3½ månaders koll

Eftersom Nova strulat med både ätandet och vare förkyld/febrig till å ifrån nu så var vi på koll regelbundet för att se om hon gått upp något. Sist hade hon typ gått upp 50 gram på 2-3 veckor (inte alls så bra) men nu däremot på 1 vecka hade hon gått upp nästan 400gram! Så hon har tagit igen mycket än om hon ligger liiiiite efter fortf på kurvan :)

BVC Koll 21/5~12 (igår)

Vikt: 6865 gram
Längd: 64 cm
homf: 42 cm

Innan, för 2 veckor sedan:

Vikt: 6505 gram (+ca 360 gram på 2 veckor)
Längd: 63 cm (+ 1 cm på 2 veckor)
homf: 41,5 cm (+ ½ cm på 2 veckor)

Vid födseln, för 3½ månad sedan:

Vikt: 4225 gram (+2,6 kg sen födseln)
Längd: 52 cm (+12 cm sen födseln)
homf: 37 cm (+5 cm sen födseln)

Ja det är då ingen tvekan att hon växer :) Sen om det går enligt kruvan eller ej, är en annan sak. Men huvudsaken nu är att hon börjat sluta med velandet av att äta. Gick på sempers ersättning med hon, men nu när jag bytte över till Nan 1 igen så äter hon utan problem. Däremot hennes ät tider kan va lite struligt bara i sig ibland, när hon e vaken, pigg å allert vill hon oftast ej äta. Utan hon är som mest sugen när hon ligger ned å sa till att somna, då är flaskan välkommen men annars är hon svårflörtad med. Hoppas det blir bättre med tiden så hon växer som hon skall :)

Utvecklingsvist annars inväntar man närosm det LJUDLIGA skrattet, flinar å ler och samtalar gör hon ju redan med en men det där efterlängtade goda ljudliga bebisskrattet har ej dykt upp än :) Rullar runt från rygg till mage har hon gjort sen ett bra tag nu, och hålla upp huvudet fårn golvet lika så.

Bilder från gårdagens "träning" på lekmattan :)



Roligt att se på pappsen samtidigt :)

 

tjiing!! <333







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0