sjuktider

Undra om man ska ta sig ett vaccin hos bm imorrn om man får? Detta med influensa sprutan å det (har ju tage en varje år/för varje graviditet hittills) men nu har det inte vare tal om någe sånt, så ska höra med bm imorrn när jag ska dit om man ska ta sig en spruta, dom säger ju att riskgrupperna ska vaccinera sig å där bland dom tillhör ju äldre, diabetiker, dom med hjärt å kärlsjukdomar, gravida osv.. Den har ju inte skadats hittills sprutan :)

Fick ge Holly slemlösande imorse också, hon e hostig å slemmig men det värsta är väl att denna Bisolvon som ska hjälpa har aldrig hjälpt nån gång.. slemmet blir lösligare, JA men det blir inte bättre sen utan bara värre. Å suppar måste investeras, å lite flytande också så man har nu när det är sjuktider. Vill verkligen inte att dom ska bli sjuka nu efter att ha vare sjuka typ hela hösten.. har bara stinkit förkylning om Hemi å än hur mkt man borstat tänderna kommer den där andedräkten från han, å nu är den påväg tillbaks! Vill inte.. är detta bara för att det börjar gå så bra hos dagmamman eller vad? haha vet inte känns som en bestraffning att jag inte lyckas ha dom friska till 100%. Vad gör man för fel egentligen? Nån med nått super tips som alltid funkat för att stärka familjens immun?! Alla tips tas emot, likaså hemkurer.. e slut på ideer här hemma.

Ne städa medans det är lugnt här hemma, Hemi kommer ju hem idag så sen äre full rulle igen =)

tjiing!! <333



Kommentarer
Postat av: Marlene

Sådär är det för ALLA som börjar på förskola/dagis/dagmamma. Barnen har ju inte blivit utsatta för särskilt många bakterier/virus hittills under sin uppväxt och för att bli immun och bygga upp sitt immunförsvar måste man först utsättas för det så du får nog tyvärr räkna med att under detta år kommer de vara sjuka mer eller mindre konstant. Bara att härda ut.

Kram

2012-01-30 @ 10:00:30
URL: http://solkatt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0