Solsken

Har en stunds lugn här hemma så passar på med ett blogginlägg då

Hemi åkte nyss iväg med sin Farmor å Pe och ska va med dom nu i eftermiddag, Holly sover fortf från senlunchen och Lillan sover i babysittern. Försökte tidigare rengöra textilvaxduken som vi skaffat oss inne på köksbordet men det ä jättesvårt att få bort fläckarna/fetttrester! Så kom på å testade att slänga in den i maskinen med haklapparna och ställde bara in på en lägre temp än anrs och blev hur rent å snyggt som helst! Så det är något jag definitivt kommer till att göra igen om det blir svårare fläckar på den, rekommenderas varmt.

Anrs idag har vi gjort iordning återvinningen som ska gås med, tage ut allt från bilen och städat och monterat stolarna på nytt, tvättat kläder.. har en tvätt kvar som ska hängas upp sen är man klar. Så lite har man hunne med, en tur på vmina och lite stök som återstår då :)

Känns som lite rutiner kommit i sin ordning igen, förutom lillans sov och ät tider då men utöver det börjar det rulla på som en vardag igen och det ä så skönt att ha allt strukturerat som det ska, inte minst för barnen (:

Ne nu ska ja hänga den där tvätten sen väcka lillan så hon inte sover för länge

tjiing!! <333



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0