brockets resultat

Idag ska vi in på Vilhelmina, göra ärenden som att handla.

Holly har tjorvat hela morgonen, som vanligt. Hemi får mestadels bara vara själv när jag ska trösta henne/få henne nöjd. Kan dom inte bara operera bort det där jävla brocket så hon blir normal igen? Hon har så ont av det där men det är inte tillräckligt stort för att opererar, vi kommer att få drass med det här tills hon e 4 eller att det växt bort.. vilket tar flera år. Och hon kan inte sitta hos en för då blire för ihoptryckt.. hon måste va utsträckt hela tiden å då funkar gåstolen en stund men pga min inflammerade muskel i bröstryggen kan ja inte heller gå runt med henne i bärselen, vilket är synd.

Jag måste hjälpa henne att bajsa stortsett hela tiden, ibland blir jag förvånad för då har hon bajjat själv men då är det oftast löst också, utöver det blire att försöka hjälpa henne att lätta på trycket när hennes tarmar ligger ihoptryckt å liksom klämt.. så inte undra på att hon har ont och att det är problem med bajseriet.

Att lugna denna donnan är väldig svårt, nappen hjälper inte å att ge henne ännu mer mat hjälper ju inte å gör definitivt inte saken bättre. on får ju ett sug när hon har så ont hela tiden men kan inte ge å ge massa mat när hon endå kräks upp allt nästan näre blir för fullt i magen. Finns inga lösningar justnu annat än att vänta ut tiden att brovket ska försvinna eller bli större så det opereras bort.

Tur att Hemi är såpass självständig som han är men det är orättvist mot honom att aldrig få tid med mig när Holly slukar all tid med hennes brock å det. Därför vore det bra med dagis så han får socialt där när han inte får samma justnu om dagarna här. Annat om kvällarna då daniel är hemma å kan men det är ju då det..

Ska höra på BVC om det inte finns nån lösning till nån ev operation eller annat, för detta funkar inte, hon är onöjd stortsett hela sin vaken tid, nöjd första 10 minutern aefter hon fått mat men inget annat. Man får liksom ta det som det är, är ju bara å gilla läget liksom.

Näe, ska förereda grejer här hemma nu å sen börja göra oss klar för Villis!

tjiing!! <33



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0