Freda, Lörda

Lördag, sitter nu vid datorn lite snabbt bara och uppdaterar/kikar läget för sen idag så kommer min pappa att komma hit upp på besök :) dels för att shifta bil (Audin ska besiktas) så vi får låna hans bmw tills vidare, fast den ska också besiktas inom kort så det blir ett snabbt byte :)

Gud vad katterna går loss här om nätterna, hypersega om dagarna och ligger bara (tills vi får besök då) då ska dom va i centrum å hålla på, sen om nätterna river dom ut allt här hemma och förstör saker, blir tokig.. har inatt redan fått gått upp 4 ggr och "fräst" ifrån när dom rivit ut grejer och klöst på soffan osv.

Så sömlösa nätter är resultatet. Somnar gör man alltid men svårt är det om man blivit väckt en gång för mkt. Påtla om det så sover pojkarna fortfarande, ska väcka daniel om ett tag sen vid 9-10 så vaknar Hemi.
------------------
Lite snabbt om gårdagen då, åkte in på vmina med svärmor, skulle göra ärenden båda 2 och det är så bra då vi bor så nra och längs samma väg att man kan samåka med varann. Skulle på besök hos min BM här i vmina men då var hon ledig så inget besök gjort där än, lite oroande men.. för hoppas till veckan en dag, helst måndag då det är föräldraträff igen, den sista innan det blir uppehåll efter att alla fött sina bebisar.

Blev iaf handlat lite och fynda mkt mat till Hemi, dom ksule sälja ut på ICA ett nestle sortiment (Naturnes) så vi köpte rätt många sånna (trots att hemi äter det vi äter numera) kan det vara bra att ha, datumen räckte ju till sommaren 2011 så :) Perfa!

Sen efter middagen hemma så kom svärmor förbi igen, med Pe också. Det enda som var otur va att Hemi hade hunnit somna, Pe hade ju så gärna velat hinna träffa honom men senare i helgen eller om inte idag blire nog :)  Hade kanonfint väder hela dagen, men kallt! Hade -17 på dagen och på kvällen -21, och det ska bli kallare..

Så nu idag får vi se varst vi hamnar nånstans på temperaturen :)

Lägger in lite bilder fårn gårdagen:



Hemis lilla krypinhål ;)

Och en bild av Hemi då han somnade i bilen påväg hem..



Tjiing!! <3




Kommentarer
Postat av: carro

SAKNAR ER !!!!

2010-11-21 @ 12:15:42
URL: http://haliesmamma.se
Postat av: Camilla

Saknar dig med!! <3

2010-11-21 @ 14:31:27
URL: http://hemismamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0