På G!

Trots att ja var vaken igår sen 4 på morgonen e ja otroligt nog pigg idag efter endast 6h sömn. Var uppe sent för att se klart en film (dum som man är) men huvudsaken man känner sig utvilad, hade vare värre om ja varit helt slut på nrä Hemi kom in till oss imorse, men blev en bra start på dagen trots allt.

Idag blire nog fullt upp! Ska fixa iordning det sista här hemma å kommer innebär en hel del tvättar, känner att ja ligger fasligt efter nu x) För igår trodde jag det skulle vara dags nästan.. mådde lite halvtjyvens å blev öm så nu idag måste jag börja med att få saker å ting klart, iaf med tvätten å det :)

Ska först få i mig mat med barna, sen aktivera dom så man emellanåt kan springa till tvättmaskinen, är då glad att jag har egen maskin ist för att spring till en tvättstuga, och torktumlarn.. love It!

Ne kanske börja nån gång.. ?

tjiing!! <33



Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag har inte vågat att fråga om du väntade ett barn till:). Men har misstänkt lite när du har skrivit vecka 33 tänkte jag väntar hon barn eller jag har fel:). Önskar dig och er lycka till med allt:) kramiz josse

2012-01-08 @ 00:24:14
URL: http://Baradinflikka.bloggspot.com
Postat av: Josefin

Välkommen tillbaka:). Hoppas att alla mår bra:). Saknat din blogg varit så tyst:(. Men nu kan man börja läsa den igen:). Hoppas att det nya året började bra och att ni får ett bra år:). God fortsättning på dig och din fina familj:).



Kramiz josse

2012-01-08 @ 01:02:38
URL: http://Baradinflikka.bloggspot.com
Postat av: Camilla - bloggens ägare

Josefin - Aha men ingen fara :) har ju jävlats en hel del över nätet å skrive veckor för att förvirra folk å det har då vare många som trott att man vare gravid :D haha, så du e inte ensam om dom tankarna. Tack så mkt :)!



Men vad kul att höra, blir man ju mer skrivglad när man får höra sånt :) Tack och detsamma!

2012-01-08 @ 13:11:39
URL: http://hemismamma.blogg.se/
Postat av: Victoria

Ville bara påpeka att mitt antivirusprogram blockar http://baradinflicka.blogspot.com/ för att den anses infekterad.

2012-01-08 @ 20:47:25
Postat av: Camilla - bloggens ägare

Jaha okej, alltså äre drf jag inte kan gå ut på den? försökte tidigare men gick inte :) hehe

2012-01-08 @ 21:05:18
URL: http://hemismamma.blogg.se/
Postat av: Josefin

Hihi:). Kul och jävlas:). Skönt att få följa dig:). :). Kan jag tänka mig att det har varit många som trodde du var det:). Hihi

2012-01-09 @ 23:45:30
URL: http://Baradinflikka.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0