinade en massa. KÄRLEK. Allt detta medan killarna busade på i Hemis rum. Sen somnade Holly några minuter i stolen å då lekte ja hund med Hemi, haha ;)

Här har ni mig ;) "Voff"



Haha så snygg är jag när vi busar å leker, ja å Hemi ;)

Holly idag



Hemi idag



Justnu ger Daniel Holly ersättning, samtidigt som hon ska prata och skratta, hah!
ska själv börja dra fram ytterkläderna sen bär det av ut..

tjiing!! <33



Youtube klipp

Här kommer 2 av mina gamla godingar bland klipp på youtube.com

NI MÅSTE BARA SE!

http://www.youtube.com/watch?v=oIaz6zBz1go

HAHA!

http://www.youtube.com/watch?v=AYWN8-RQR-E


Haha, har ett såntdära abtronic bälte, och blir typ samma om man använder sig av såna dära :D haha!







Sveriges värsta bilförare

Haha håller på å garva ihjäl mig, brända kopplingar, dom skriker på folk på parkeringen, glass på rutan.. Haha!!

Fast var bra förra året också :) förjävla bra!



tjiing!! <33



tidsbrist på mig själv

Imorse väkte Holly mig först 5, men då hade hon somnat också kl 22 drygt så hon hade sovit länge :) Där vid 8 klev jag upp med Hemi, för han vaknade då. Torsdag idag och tog mig an städningen här hemma. Alltså grundlig veckostädning, inte vanlig dagsstädning då man plockar å dammsuger varje dag. Blev dammtorkning, dammsugning och skurning av alla ytor. Hoppas att användningen av sprayen ja köpte igår på granngården ger restultat.. alltså att det inte blir nå mer kattpiss på golven.




"Piss off"

mitt under allt så kom svärmor och Frida på besök, då gick dom, Daniel å barnen ut på promenad i vagnen. Hemi somnade gott och medan dom var ute å gick så städade jag här hemma. Liksa bra å passa på när det är tomt i lägenheten på bl a bus :P



Till middag gjorde jag nudlar, sen bacon och Bearnaise sås på det. Blev himla mumsigt! Igår btw efter föräldraträffen så lånade jag en del bäcker, med bla recept och en rolig med en massa olika dieter.. rolig läsning vad folk kan pröva endå x) allt från cambridge till att äta 3 äpplen/dag. Ska sätta mig ner å planera (DÅ JAG FÅR TID....) å göra klart mitt schema. Vill ha struktur på saker o ting, speciellt en planering på en längre tid.

Påtal om tid, om jag bara kunde hitta igen min bärsele.. för jag får nästan inget gjort här om dagarna då man är med barnen. Okej att va med Hemi, men Holly samtidigt? Då gåre bäst med en bärsele för vill ju få saker å ting gjort här hemma med.. numera när barnen sover får man ta städningen å annat som måste göras.. ist för att se på teve/datorn eller göra nått annat som att va ba ute själv å gå. Är så himmelens låst när jag inte har bärselen, för tänkt så mkt jag sku få gjort då jag kan ha med mig Holly överallt och kunna plocka grejer å sånt. Gudomligt. Men när jag letat överallt och aldrig finner den så lär hon ha vuxit ur den så det var ju skitsamma.. för att köpa en ny/beggad har ja inte råd med å det är onödigt då man har en.. men vart??! Blir tokig.

Och i detta nuet, Hemi e å river ut allt å Holly skriker och Daniel sover.. usch sådant kaos. Bara för att ja vill sätta mig å blogga en snabbis.. nej nej.. inge sånt får man unna sig. Och sen när dom lagt sig då äre fullt upp med att röja i köket sen vill man själv bara sova. Så det är väldigt tråkigt.. känner att jag får ju ingen ro till att vara ute om dagarna heller, utan en snabbis med vagnen så att barnen somnar, sen in i lägenheten och städa/plocka, vika tvätt, sortera kläder, leksaker.. för jag blir tokig av att se saker framme! Usch e så less på att aldrig hinna nått annat än att bara vara här hemma och städa typ. Vill ju börja med min träning men det är bara å glömma som det är nu. För som sagt, när jag inte kan göra 2 saker samtidigt då blir det ingen tid över till annat när det är kväll. Så e beredd på att jag kanske inte skriver så mycket här.



fattar inte hur andra för ihop allt med att kunna ha intressen och genomföra dem också. Än om det är träna, rita, plugga, simma, festa.. ja allt sånt som man själv vill. SJälv måste jag egentligen plugga, men vart ska man få in det nånstans? Spec då man inte hinner med sina egna behov eller sitt eget? Hur får ni ihop det som?




såhär blev det btw med spjälsängsförvaringen som man sätter fast på sängen :)

ne nu ska ja gör iordning bad åt barnen, sen när dom förhoppningsvist somnat ska jag inna jag sj ska sova trycka i mig en ben&jerrys som jag fick av en polare i måndags när vi träffades på vmina :) Polarn kör glassbil så ja fick 4 st stora Ben&Jerrys gratis! Sist fick jag några lådor med sandwich :D mumma!

tjiing!! <33




tisda & onsda

Tisdag röjde man rent allmänt här hemma. Sen fick daniel ideen att hälsa på svärmor, så vi packade in ungarna i bilen å drog dit en skvätt :) efter en stund så komme Daniels syster Frida med, med sin lille pudelvalp Manfred. Han å Hemi busade på både ute och inne, tihi! Lite fika inne sen åkte hemmåt igen för att käka middag och bara tare easy. Holly somnade ganska tidigt men vaknade å tjorvade på 4-5 imorse,(onsdag) så daniel fick ta na eftersom ja sku upp vid 8 imorse. Var ju mammaträff på schemat kl 11 på folketshus som gällde så fick inte försova mig (som jag däremot gjorde sist..)

Packade in vagnen å allt som sku med, sen åkte jag och Holly in på platsn för att träffa lite mamma/bebispolare :) Satt å surra en massa å åt lunch tills 13 nått, då skildes vi åt och ja å Holly gick på ica å pantade, sen handlade lite mat. Var förbi apoteket igen och sku passa på å fynda lite mera Natusan First Touch produkter (då dom ska gå ur deras sortiment på apoteket) så köpte ett schampo och salva till priset av 1! :) Sen la ja undan en Jofa hjälm åt Hemi på konsum, dom hade tagit in ett parti och sålde dom i xtraspris å hemi behöver ju en lekhjälm då han ska va ute, spec sen då han i framtiden börjar på dagis :) Blir en svart sådan.. vart sugen på å köpa en rosa till Holly (då hon väl ska ha) men ser väl, söndan e ju inte här ännu. Och sist men inte minst bleve granngården å köpa "piss of" spray, för kattren som småpissar lite hä å var å kloar på grejer.. å den va dyr, den jävla flaskan. Hjälper inte det så vet ja inte.. 189:- för en flaskjävel?! Ja säger då de..

Kom hem lagomt till middagstid, busade sen en massa med Hemi. Han som lekte på med några smådjur sen fick han för sig att han sku klättra upp på mig x) haha.. han använde toarullspaket som "trappsteg" för att ta sig upp på min rygg.. haha. Lillte busen där. Innan han gjorde kväll fick det lov å bli ett bad, samma för Holly. Och nu sover allihopen FÖRUTOM jag då :)

Bilder senaste dagarna:

Hemi med sin nya leksak som ja köpte åt honom :) Han älskar kundvagnen!




Hemi med nya "förklädet" från babybjörn som ja köpte åt honom på barnenshus :)


En glad brutta ;)


Holly vardagsfin :)










Ska passa på själv att lägga mig, nu när holly lyckas somna såpass tidigt :D
ÖVERLYCKLIG!!

tjiing!! <33



snabbis neröver

Ja.. vad har jag gjort sedan mitt blogguppehåll?

Jo det blev en sväng till övik en snabbis över helgen. Hade verkligen fullt upp hela tiden.
I fredas kvälls då jag kom ner var det 50 års kalas som gällde. Min farbror fyllde 50 :)
Var på stan i lördags med pappa, sen ut till en del affärer i svartby/arnäsvall.
Söndagen var jag med Carro Och Halie, vi hade en shopping dag.. åkte runt på affärer
och gjorde ärenden och umgicks, helt enkelt :) Hemi och Halie fick träffa varann igen <3
Och måndagen, då vare upp tidigt, packa alla grejor och bege mig hem till Vilhelmina igen
eftersom Holly hade sin 2 månader kontroll då. (men det visade sej sen när jag kom på
sjukan i Villis att hon inte hade nån tid, utan dom hade skrivit fel sen sist vi var där.. :S)

Så jag åkte upp i onödan, kan man säga. För hade det inte vare för den dära tiden hade jag vare kvar neröver fortfarande. Ville ju passa på å kanske träffat mer släkt men icket. Dessutom var det pappa som finansierade mig ner till Övik så hade endå inte haft råd å åkt nån annanstans heller /= eftersom jag sku köpa så mkt blöjor som möjligt på Willys, nu näre va så billigt. Ja, det blir att prioritera det man behöver.

Nu kommer en drös med bilder:

Fredagen



Söndagen



Fynd/Gåvor:

Hon fick kläder av Mocco mfl på 50 års kalaset, Hello Kitty <3



Sen det som ja fyndade på mellandagsrean på Lindex åt barnen + ett linne åt Halie
Till Hemi:


Till Holly:


Alla kläderna för 189:-!! (ord pris tot hade anrs varit 756:-) !!

Sen hittade jag äntligen ett torkställ så nu blire inge mera torktumlare :)



rymmer drygt 3 fulla tvättar hos oss :) nu känns allt komplett här hemma..

Och självklart en massa blöjor



Det var min helg folks. Skriver mer om tisdan (igår) och idag (onsdag) snart :)

tjiing!! <33





tebaks

tebaks en liten snabbis, blir inte borta länge.. :) skriver imorrn om mitt äventyr med barnen senaste dagarna, ja sen i fredas..  men det får bli imorrn då jag får tid, ska först på villis på mammaträff kl 11 så ser sen när ja kommer hem om  jag får någon lucka.. har som datatidsbrist numera å när holly somnar vid 22-23 vill man ju js passa på å sova då ist :D

ja..

tjiing!! <33 ..sålänge



RSS 2.0