inskolade!

Var väl dags att ge bekräftelse på att man lever fortf efter helgen. Blev inge dator alls, utan tid åt familjen och pappa som kom och var här från lördan tills på söndan :)

Barnen älskar när han kommer/när dom träffas, Holly vart då mest hos morfar i helgen :) å vad ska man säga. Det är ju en rätt krävande relation att barnen ska känna igen honom då vi har vårt avstånd mellan oss men han ser till att komma upp minst 1g/månad eller att han bjudit ner oss tidigare och sånt, allt för att då vara med barnen :) Heh han fick ju redan "pluttis abstinens" (som han säger) 1 vecka efter att han tärffade dom sist men nu efter snat 4 veckors frånvaro kom han upp och Holly kände glatt igen honom, och det är det jag menar.. träffas man inte regelbundet kanske dom inte känner igen personen i fråga, så är så glad att pappa lyckas ha en sån god kontakt med dom trots vårt avstånd, men det har aldrig hindrat honom hittills :)

Vi gjorde inte så mycket, var inne å hemma bara på lördan å busade med barnen. Sen på söndan blev det en trip på Villis iochmed pappas hemgång å då tog vi bla en fixa på ICA och barnen skämdes bort (som vanligt, hehe) av pappa med varsin grej, sen var det hejdå till honom som fortsatte neröver å vi åkte vidare hem igen.

En massa tvättar e gjorda så nu börjar det vara tomt i korgarna (så skönt) så nu äre väl mest bebistvätt som inväntas, har tvättat sen tidigare de plagg vi ska ha på BB (oavsett kön) men sen äre ju vilka kläder som ska tas fram, å det avvaktar vi å ser dagen den vill komma.. längtar :)

Sen en väldigt god nyhet, idag var det ju inskolningsdag nr 5 (såg jag det som) men när vi kom dit tyckte dagmamman redan att vi var klar sen i fredas, så 4 dagar vort reslutatet och sen var inskolningen klar! :) Idag var vi där dagmamman alltid är på måndagar, i en slags lokal där andra dagisbarn/dagbarn kommer med deras grupper och umgås tsm några gupper åt gången så man är fler än bara sina ord barn osv. Det var kul att se barnen tsm med fler än de 3 dom vanligen kommer att vara med, så har lagt 1 av veckodagarna på måndan just för att de ska få vara med när det är fler barn också och det gick så bra idag så med allt, holly var lite grinig men gick för det. På onsda ska ja lämna dom på riktigt för första gången, så dom ska vara där en heldag som det kommer att bli f.o.m nu. Till att börja med 2 dar/vecka sen ser vi hur allting går :)

Och nu har babyvakten kommit (så efterlängtad, och 2 år sen men bättre sent än aldrig) + speglar att ha i bilen för att ha koll på barnen när de sitter där bak. Har tagit sin tid alltig att verkställa men är så nöjd nu att ha dessa sakerna som vi behövt så många gånger!

Ne nu ska ja pass på å lägg mig, man vet ju aldrig när det är dags att bebis vill ut.. så gnatt :)

tjiing!! <333






Kommentarer
Postat av: Marlene

Vad blev det för babyvakt?

2012-01-24 @ 12:13:11
URL: http://solkatt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0