Who run the world? GIRLS!

En väldigt lugn dag till ära :) Ny månad och sommar (trodde ivarjefall jag) men bara ett par mil ovanför oss finns det för tillfället en 5 dm snö som kom inatt. Samma med grannkommun har ca 2-3 dm snö och här snöar det. Detta jäkla klimatet är ju helt förvrängt, alla som förnekat hittills detta med "växthuseffekten" borde nog tänka om och se på de bevis som finns och kommer allt mer med åren som gått och går. Så detta är bara början, fortsätter det å blir värre så kommer spanien att va som egypten, typ en öken om 40-50 år framåt.

Men nog om vädret, städat och tvättat idag så det är bortgjort redan. Har varit 1 barn mindre också, Hemi stannna över hos D´s mamma igår så han e kvar där än. Fick icket hem han när vi sku hem efter att varit där igår så då fick han stanna, hem å hämta krokodilen samt välling å ombyte så blev lite"utflyckt" för hans del och liiiite sovmorgon för min del :) Fick sova iaf till halv 7. När Hemi är hemma äre max till 6 sen e han uppe.

Så vi har bara vare tjejor hela högen här idag, ovanligt näre alltid är minst en kille till tills D kommer hem från jobbet men att vi bara e tjejer hemma nu kännas konstigt :) Men snart är båda grabbarna hemma och då är allt i sin ordning igen.

Hoppas vågen börjar gå neråt nu snart igen, ha som fastnad på en å samma vikt nu sen 2-3 veckor och vill ju inte stanna utan det ska fortsätta sakta.. så måste göra lite ändringar å gå nya banor för att chocka kroppen, för ställer man in sig på ett å samma kan man in längden ej räkna med resultat, så mer varierat nu för att få igång förbränningen på nytt! Syns inte på mig (tycker jag) dessa 6-7 kg som ja tappat hittills men var väl först idag som  ja kände det.. att ja känner kläderna blir större och sånt är kul! Lyckorus bara av det.

ne nu måste ja ha surrat sönder er på denna korta stunden :) hehe ska till å väcka Holly som sover fortf lunch, sen blire förbereda middagen tills pojkarna kommer hem.

Nu äre HELG!

tjiing!! <333



Kommentarer
Postat av: Emma

Men det inte många vet är att lilla istiden slutade för bara 100 år sedan och att i Sverige så har det nästan alltid varit betydligt varmare än nu och det funnits "exotiska" djur som t ex vilda sköldpaddor i

vårt lilla land. Men det är det inte så många som pratar om...

(Jag säger verkligen inte att alla utsläpp är okej!! Missförstå mig inte!)

2012-06-01 @ 17:37:19
URL: http://emmalundgren.wordpress.com
Postat av: rebecka 20år - gravid&bonusbarn!



är själv gravid i v12 längtar som tusan till våran liten kommer..

Har frågestund i bloggen också, klicka in om du är sugen! :)

2012-06-13 @ 11:32:08
URL: http://perfectlifewithyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0