Helgen

Ja helgen då

I fredas åkte jag hem på eftermiddan, var väl hemma kring 18 och det belv bestämt att vi sku hälsa på hos Isaksson eftersom det var så länge sen sist vi umgicks :) Blev tillsist så att vi sku sova över eftersom vi kom så sent och Hemi var trött så han fick sova i Elias säng. Blev några öl för grabbarna eftersom ja å Mikaela inte får dricka, vi är ju båda gravida så ;P Sluta med att Thomas, Daniel å Davis sku in på plats (thomas bor 1mil utanför vmina) så det blev ja som skjutsade dom, sen när vi kom hem vare å sova

Lördan åkte vi ganska tidigt vidare åt Skansholm, Daniel sku hjälpa Per Erik med nå vindskivor eller vad det heter.. ja å svärmor var med Hemi hela dagen, ute på en promenad i skogen sen passade Daniels mamma Hemi så jag fick sitta vid symaskinen och sy lapparna som jag gjorde iordning på skolan, så nu är det klart, alla lappar iaf. Nu ska allt bara bli till en slutprodukt :)

Och på söndagen hände det inte så mycket, dåligt och blåsigt väde så det blev mest att vara inne, förutom en promenad med vagnen då. På kvällen åkte vi hem till Vmina igen och började packa grejer i lägenheten, knappt månaden kvar nu till flytt ju :)

Igår, måndag så hann man inte med så mycket. Handla och planera veckan sen var det att bege sig ner till Övik. Stort grattis till Gry var det också, hon som fyllde 1 år! Hörde av Thea litegrann, vi är gravid med några dagars mellanrum så det var kul att höra av henne, ett tag sen :)

Idag då, maila återigen några uppgifter eftersom jag tydligen fått fel adress till läraren sen kolla över fler projekt.

Bilder från helgen









Tjiing!! <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0