Hemi blev rädd för tomten!



Har hittat nu allt julpynt och julgardiner, bara till att bestämma varst allt ska vara nu.. sen få hjälp med att hänga upp gardinerna, resten klarar jag själv.



Hittade tomten (på bilden ovan) som Daniel hade fått av mor sin och tänkte testa den ifall den fungerade, så jag la ut tomten som man skulle och stoppa in kontakten i uttaget å gick iväg i väntan på att den sku ha blåst upp sig klart. (men självklart gick det fortare än jag trodde och in i köket gick Hemi, helt ovetandes och blev inte glatt överraskad, utan vettskrämd! Gallskrek & grina gjorde han.. han blev rädd för tomten!)

Sen efter den "incidenten" går han nu försiktigt efter varje hörn/dörr som finns och tror säkert att det ska hoppa fram en tomte.. naw, sötnosen. Var ju aldrig meningen att han skulle bli rädd för tomten, så hoppas han inte blev märkt för livet :P

fick lov att visa honom att det ingen fara var, så jag tog ur kontakten och började packa ner tomten i sin kartong igen, men en stund efteråt var han trots det lite bekymmrad

Videoklipp (en stund efter att han fick syn på tomten..)








Haha han är ju för söt, stackarn <3
_____________________________

Och nu ikv var vi in på julskyltningen på vmina, mysigt och jättemkt folk ute. I vanliga fall är det mkt folk ute också på Villis men nu msåte det ha varit rekord endå. Träffa Thea och fortfarande ingen bebis, men Annelie (en från föräldragruppen) som var beräknad 4 dec hade visst fått redan, hon hade käkat jäst majs å då satte det igång rejält.. Så thea sku nog testa det dära å se. Lät kul.

En hamburgare från Lions sen hem igen till Malgovik (känns endå konstigt att man inte bor inne på självaste vmina längre, helst då man bott där i 1 år och sen helt plötsligt så måste man åka en bit utanför innan man är hemma)

Ska dricka mitt Hallonte nu och kika på Beck med älsklingen, äntligen har han slutat spela :P så

Tjiing!! <3



Kommentarer
Postat av: Emma

Han verkar ju inte vara skräckslagen där iaf! :) tack å lov :P haha

Blire tomte på jul? Barn verkar tycka att tomtesaker är söta och gulliga, men när "riktiga" tomten kommer då blir skrik&panik ;P



När man tänker efter: man lär barnen att inte ta emot saker från främmande människor. Men är inte tomten främmande för barnen?

2010-11-29 @ 10:23:49
URL: http://emma-lundgren.blogspot.com
Postat av: Victoria

Nämen stackars liten då! Du får följa med honom fram till tomten och visa att han inte är så farlig. :)

kramar

2010-11-29 @ 19:17:03
URL: http://victorianilsson.wordpress.com/
Postat av: Camilla

Emma - nja, han hade lugnat ner dig litegranna där som tur var :)



Kul tanke, är ju endå så fast då menar dom väl på att med tomten äre OK men det är ju också konstigt :P



Victoria - Haha ja, för lov att göra de ;) Kram

2010-11-30 @ 00:21:06
URL: http://hemismamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0