Holly

1 år och 5 månader inom kort blir denna stora tösen :)





Från 1 vecka till 1 år och 4 månader

En vilja och envishet som är starkare än Samuelsson, minst sagt! För denna madame får man gå på tå nästan så ursinnig hon kan bli på några sekunder. Då hon inte är på det humöret är hon istället världens gladaste och goaste! Så man ser inget direkt "mellanting" bland dessa utan antingen är hon vansinnig eller skitglad. Har mer och mer kommit in i rollen som familjens clown, en riktig artisteri tjej som vill vara i rampljuset hos oss alla med sina galna upptåg. Och en röst som får alla att vända sig ska ni veta, då menar jag självklart hennes både skrik och sångröst :P För sjunger gör hon gärna och ofta, likaså skrika när hon känner för det.

Justnu är hon i stadiet att få fler tänder. Hittills har hon fått 4 st tot (Först: 2 framtänder nere som hon fick vid 9 mån, sen 2 framtänder uppe som hon fick vid 12 månader) ..sen har det som legat på is, tills nu när hela 5 nya tänder är på G! Inte undra på vrf det kan bli mkt bajs om dagarna och lite feber ibland. Gått har hon sen 9½ månad. En annan grej hon börjat med sen några månader tillbaks är att klättra! Minns så väl att innan Lillan var född så gjorde hon inte detta, men då jag kom hem med en nyfödd Nova så hade hon tiden jag var borta börjat! Och då vare soffan de var tal om, nu är det överallt :P Senaste veckan har hon kommit på att det är jättekul att klättra upp på köksbordet, och nog har hon lyckat mer än en gång.. Gäller att va på sin vakt och vaka med ett extra ögon på na nu :P ;)

Matglad så in i bombens är hon, och har alltid varit. Men nästan så hon blir mer och mer intresserad och gillar mat för hon proppar tills det verkligen vrålar stopp i magen. Väger en 13 kg nånting nu och bär strl 98/104 på kläder. Längd vet jag inte men inom några månader borde kallelsen för 1½ års kollen komma så ska bli spännande hur hennes kurva ser ut då :)

Mammas "lilla" (stora) tös! <3

tjiing!! <333



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0