mörbultad natt, as usuall

Så var det fredag igen, nu rullar verkligne veckorna på :) (som vanligt typ, hehe) men känns som att det går liiiiiite saktigare nu faktiskt. Kände mig mer död än levande imorse ivarjefall. Har en donna som vill äta om nätterna 1-2 gånger, men jag hinner ju hamna i den djupare sömnen varje gång så är inge trevligt å vakna till som en zombie för detta. Så imorse senast åt hon halv 6, kl 6.15 kommer Hemi in å jag had just somnat om.. x) snacka om mörbultad man känner sig då. Spec efter träningsvärken från gårdagen runda (:

idag blire lite av det vanliga här hemma, städ å tvätt sen på eftermiddan en tripp in på platsn för att uträtta ärenden. Sen äre ju helg, och för vår del verkare som att vårstädning står på schemat. (gå igenom i förråden/garagena) Vill slänga så mkt grejer så lika bra att börja nån gång med det, ja om det nu inte skulle örja snöa (igen!) som det gjrorde förra helgen.. vi som nyss börjat få barbacke! Hoppas det håller sig undan.. Långtar något så otroligt tills mån-tis till veckan, väntar en massa skoj då :)

Sen en annan grej, är överlycklig (samtidigt som jag är besviken!) för i måndas försvann kanal 5 hos oss, så blev en kanal sökning för att se vart den tage vägen, men fick ist fram nån TLC kanal, kunskapskanalen å några till.. samt svtB (barnkanal!) Så barnen gillar det ju på morgonen deras stund dom har då att se nått, att det inte behöver vara nån av deras filmer som de förmodligen sett sig less på :) utan nu finns kanalen där med en massa olika program.. så kanske fick den ist för 5:an? För 5:an e fortf borta..

Nej, blanda nypon nu åt de äldre sen ge lillan mat.

försökte ladda in ngr bilder i inlägget här men går som trögt å vill inget hända, så får bli till senare :)


tjiing!! <333






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0