Prövningar

Landat? Nja inte riktigt, har väl inte fått en sån schyst start här hemma.
(kmr tbx om det sen)
Är ju uppe om nätterna mest när lillan sover om dagarna och vill intensivamma om nätterna så det blir inte mycket sömn, sen dessa dagar barnen ska till dagmamman/trollstugan dom är de mest gruvsamma. Kliver upp 06, väcka barnen, fika, klä dom, amma, få in alla i bilen och vara framme till 08, sen hem igen å passa på att tvätta/städa annat dylikt/ärenden på villis. Sen iväg kl 14 igen för att hämta dom, hehe ja PUH det endast är 2 dagar/vecka det gäller.

Ja tiden nu som gått hemma så hann jag ha 1 dag som var som vanligt sen började "eländet". Dagarna innehöll allt från: Spya, feber, magont, förkylning.. ja barnen som blev sjuka först, spyor till förintelse! Ja överallt och ingenstans så blev fullt upp med tvätt på tvätt, och storstädning av alla golv, ytor, mattor osv. Lagomt till allt detta blev D jättedålig, och diabetes + magvirus = inget bra alls. Så han vort slö och är fortf dålig. När det var som värst kunde väl inget mera hända? Jo jag åkte på jättehög feber och fick så ont i hela kroppen, fyfan att ta hand om allt å alla då. Bara amma var ju en ren pärs då!

Nu istället är barnen förkylda och snoriga, kom i samma veva som lägenheten blev kall (igen) Strul med golvvärmen så inväntar nån som ska komma och fixa det 1 gång för alla för nu har det strulat ända sedan i höstas. (golvvärme strular när det är temperaturskiftningar ute, Ja att det kan ta flera dagar innan det ändras med värmen på golvet) men vi går från att inte ha nån värme alls till att ha nästan 30 grader inomhus och det funkar inte längre. Barnen går och blir sjuka omvartannat tack vare detta, jag går med snorig näsa här på mornarna, ne så fy hoppas dom skickar en rörmockare som kan se över rören här hemma.

Ja det var väl inte såhär man ville tillbringa sina första dagar som en ny familj med lillan och alla här hemma, men utmaningar är till för att lösas och nu har jag klarat detta trots alla odds emot princip. Med andra ord, man blir bara starkare. Är meningen att man ska prövas från första stund helt enkelt. Det enda som var synd är att D´s pappadagar gått åt till att vara sjuk, och dom dagarna får man aldrig tillbaks, är det jag känner är mest synd med det hela. Det positiva istället är att man inte blive bekväm med något alls :P Sen att precis allt är tvättat och rent i alla slags former här hemma.

Den fortfarande namnlöse tösan växer, var på koll i måndags och då hade hon gått upp 300 gram på 6 dagar, så vet iaf att amningen funkar och hoppas det rullar på i samma riktning nu. Hade även lagt på sig 4 cm från födseln. Hon är nu snart 14 dagar gammal och blir bara mer å mer kavat och större.

Försöker ladda in bilder här nu men vill inte funka nånstans.
Så änsålänge får ni vänta på bilder, ska skriva fl berättelsen närsom och hoppas då kunna få med bilder i den. Så snart finns den tillgänglig här :) håll utkik!

tjiing!! <33








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0