Holly 4 Månader <3

Vilken dag, blev då inge Vilhemina, har inte fått pengar än så därför å barnen tjorvade också en del, men har då fått ett kliniskt rent kök efter lite städ och engagemang där inne nu ikväll och disken är ren :) Det enda som fattar är att hänga upp rentvätten och in med en ny, är ju billigare el om kvällar/nätter och eftersom vi inte har några grannar ovanför oss som vi kan störa så gåre så bra så :)  tvätt tar ju ba 30 minuter också så man hinner med en del.

Idag var det fint väder, Hemi fick vara ute med Daniel på eftermiddan strax före maten :) Dom var upp till dagis och åkte lite pulka i backarna där, och gick med sopor och kartongen till återvinningen som vi bor granne med, ja ni vet, alla konteinrar :P så det är vår vy från köksfönstret, en mötesplats där man sorterar skräp! Sån skytte trafik det är här endå när dagis ligger längst upp på gatan å konteinrarna i början :P :)

Å dessa jävla sthlmare eller gud vet vad.. södermänniskor som varit till fjälls å bara dumpar sopor med högar brevid konteinrarna, flera sopsäckar nu för varje dag som går å dom gör det om nätterna när dom e påväg hem.. synd att man inte hinner å ta dom på plats, ta reg nr å göra så dom får en bot :) Hah vore rätt åt dom! Rätt ska va rätt..

Medan grabbarna var ute var ja å Holly inne, ja dona på emd maten å hon låg i sin säng å kika på gosedjuren sina å lekmobilen. Såg när dom var påväg från soporna å träffa på en äldre dam som bor 1 hus ifrån oss, hon har en trevlig en liten hundvalp som alltid ska hälsa :) Så ja filmade en snutt när ja såg dom från fönstret i köket



Å Hemi som aldrig brukar sticka iväg själv, detta var då första gången :)

Efter deta gick ja ut för att möta dom å berätta att maten va klar, då såg jag en Fjälluggla som flög omkring utanför oss :O :D synd man inte hade kameran med sig å fick ett kort men det var fränt å se den, å näre e ljust ute å allt, ovanligt. Är väl en sak som bar asker 1 gång / liv sku ja tro.. sådana här händelser.

Ikv så somnade Holly i sin gåstol, stönosan :) La henne i sängen hennes direkt så nu äre 2:a natten med Hemi å det går bra *tummen upp*

Och sist men inte minst vill ja avsluta detta inlägget med att Gratta Holly som är 4 Månader nu <3 :D Alltså 4 Månader sen man låg i taxin å smsade allt folk att man levde och att vi hade fått Holly på Vilhelmina! Jag låg ju fastspänd i en såndär bår inne i taxin, var skönt å ligga fast inte med alla stora hål ivägen som chaufför träffade av :P Aj för ryggen, å till höger om mig var Holly i sin bilbarnstol och endast 2 h gammal genomförde hon sin första bilresa - till BB!

Näe, nu måste ja komma till sängs :)  Imorrn däremot ska vi in på Villis, tidigt.

tjiing!! <33




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0