Grillning

Kvällen bjuds på grillning med svärmor och Pe. Ska grilla grillskivor av karre och en stor flintastek! Är ju otroligt billigt nu med grillköttet (bara för att dom tror att sässongen är över?)  vet ej men vi passar på då det är billigt och vädret är bra för grillning :)

Daniel ska ut nu och få igång glöden och jag börja med köttet snart. Hemi är ute i sandlådan och Holly sitter här i köket med mig å spelar på brorsans minipiani/synth. Haha låter då bra de ljud hon får till där ;)



Här är grillen våran :) På bilden ser ni "hårtorksliknande" (låter då som en hårtork!) makapären som daniel har när han får till glöden (hänger till höger på grillen), ist för tändvätska :) Går på några minuter så är glöden perfekt!

Kom på en sak: Slänger också in en bild på vårt nya tält. (fr google, har inte tagit nån vettig bild på det än) Under semestern hade vi mitt 2 manna tält, men då vi e 4 st bleve trångt! Så första å sista natten vi använde det var på campingen i Leksand :P (aldrig mer sa vi!) å då dagen efter nr vi träffa Pe och Daniels mamma hade Pe köpt ett tält till oss i födelsedagspresent ( i förskott) fast vi fick lägga hälften av priset :) Var ett 6 mannatält fr Jysk m pump och madrass (som våran säng typ..) helt uderbart :) Tack vare rean bleve till mindre än halva priset allt. Himla bra med ett stort tält, då har vi vuxna vårt rum och barnen sitt rum :) Perfekt! Var helt underbart att tälta i också, och nu kan vi sätta upp det, men första natten i mörkret då det skull upp vare knepigt..





Nu ser ja glöden på grillen börja bli klar.. dags å gå till maten då :)


tjiing!! <33



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0